Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
564
Cevap
81
Favori
77.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anadolu bank, burgan.
    ama şöyle bir çakallık var, pasif bakiye diyorlar. yüzde 55 olan oran, daha da düşüyor bakiyene göre.
  • Direkt olarak kullanıcıdan bilgi almak daha iyi oluyor. Bakayım bir. Teşekkürler.  

@Portraitclub

• Pi kullanıcısına yanıt

Ben İng kullanıyorum %52 veriyor ama alt bakiye düşünce aslında %48 yapıyor. Şu an çoğu banka aynı

• Portraitclub kullanıcısına yanıt

Günlük mü hocam? Enparada günlük faiz olarak yıllık %40 görünüyor benim.

• 350 TL getir para için müracaat ettim ne yaptımsa kartın resmini çekip kabul etmedi, kurye gönderelim doğrulama için hemen diyor kurye gelip nasıl bir işlem yapacak arkadaşlar taklaya gelmeyelim bilgisi olan var mı aydınlatsın birisi beni güvenilir mi bu kurye sistemi
  • Pi kullanıcısına yanıt

Günlük

• kimlik doğrulamasını uygulamadan kabul etmedi kurye ile doğrulamayı işaretledim tahmini varış süresi 3-4 gün diyor, şimdi hesap açılmamış mı olacak o zaman kimlik bilgileri girmediği için anlamadım ne saçma salak bir sistemdir bu arkadaş dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ki , nfc istemiyor canlı bağlantı istemiyor kameradan kimlik resmi istiyor onu da kabul etmiyor vereceği 350 lira için 40 takla attırıyorlar millete zaten parada n11'de falan geçiyor kupon gibi yapacağınız işe.....
  • darkaltair kullanıcısına yanıt

Nasıl yani?Buradan kredi kartı alınca sanal kart oluşturamıyor muyuz?Sadece fiziki kart mı kullanabiliyoruz yoksa birşeyi mi atladım?

• Demiurgos kullanıcısına yanıt

Sanal kart oluşturabiliyoruz ama fiziksel kartı fiziki olarak teslim aldıktan sonra. Yani teslimat öncesi hiçbir şekilde kullanım yok. Sırf anlık fiyatı düşen bir şeyi almak için başvuru yapacak olan varsa boşuna yorulmasın diye yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaltair

Sanal kart oluşturabiliyoruz ama fiziksel kartı fiziki olarak teslim aldıktan sonra. Yani teslimat öncesi hiçbir şekilde kullanım yok. Sırf anlık fiyatı düşen bir şeyi almak için başvuru yapacak olan varsa boşuna yorulmasın diye yazdım.

Ok dostum.Şimdi anlaşıldı.Şöyle bir inceleme yaptım kartla ilgili.Ama daha çok yeni olduğu için pek bilgi göremedim ve tereddütteyim açıkçası.Mesela Pazarama iş bankasının ve maximuma özel avantajları var.Mesela orada getir kart vs seçeneği yok.Aynı avantajlar olur mu bu kartta da bilemiyorum.Sanırım biraz daha oturması lazım.Kararsız kaldım başvurmak için.
  • darkaltair kullanıcısına yanıt
    Bende öyle başvurdum bir türlü oluşturamadım ne saçma sistem yapmışlar kartımı da 1 hafta oldu hala getirmediler bir kıymeti kalmadı artık
  • yokyak kullanıcısına yanıt
    Benim bir ay oldu hala gelmedi kart.
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    Agt ile 15 günde fln geldi
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hala öncesin de kuryede gözüküyordu şimdi kurye de bile değil. Mh yi aradım en kısa zamanda size ulaşacak dedi ama pek umudum yok 😃
  • benim kart 15 dakika da geldi sizinkiler neden bu kadar sürüyor ki acaba?

• Herkes de faiz %51'e mi düştü yoksa bir tek bende mi böyle? İlk başladığımda %52 idi.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.