Şimdi Ara

Geri gorüş kamerasını kablosuz şekilde android telefona bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracıma geri gorus kamerası alıp android telefonuma baglamak istiyorum. Eski androidlerde cope gitmesin. Merak edip yapan arkdaslar vardır eminim yönlendirmelerinizi bekliyorum herkese iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipteyim..
    Araştırıcağım bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan123123

Takipteyim..
    Araştırıcağım bende

İlginiz için teşekkür ederim. Aslında fm transmitter + bluetooth + geri görüş kamerası + DVR özelliği + navigasyon + mümkünsede video oynatabilen android işlemcili (Windows CE olasa olurdu) kompleks bir cihaz bakınıyordum. Birçok portatif navigasyon ürünü inceledim tabi benim kısıtlı bilgim kapsamında... Ancak bir türlü içim rahat olarak bir ürün üzerinde karar veremedim. Ya handsfree konuşmada karşıya kısık ses gidiyor yada fm transmitter sağlıklı çalışmıyor ... (forumda bana bu konuda yardımcı olan ve bilgilerinden faydalandığım herkese teşekkürler özellikle @DD252Admin ve @İmkansız) tabi benim bütçem (₺300,00 - ₺400,00 civarı) dahilindeki ürünler için geçerli bu söylediklerim. Bu tarz bir ürün almaktan vazgeçmişken aklıma böyle birşey geldi ve eminim ki forumda bunu tasarlayıp uygulayan biri olmuştur diye düşünüyorum.

- Fm trasnmitter (Örn; Bludfire Carg7 gibi) alıp hem telefondaki yada harici bir bellekteki istediğim müzikleri radyomdan dinleyebileceğim hemde handsfree konuşma işini çözücem.
    - Forumdaki arkadaşların yardımıyla Kablosuz geri görüş kamerası durumunu halledersek (Geri vitese takınca otomatik olarak geçiş yapması biraz farklı bir konu biliyorum o yüzden en azından ekranda bulunan kısayol tuşuyla hızlıca geçiş sağlanabilse bile yeter benim için) bu gereksinimim de sağlanmış olacak.
    - DVR için bir iki çözümde var kafamda.

Böylece hem ekstra bir ürün düşünmeden elimdeki ürünü kullanıcam hemde performansını bildiğim içime sinen güzel bir sistem sahibi olucam.

Herkese iyi Forumlar...

• Bluetoothlu geri görüş kamerası sipariş etmiştim 2 3 sene önce ama hiç kullanmadım. Nedenlerine gelecek olursak tek sebebi telefonu arabaya binerken cebimden hiç çıkarmadığım için kamerayı kullanmak için telefonu çıkarmam gerekiyordu. Montajı çok basit, geri vites lambasından elektrik alıyor ve çalışması çok basit. Geri vitese taktığınızda kamera aktif hale geliyor bluetooth telefona bağlanıyor ve yüklediğiniz uygulama sayesinde kameranın programı otomatik olarak çalışıyor. Tüm süreç geriye takmanızdan itibaren 1-2sn ve bence gayet makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Bluetoothlu geri görüş kamerası sipariş etmiştim 2 3 sene önce ama hiç kullanmadım. Nedenlerine gelecek olursak tek sebebi telefonu arabaya binerken cebimden hiç çıkarmadığım için kamerayı kullanmak için telefonu çıkarmam gerekiyordu. Montajı çok basit, geri vites lambasından elektrik alıyor ve çalışması çok basit. Geri vitese taktığınızda kamera aktif hale geliyor bluetooth telefona bağlanıyor ve yüklediğiniz uygulama sayesinde kameranın programı otomatik olarak çalışıyor. Tüm süreç geriye takmanızdan itibaren 1-2sn ve bence gayet makul.

Başka bir tetiklemeye ihtiyaç duymadan geri vitese alındığında kameranın otomatik olarak açılması çok iyi.Bu uygulama aldığınız ürünle birlikte geliyor sanırım ? Örnek olarak ürünü paylaşabilme imkanınız varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaytoksoz

quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Bluetoothlu geri görüş kamerası sipariş etmiştim 2 3 sene önce ama hiç kullanmadım. Nedenlerine gelecek olursak tek sebebi telefonu arabaya binerken cebimden hiç çıkarmadığım için kamerayı kullanmak için telefonu çıkarmam gerekiyordu. Montajı çok basit, geri vites lambasından elektrik alıyor ve çalışması çok basit. Geri vitese taktığınızda kamera aktif hale geliyor bluetooth telefona bağlanıyor ve yüklediğiniz uygulama sayesinde kameranın programı otomatik olarak çalışıyor. Tüm süreç geriye takmanızdan itibaren 1-2sn ve bence gayet makul.

Başka bir tetiklemeye ihtiyaç duymadan geri vitese alındığında kameranın otomatik olarak açılması çok iyi.Bu uygulama aldığınız ürünle birlikte geliyor sanırım ? Örnek olarak ürünü paylaşabilme imkanınız varmıdır ?

Yok telefona macro programı gibi bir şey yükledim telefon bluetooth'a bağlanınca otomatik kamerayı açıyor. Link bulabilirsem atarım tabi.

• Ugur851 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Uğur Bey, konu hakkında bir çözüm içeren bir Link bulabildiniz mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakan123123

Takipteyim..
    Araştırıcağım bende

İlginiz için teşekkür ederim. Aslında fm transmitter + bluetooth + geri görüş kamerası + DVR özelliği + navigasyon + mümkünsede video oynatabilen android işlemcili (Windows CE olasa olurdu) kompleks bir cihaz bakınıyordum. Birçok portatif navigasyon ürünü inceledim tabi benim kısıtlı bilgim kapsamında... Ancak bir türlü içim rahat olarak bir ürün üzerinde karar veremedim. Ya handsfree konuşmada karşıya kısık ses gidiyor yada fm transmitter sağlıklı çalışmıyor ... (forumda bana bu konuda yardımcı olan ve bilgilerinden faydalandığım herkese teşekkürler özellikle @DD252Admin ve @İmkansız) tabi benim bütçem (?300,00 - ?400,00 civarı) dahilindeki ürünler için geçerli bu söylediklerim. Bu tarz bir ürün almaktan vazgeçmişken aklıma böyle birşey geldi ve eminim ki forumda bunu tasarlayıp uygulayan biri olmuştur diye düşünüyorum.

- Fm trasnmitter (Örn; Bludfire Carg7 gibi) alıp hem telefondaki yada harici bir bellekteki istediğim müzikleri radyomdan dinleyebileceğim hemde handsfree konuşma işini çözücem.
    - Forumdaki arkadaşların yardımıyla Kablosuz geri görüş kamerası durumunu halledersek (Geri vitese takınca otomatik olarak geçiş yapması biraz farklı bir konu biliyorum o yüzden en azından ekranda bulunan kısayol tuşuyla hızlıca geçiş sağlanabilse bile yeter benim için) bu gereksinimim de sağlanmış olacak.
    - DVR için bir iki çözümde var kafamda.

Böylece hem ekstra bir ürün düşünmeden elimdeki ürünü kullanıcam hemde performansını bildiğim içime sinen güzel bir sistem sahibi olucam.

Herkese iyi Forumlar...

istediğiniz tüm özellikler şu üründe mevcut :

https://tr.aliexpress.com/item/dash-cam-Dual-Lens-7-Touch-Screen-Android-4-4-Car-DVR-Camera-Mirror-Full-HD/32777319785.html?spm=2114.010208.3.35.QwBRwN&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_10077_427_10073_10103_10102_10096_10052_10050_10051-10102,searchweb201603_1&btsid=b6de2276-a1cf-4024-8d07-73b7df15805f

daha ucuzları da var.

• Ayrıca Android ve BT geri görüş kamerasını ben de araştırıyorum. Bir sonuç elde edersem konuya yazarım. Elimde fazla android cihaz var çünkü. Şu an bulabildiğim kameralar RF çalışıyor.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bu tip birkaç ürünü inceleme fırsatım oldu ancak maalesef içime sinmedi :/ ya fm transmitter iyi çalışmıyor yada bluetooth performansı düşük oluyor elim gitmedi bile bile alamadım o yüzden böyle bir yola gideyim dedim ama bakalım gidebilecek miyim :) Android ve BT geri görüş kamerası olayını çözerseniz eğer merakla bekliyorum tavsiyelerinizi iyi forumlar...
  • quote:

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bu tip birkaç ürünü inceleme fırsatım oldu ancak maalesef içime sinmedi :/ ya fm transmitter iyi çalışmıyor yada bluetooth performansı düşük oluyor elim gitmedi bile bile alamadım o yüzden böyle bir yola gideyim dedim ama bakalım gidebilecek miyim :) Android ve BT geri görüş kamerası olayını çözerseniz eğer merakla bekliyorum tavsiyelerinizi iyi forumlar...

wifi üzerinden çalışan şöyle bir ürün var :
    http://www.ebay.com/itm/Quality-Car-Backup-WIFI-Rear-View-Reversing-Camera-1-3-Inch-Cmos-Cam-For-Android/201388282911?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D38530%26meid%3D8cbebc7cf1114e829e171c7ac01ad3df%26pid%3D100011%26rk%3D4%26rkt%3D12%26sd%3D131088497534

bu işinizi görür. Ancak yaklaşık 135 TL ye geliyor. Yani araçta bir de akıllı telefon duracak, onun şarjı, tutacağı falan derken :

şu ürün
    http://urun.n11.com/arka-gorus-kamerasi/geri-gorus-kamera-seti-43-monitor-kamera-P36438973?cid=604001&gclid=CLKS1LmkgNECFc0y0wod15IBjw&gclsrc=aw.ds

işinizi görür. Sabit, kablolu, bağlantı hızı vs çok daha iyi. Yani bu kamera 20-30 tl olsaydı elinizdeki telefonu değerlendirmiş olurdunuz. ama 135 TL verince değerlendirme olmuyor. Farklı bir şey oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 19 Aralık 2016; 15:48:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

wifi üzerinden çalışan şöyle bir ürün var :
    http://www.ebay.com/itm/Quality-Car-Backup-WIFI-Rear-View-Reversing-Camera-1-3-Inch-Cmos-Cam-For-Android/201388282911?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D38530%26meid%3D8cbebc7cf1114e829e171c7ac01ad3df%26pid%3D100011%26rk%3D4%26rkt%3D12%26sd%3D131088497534

bu işinizi görür. Ancak yaklaşık 135 TL ye geliyor. Yani araçta bir de akıllı telefon duracak, onun şarjı, tutacağı falan derken :

şu ürün
    http://urun.n11.com/arka-gorus-kamerasi/geri-gorus-kamera-seti-43-monitor-kamera-P36438973?cid=604001&gclid=CLKS1LmkgNECFc0y0wod15IBjw&gclsrc=aw.ds

işinizi görür. Sabit, kablolu, bağlantı hızı vs çok daha iyi. Yani bu kamera 20-30 tl olsaydı elinizdeki telefonu değerlendirmiş olurdunuz. ama 135 TL verince değerlendirme olmuyor. Farklı bir şey oluyor...

Evet maliyet büyüdükçe bu elindekini değerlendirmekten çıkıyor başka bir şey oluyor :/ aslında 100 200 arası bir maliyette olsa performansından emin olduğum bir ürün olmuş olabilir. Bende kurcalıyorum sürekli bakalım daha makul bir şey bulursam uygulayacağım bu wifi durumuda aslında kullanışlı bakalım, çok çok teşekkür ederim tekrar önerileriniz için bazı şeyler kafamda iyice şekillenmeye başladı. Ekstra bir şeyler bulursam burada paylaşacağım.

• arkadaşlar merhabalar. ben aracıma wireless kamera takmak ve bu kameradaki görüntüyü yine wireless üzerinden telefonumla geri görüş kamerası olarak kullanmak istiyorum. satılan wireless kamera kitleri var ama ben ekran kullanını kullanmasam o kameranın wirelesine telefonumla bağlanabiliyor muyum yoksa bunun için özel olarak telefon ile kullanmak üzere üretilmiş kamera mı almam lazım? yardımcı olursanız beni bir dertten kurtamıs olursunuz araba hiç kablo ekran teyp falan kurcalamak istemiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.