Şimdi Ara

geri gitme, dar yerlerden geçme korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi konuda fikirlerinizi istiyorum. geri park etme, geri geri gitme, dar yerlerden geçme konusunda üzerimden o korkuyu hala atamadım. direksiyon, uzun yol gitme vs.. konularında hiçbir sorunum yok. ama bahsettiğim konulardaki tedirginliği en kısa ve kestirme nasıl üzerimden atarım.. ?

• Pratik yaparak ve zamana bırakarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • park sensörü taktır.dar yerler konusuna gelince bi kere sürtünce korkun geçer

• Hep ileri git baktın illaki geri gitmen gerekiyor iki kere sağ yap
  • 16 yaşindayım burada sokaklarin 4te biri çok dar ve arabalar da park ediyor ben herzaman sıkıntısız bir şekilede geçiyorum

Sana tavsiyem arabasın ve engellere çarpmaman gerek yani dışarıdan bak kendine 3. Kişi olarak bilmem anlatabildimmi.

• Zorda kalınca öyle bir öğreniyorki insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ysnsrfglu

16 yaşindayım burada sokaklarin 4te biri çok dar ve arabalar da park ediyor ben herzaman sıkıntısız bir şekilede geçiyorum

Sana tavsiyem arabasın ve engellere çarpmaman gerek yani dışarıdan bak kendine 3. Kişi olarak bilmem anlatabildimmi.

Forum ne hale geldi yahu yazık. Babasının kucağında direksiyon sallayan çocuklar burada millete tavsiye verir olmuş. Tavsiye de tavsiye olsa!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selami Şahin 1.6 ie kullanıcısına yanıt
    Adamın tavsiyesi bile yaş grubunu belli ediyor. Kendine 3. kişi olarak bak :)) Third person shooter demeye getiriyor sanırım. dual shock'u bırakıp koşarak klavyeye sarılmış
  • Hahaha aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri geri ve park etmede 4lü flaşörü yakmaktan çekinmeyin.Bu trafikte diğer sürücüleri de uyaracağından kaza oranını düşürür.Anlayışlı sürücüler olursa size öncelik bile tanıyabilirler.

Dar alanlardan geçerken aynalara dikkat etmek ve karşıdan gelen araç sürücüsünün yapacağı hamleleri önceden sezgilemek gerekir.Dar alandan geçecekken diğer şeriti kısa süreli,sinyalli ihlal edip geçin.Tek araç geçecek anlarda siz yada diğer yönden gelen aracın biri öncelik tanımalıdır.

Pratik yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 4 Ocak 2018; 20:30:34 >
  • Selami Şahin 1.6 ie kullanıcısına yanıt
    Arabayı kaçırıyorum sıkıntı olmuyor yaşı küçük olanda arabayı iyi sürüyor araştırırsan bulursun

Tavsiye benim tavsiyem sana ne oluyor yahu zat

• quote:

Arabayı kaçırıyorum sıkıntı olmuyor yaşı küçük olanda arabayı iyi sürüyor araştırırsan bulursun

Arabayı iyi sürmek dediğin 2 liseli 1.4 arabayla el freni çekip yanladığını zannetmek, youtube sizin gibi gençlerin ibretlik videolarıyla dolu, canım sıkıldıkça açar izlerim.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Araba ford fiesta 2015 1.6 otomatik trend x ve arabaya kimseyi almıyorum çünkü kaza yaparsan yanimdaki nin ikinde olmaz gider olan bana olur onun için kimseyi almıyorum araba kaçırma videolari var biliyorum ama bana göre değil çocukça şeyler yapıyorlar ve havada atmıyorum arabayla video çekip felan filan başkalarıyla karıştırma..

• Bindiğiniz araçla bütünleşmemenizle kaynaklı bu.

• Bu korkunun ilacı park sensörü.
  • quote:

Araba ford fiesta 2015 1.6 otomatik trend x ve arabaya kimseyi almıyorum çünkü kaza yaparsan yanimdaki nin ikinde olmaz gider olan bana olur onun için kimseyi almıyorum araba kaçırma videolari var biliyorum ama bana göre değil çocukça şeyler yapıyorlar ve havada atmıyorum arabayla video çekip felan filan başkalarıyla karıştırma..

veled terk buraları sana burda ekmek yok
    ayrıca o yaşta araba sürmen yasal değil biliyorsundur umarım
    çevirmeye denk gelirsen baban bir tarafından kan alır
  • arabanızın görüntüsünü ebatlarını park halindeyken bir inceleyin etrafında gezin göz gezdirin aklınza otursun. kesin metrajlarıda merak ederseniz kitapçığında mevcuttur. mümkün olduğuncada alışana kadar gaz vermeden rölantide geri viteste kullanın manevraları o şekilde yapın yan aynalardanda sürekli kontrol edin. zamanla alışıyor insan . takmayın kafaya . araba kullanırken en önemlisi o kafanız rahat olacak
  • quote:

Güzel kardeşim benim burada bu üslupla konuştuğun kişilerin çoğu, sen daha doğmamışken ehliyet sahibi araba süren insanlar. Ona göre bir tavır takın, kimse burada yaşın küçük diye laf yapmaz ama takındığın üslupla kötü duruma düşersin.

Kendini, aileni veya olası bir kazada karşılaşacağın masum insanları düşün, araba kaçırmayı bırak

• quote:

Araba sürmekten kastın fites değiştirip,direksiyon çevirmekse tebrikler;kazandınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    Yakalandım zaten hiç sıkıntı değil araç yine bende

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.