Şimdi Ara

Gerizekalı olduğumu düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe'de çok rahat 35+ net yapabiliyorum ama tyt matematikte sınavın zorluğuna göre 10-20 net arası değişiyor inanın çok vakit harcadım emek verdim olmuyor arkadaşlar lanet olsun böyle işe mezunum bu arada geçen senede tyt mat çalıştım sınavda 20 net yaptım
    En baba paragraf sorularını getirin 60dk sürede 30+ net yaparım en karışık felsefe sorularını getirin fullerim ama boktan problem sorularını çözemem ve artık tyt matematikten tiksinti duyuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ne yaptın hocam mat adına

• hocam matematık biraz yetenek işi ben kolay sınavda bile fulleyemedım  

• Asd987123 A kullanıcısına yanıt
    söylediğine göre okuduğunu anlama seviyen baya iyi tyt mat işlem becerisinin yanında okuduğunu anlama konusunda da yetginlik isitiyo bence sorununuz denklem kurma ve işlemlerle ilgili olabilir biraz daha detaylı bahsedersen neler yaptığından daha çok konuşulabilir bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bi de çok fazla pratik yapınca neredeyse refleks gibi bi şey oluyo işlemleri yapmak ve uygun denklemi bulmak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Normal Türkçe çözme süren de 60 dk ise eğer belki sıkıntı oradadır.

• Olmuyorsa fazla zorlamayacaksın gideceksin Ayt kasacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çalışınca olan şey aslında tyt matematik , eğer temel baya kötüyse antrenmanlarla mat 1 al oradan temel at sonra çözersin 345 tyt mat sb netlerin artar

• Okuduğunu anlayabiliyorsan,4 işlem biliyorsan ve yeterince pratik yaptıysan tyt türkçe ve tyt mat netleri birbirine çok yakın gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.