Şimdi Ara

Geri vitese geçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1.6 Tdi Manuel Caddy aracımız zaman zaman geri vitese geçmiyor. Yarıya kadar geçip takılıyor. Diğer viteslerde hiçbir problem yok. Ustaya götürdük orada böyle bir sorun yapmadı usta da birşey yok dedi gönderdi. Problem ne olabilir nereyi kontrol ettirmeliyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam çok bilgim yok ama benim de araştırıp daha sonra denediğim bilgiye göre genel bir sorun bu, geçmediği zaman debriyajı bırakıp tekrar basarsanız geçiyor.
  • Normaldir...
    Geri vitese geçmediği anda vitesi bir veya ikiye tak ondan sonra geri vitese tak,geçtiğini göreceksin...
  • Debriyaj baskı balatasının eskimesinden kaynaklanıyor diye biliyorum. Boşa alıp debriyajdan ayağı çekip, tekrar basıp herhangi bir vitese atıp tekrar boşa getirip geri vitese takarsanız sorun yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normaldir 0 araçlarda dahi olan problem başka bir vitese atıp geri R ye alırsanız düzelir.
    Edit: 0 km Ford courier'de vitesten atma sorunu vardı taak diye yüksek bi sesle vitesi boşa atıp jjjjjjjz diye ses yapardı. bi türlü alışamamıştım her seferinde aha gitti şanzuman diyordum.
    Geri vitese girmeme 0 km birçok araçta yaşadım arada bir yapar yaptıracağım diye daha çok bozarsınız herşeyin en iyisi fabrikanın yaptığıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrush -- 2 Ağustos 2019; 0:26:51 >
  • Problem yok önce 2ye filan atın sonra R takın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bendede ibiza var geriye gelmediğinde 1 e al hafif öne al aracı sonra rahatlıkla geri alırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    otomatik viteste geri kayma durumu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fosfosun Manuel şanzımanı da mı arızalı

Herkes de normal bir şeymiş gibi yorum yapmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.