Şimdi Ara

geride bıraktıklarımız ne kadar çok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayatta mutlu olmak için hepimiz birilerine bağlıyız ama aslında geriye döndüğümüzde ayrılmayı bile düşünmedigimiz insanları dostlarımızı belki ıslak burunlu köpeğimizi bile kaybettiğimizi görüyoruz bunu yapan yıllar yada ölüm deil bence bunu yapan kalbimizin de bi gün vazgeçmesi belkide sıkılması sizin sıkılmadıgınız ve hiç bırakmam dedikleriniz var mı bunu söleyebiliomusunuz ben inanın söyleyemiyorum

• ailem
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvthsgm

ailem

• hayat bu yaaa insanin karşısına her an ne çıkaracağı hiç belli olmuyo ailem diyosun yaşadığın süre içinde öyle şeyler yaşıyosunki kopuyosun onlardan, arkadaşım diyosun seni belki bı kız için satıyo veya sen kendi menfaatlerini o an için daha değerli görüyosun ve bırakıyosun onu, köpeğim diyosun bi gün o kadar üğraştığını ona o kadar zaman harcadığını anlıyosunki eskisi gibi sevmiyosun,,,,
    benim tek bırakamadığım hayat, onun bi gün beni bırakmasını bekliyorum. . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecenin 4ü

hayat bu yaaa insanin karşısına her an ne çıkaracağı hiç belli olmuyo ailem diyosun yaşadığın süre içinde öyle şeyler yaşıyosunki kopuyosun onlardan, arkadaşım diyosun seni belki bı kız için satıyo veya sen kendi menfaatlerini o an için daha değerli görüyosun ve bırakıyosun onu, köpeğim diyosun bi gün o kadar üğraştığını ona o kadar zaman harcadığını anlıyosunki eskisi gibi sevmiyosun,,,,
    benim tek bırakamadığım hayat, onun bi gün beni bırakmasını bekliyorum. . .

kesinlikle katılıoum sonuçta herşeyden bi gün vazgeçiouz ailemizden bile bıkabilecegimizi çevremizdeki örneklerden görüouz ama hayatı sewmekten vzgeçemiouz çünkü geleecekten umudumuzu hiçbir zaman kaybetmiouz
  • hayatın işleyişi de zaten böyle kaybedersin kaybettiğini bulmak için devam edersin ama bunları kendi hayatında yaparsın, kaybettiklerin her zaman olacak bulduklarında sıfırdan gelenlerde,,, derken hayat bi gün seni bırakıcak ne kaybettiğim kavgan kalcak nede kazandığım zafer, bu sefer seni bulmak için arıcaklar ve hayat bu şekilde ondan ona gecerek devam edecek. . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.