"%51 faiz vermeyen olusum. hergun faiz veriyor ama yatirdiginiz paranin bir kismina faiz vermiyor. 1m tl 32 gunluk %51 faiz geitirsi 37.373 tl veriyor cunku 40k tl sine faiz isletmiyor 960k ya isletiyor. bu da efektif olarak %45 mi ne yapiyor. edit: %47.5 mus" |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (20. sayfa)
-
-
ben de getir finansı yeni duydum inceliyordum dediğin gibiyse mantıklı değil. öyle olduguna emin misiniz kendiniz mi işlem yaptınız nereden check ettiniz hocam.
bu arada getir finans guvenilir mi? hesaptaki telinin ne kadarı devlet garantisi altında bilginiz var mı hocam?
-
Fibabank ile birebir aynı. Hatta fibabank uygulamasında gözüküyor oradan da işlem yapabiliyorsunuz otomatik.
-
bunu da ilk defa duydum dogru muymus inceleme sansınız oldu mu acaba? kimin bu app arkasında hangi kurum kurulus varmıs acaba?
-
en az 1tl harcama yapmak gerekiyor kart bilgileri kullanarak hepsipaye 1 tl atın yada ucuza biseyler alın gelecektir hemen harcayın 03 son zaten.
-
getirfinans = (getir + fibabanka + iş bankası) olarak düşünebilirsiniz
-
Mesela şu anda 51 görünüyor faiz. 52 ile girenler 52 ile devam edebiliyor mu ve nekadar süre böyle devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
52 hoşgeldin faizi idi, halihazırda mevduatı olan veya yeni mevduat açacak müşteriler için yeni rakam olan 51 ile devam ediyorlar.
-
Uye oldum ama son adimda 1009 hata kodu aliyorum ilerlemiyor
-
dost goremedim fiba uygulamasında :( varsa ugrasmıyım dedim ama nerede tam olarak
-
Hocam müşteri olduktan sonra otomatik gözüktü bende hesaplarım kısmında. Oluşturduğum kartlarda otomatik ekleniyor Fibabank kartlar bölümüne. Müşteri olmadıysan gözükmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
n11 e pf 9 taksit geliyormuş.
-
e 49 bile değil . alternatif günlükcü bakmak lazım belkii
-
hocam tabloyu bi yerden mi aldın kendin mi hesapladın acaba
-
Agt kartı getirse kullanacağız da 10 gün olacak getiremedi
kendim hesapladım. formül şöyle
parayı üst sınırdan koymazsanız oranınız düşer. 249.999 yerine 150.000 koyarsanız yıllık oran 46.8 oluyor
tebin pasifli oranı şu an 54 değil ben girdiğimde 54tü. ortakapp'te pasif bakiyesiz %55 var ona bakın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 31 Ekim 2024; 20:33:24 >
-
Kart AGT ile geldi. Bizim burada sorunlu hizmetleri ama banka kartı da kredi kartı da 5 gün içinde elime ulaştı.
Kendi soruma cevap vereyim. Kredi kartı maximum özelliği taksit anlamında İşbankası anlaşması gösterilen yerlerde sorunsuz çalışıyor.
Mesela HB'de iki taksit faizsiz üç taksit vade farklı gösteriyor idi İşbank'ı. Getir kartını denedim aynı şekilde gösteriyor.
Fibabanka Bonus Platformu'nda idi ama Temmuz 2024'te İşbank ile anlaştıkları için Maximum'a geçmişler. Bonus olsa Garanti'nin çoğu kampanyası bu kartta da olurdu ama Maximum'da o vizyon olmadığı için kart ile muhtemelen puan kazanılmaz.
Kart için dijital veya sanal kart oluşturma yok sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X