Şimdi Ara

geri döndüm = bisiklet tavsiyesi isteyenler buyursun.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

hocam piyasa ne hale gelmiş yemin ediyorum 1000 tl ve altı bisiklet yok. fakat arkadasımın uzun suredır kullandıgı bır modelı tavsıye edeyım. umıt magnetıc 28
    Trivor 1.0, Trivor 3.0, kron tx100, city explorer.

Trivor 1.0 dışında, yukarıdaki 3lüden hangisini önerirsiniz hocam. Pazartesi kısmetse alacağım birini. Legarda 2021 kuponla belki 1400'e gelecek. Onuda düşünebilirim eğer bisikleti yerinde beğenirsem.
  • 190 boy 110 kg agirlik.
    Sehir ici ve yan sehirler 50 km gidip gelmeyi planliyorum.
    Şu andaki m kadro carraro 291 29 jant dag bisikletini birkac ay once 2. El almistim. Ama yorucu oldugu icin sehir bisikleti almayi dusundum.
    Sizce bana carraro active 280 uyar mi 28 jant. 20.5 inc 51 cm kadro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ankara performans bisikletten nakit 1300e mosso 2021 mdm v aldım. Bana fiyat uyugn geldiği için burda da paylaşmak istedim.
  • Ben mtb den yol bisikletine geçmeye karar verdim ama bazen orman patikasında da sürüş yapıcam ona göre 2000-2500 arası güzel bir model öneririmisiniz?
  • merhaba. babama 3 tekerlekli elektrikli bisiklet bakıyorum.kullanımı kolay, yokuşları rahat çıkabilen, bakım masrafı düşük ve bakımı kolay olan tavsiye edebileceğiniz model var mıdır?.

• Dostlar selam. Uygun fiyatlı ve olabildiğince hafif bir şehir bisikleti arıyorum. Aklımda 2 model var, siz de tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

www.mossobisiklet.com
    LEGARDA 2021 MDM V - TREKKING BİSİKLETİ - MOSSO BİSİKLET
    https://www.mossobisiklet.com/legarda-2021-mdm-v-bisiklet

Mosso 12.2 kg, Salcano 12.4 kg geliyor edindiğim bilgilere göre. Fiyatları çok yakın, kullanılan malzemelerin ve parçaların kalitelerini bilmiyorum. Bu yüzden sizlere danışmak istedim.

Not: Diğer konuya da yazmıştım, hangisine cevap gelirse artık. :)

• Merhaba boyum 161 bütçem 300-600 civarı ikinci el şehir bisikleti almayı düşünüyorum. Sabahları çıkar en fazla 1-2 saat turlarım diye düşünüyorum-o da her sabah değil tabi- şimdiden teşekkür ederim...

• Hocam merhabalar, %70 şehir içi kullanacağım işte kaldırıma çıkmak çukurdan geçmek hafif topraklı yollara dayanabilecek yokuşta çok yormayan bisiklet arıyorum gideceğim yol 5-6 KM gönül sıfır ister ama sıfır yok sanırım o bütçeye 800-900TL arası bir bütçem var. Çok bir bilgim yok boyum 177 kilom 76 fakat belki arada kardeşim kullanabilir onunda boyu 170 civarı. Yardımcı olursan çok sevinirim mevcut bisiklet Bianchi Storm yoruyor ve küçük. Teşekkürler şimdiden.
  • merhabalar. günlük kullanım için bir bisiklet arıyorum bütçem 1500 civarı çok da pahalıya kaçmak istemiyorum çünkü profesyonel bir kullanım beklemiyorum. günde 5 - 10 km arası bir sürüş yapacağım. bulunduğum yer taşrada bir ilçe yokuşlar tümsekler bol. o yüzden şehir bisikleti mi dağ bisikleti mi alsam bilemedim. boyum 183 75 kiloyum. yaşım 19. bana uygun bir bisiklet önerirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar merhabalar.. Yaş 33, boy 1.86 kilo 100.. Bir tane aldiğima değecek sağlam sorunsuz şehir içi kullanımında beni yormayacak konforlu bir bisiklet arıyorum. Her gün sahil kenarında, sokaklarda turlamak, yazlığa götürmek için Kesinlikle 1 sene sonra orası burasi yamulmaycak 3 5 devrilmeye düşmeye orası burası yamulmayacak boyuma kiloma göre bir bisiklet arıyorum. Bana tavsiyeniz ne olur.. Bütçe sınırım yok ama makul ölçüde 2000 3000 arası bişiy bana yeter diye düşünüyorum.. Gidipte saçma sapan motorsiklet parasına satılan gereksiz özellikli bisikletlere tabi ki para vermeyeceğim.. Yok şurası karbon yok burası bilmem ne gibi şeyler istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 7 Temmuz 2020; 11:25:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61skymoon61

merhaba,

İstanbul'da iş ile ev arası yaklaşık 4km kullanabileceğim sürüşü rahat klasik görünümlü bir bisiklet bakıyorum.Boy 180,Kilo 83.
    Aşağıda tip olarak beğendiğimi modeller var.İkinci el de alabilirim sıfır da.Bunları bir sıraya koyacak olsanız nasıl sıralarsınız?Hiç düşünme listeden çıkar ya da bunlara benzer şunu da listene ekle diyebileceğiniz bir model var mı?http://www.legrandbisiklet.com/METZ-2-220http://www.sedonabisiklet.com/bisiklet-detay-2016/sedona-gusto.htmlhttps://carrarobisiklet.com/sehir-bisikletleri/elite-806-24v-hd-28-2020/https://www.scott-sports.com/gb/en/product/scott-sub-comfort-20-men-s-bike
    bence carraro elite 804 modelini bile alabilirsiniz.

aynakolda maks 48 dişli bulundurması max hızınızı arttırır.

zaten genelde şehir bisikletleri 3 aynakol çarklı oluyor.

diğerlerini almak özellikle görünüş (sevdiğiniz renk şekil vs gibi) için para veririm demezseniz israf bence.

4 km az yol. 20 jantlık katlanır bisiklet alırsanız 20-25 dk sürer tek gidiş.

• merhaba hocam. boy 180 kilo 105 nasıl birşey almamı tavsiye edersiniz. bütçe bin tl ye kadar
  • Konu sahibi yine uçmuş sanırım. Başka bilgili olan yok mu

• Bana da bisiklet lazım. Günde 20-25 km kullanılacak şehir içinde. 186 boyum 100 kiloyum. Yormayacak bir bisiklet bakıyorum bütçem maksimum 1500, çok çok tavsiye ettiğiniz model varsa 2000 e çıkarım. Öneriniz var mıdır hocam

• Merhaba! Corelli Trivor 0.6 Vs Kron TX100 başlıklı bir konu var bakmanı mümkün mü?
  • ben 105 kgyum boy 190 katlanir bisiklet ne oneririsiniz? 1200 tl civari

• Merhaba boyum 180 çoğunlukla asfaltda kullanıcam ama patika yollarda da kullanıcam maksimum 1700 liraya ne önerirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.83 boyum 80-85 arası kilom var. Daha çok şehirde kullanacağım ama yormayan alüminyum kadrolu dağ bisikleti arıyorum. 1500-1700 TL bütçem var.

Corelli snoop 5.3 nasıl?

• 1500 tl civarı yol bisikleti var mi acaba fiyat performans?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.