Şimdi Ara

geri görüş kamerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba. aracıma (golf 1.4 tsi dsg comfort) geri görüş kamerası taktırmak istiyorum. lakin kafama takılan iki soru var. şöyle ki :
    1. yetkili servis çok fiyat çekti. (2500tl) piyasadan yaptırsam garantiyi bozmuş olur muyum ?
    2. tavsiye edeceğiniz marka var mıdır ?

şimdiden teşekkürler..

• O fiyata ekran dahil mi bari? Yoksa sirf kamerami, ben arabayi aldigimda serviste navitech marka takmislardi gecen yil 200 tlye. Gayet guzel calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

O fiyata ekran dahil mi bari? Yoksa sirf kamerami, ben arabayi aldigimda serviste navitech marka takmislardi gecen yil 200 tlye. Gayet guzel calisiyor.

aracın kendi ekranından hizmet vericek. hizmet bedeli + sensörler için 2500 tl nedir allah aşkına.
  • Valla cepecevre gorus sistemi olmasin o?

• Şunlardan var. Daha uygununa bulunabilir detaylı araştırmadım. Golf 7 ye uyar mı bilmiyorum ama çok yüksek ihtimal uyar.

Buraya Tıkla

Çok orjinalci değilseniz şunlar da var...

Buraya Tıkla 2

Veya ışıklı olaraktan;

Buraya Tıkla 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 9 Ocak 2018; 13:1:44 >

• AliExpress den alın en fazla 300 tl ye halledersiniz hocam bak ben de bundan var hem etrafı kaydediyor hem geri görüş kamerası

aliexpress.com
    US $24.77 64% OFF|New 4.0 Inch IPS Screen Car DVR Car Camera T810 Oncam Dash Camera Full HD 1080P Video 170 Degree Dash Cam-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/IveUJVfY?fromSns=Copy
    to Clipboard
    (from AliExpress Android)
    s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/yIRJzAry?fromSns=Copy
    to Clipboard
    (from AliExpress Android)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 21 Ocak 2018; 22:36:38 >

• Bugün skoda fabia aracıma taktırdım muhteşem oldu

geri görüş kamerası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sertacak kullanıcısına yanıt
    Hocam umarım 100 liradan fazla vermemişsindir.

• Vw grubu araçlarda, kamera takmakla iş bitmiyor galiba. Medya'nın yazılımına da müdahale etmek gerekiyor. Ekranı ikiye bölüp park sensör ile kamerayı çalıştırmak için.
    Bizim accent'e kendimiz taktık. Direkt çalışıyor problem olmadı ama. Vag araçlarda yazılım müdahalesi isteyebiliyor.
    Dışarıda yapan birini bulursan ucuza yaptırılabilir. Az para değil 2500 tl.
  • Araca sadece kamera alıp bitmiyor. Kamera takımı içten hat çekimi ve yazılım kodlaması gerekiyor. 100 tl ye anca kameranın kendisini alırsın. Kimse 100 tl ye bu işlemleri yapmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacak

Araca sadece kamera alıp bitmiyor. Kamera takımı içten hat çekimi ve yazılım kodlaması gerekiyor. 100 tl ye anca kameranın kendisini alırsın. Kimse 100 tl ye bu işlemleri yapmaz

Valla ben 200 tl ye kamera tesisat dahil yaptirmistim hemde yetkili serviste. Kamerada next markaydi.

Hayirli gunler

• hangi yetkili servis?

• quote:

Araca sadece kamera alıp bitmiyor. Kamera takımı içten hat çekimi ve yazılım kodlaması gerekiyor. 100 tl ye anca kameranın kendisini alırsın. Kimse 100 tl ye bu işlemleri yapmaz

az paramı kardeşim 100 tl. biz o paraya bütün gün çalışıyoruz. yalandan iki parça iş takılacak 1 saat sürer sürmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

quote:

az paramı kardeşim 100 tl. biz o paraya bütün gün çalışıyoruz. yalandan iki parça iş takılacak 1 saat sürer sürmez.

Hocam valla haklısınız, ben her işimi kendim çözmeye çalışıyorum, piyasanın 4de 1i maliyet oluyor bana

• Çok doğru söylüyorsun ama adamlar elini sürmüyor sonra diyorlarki işler kötü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.