Getir Çarşı 100/50 Bölgeye Özel (Sistemde açık var koşun)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çünkü 3 defa kullanılabiliyor, açık değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
açıklamada bir kez kullanım hakkı var diyor.
-
İlk kampanyada toplam 3 kez kullanabilirsiniz yazıyor, 2. ve 3. Siparişte yazmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Getir çarşı benim uygulamada görünmüyor.Herkeste var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı kart olduğu sürece sürekli kullanılıyor kampanya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbulda nerelerde çıkıyor bu indirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50ye kadar %50 çıkıyor. Farklı zamanlarda tekrar deneyim. Dün 100e kadar 50 ç.ıkıyordu.
gerçi ikisi de yüzde elli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 27 Haziran 2021; 12:33:20 > -
Bir uygulamada açık olması, onun sıcak fırsat olduğunu göstermez.. Bu hırsızlık olur, sıcak fırsat olmaz. Sıcak fırsatları kullanırken bodoslamasına dalmak yerine, bu sıcak fırsatı bizlere sunan ticaret sahiplerini de düşünerek hareket etmek lazım
-
GetirÇarşı'da ilk üç siparişinizin her birine 50 TL, toplamda tamı tamına 150 TL indirim sizi bekliyor!
Şimdi sipariş için:
Mersis:0394048265800010
SMS reddi için:https://onay.li/PU34 B021
Bana böyle mesaj geldi gecen gün ve 3 hakkıda kullandik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
250 gr dana sucuk 100 lira mı? 50 lira indirimle bile hala pahalı...
-
quote:
Orijinalden alıntı: elturco78250 gr dana sucuk 100 lira mı? 50 lira indirimle bile hala pahalı...
Adam 5 tane 250 gr eklemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir adet sanmışım... 5 tane olduğunu görmemişim.
-
getircarsi batirdi beni yahu cikmasin bence, ayrica acik deil gunluk kotasi var ve o markete verdigi sozu yerine getirmek ugruna prayi dagitiyor adam euro2020 ye milyarlarca dolar reklama veriyor bize 50 lira vermesi de reklam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çarşı sayesinde mahalle esnafından 100 tl lik kuruyemiş alışverişi yaptım 50 tl ödedim. Gelen ürünlerin yarısından çoğunda kurt güve çıktı çöpe attım. Sonra mahalle esnafını bitirdiler diye ağlanırlar.
o esnafa geri neden goturmuyorsun ve ayrica arkadaslar sanal ortamdan alisveriste bilindik markalarin paket urunu haric urun almayin
Fotolarını çekip getir’e şikayet yazdım.
hırsızlığın tanımına bir daha bakıp tekrar editlemenizi tavsiye ederim.
-
sistemde açık var gidip hırsızlık yapalım :)
-
130/30 vermiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Bir uygulamada açık olması, onun sıcak fırsat olduğunu göstermez.. Bu hırsızlık olur, sıcak fırsat olmaz. Sıcak fırsatları kullanırken bodoslamasına dalmak yerine, bu sıcak fırsatı bizlere sunan ticaret sahiplerini de düşünerek hareket etmek lazım |
Çarşı sayesinde mahalle esnafından 100 tl lik kuruyemiş alışverişi yaptım 50 tl ödedim. Gelen ürünlerin yarısından çoğunda kurt güve çıktı çöpe attım. Sonra mahalle esnafını bitirdiler diye ağlanırlar.
|
Çünkü 3 defa kullanılabiliyor, açık değil.
|
Benzer içerikler
- qnb maaş kampanyası
- kazanan akbanklı
- tod süper dolu paket
- tcl 65c755 yorum
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X