bende agt firmasına kızdım ama tesadüfen başka kart için geldiklerinde adama sitem ettim. bilerek mi iade ediyorsunuz yoğun olunca dedim, adam getirfinans adresleri hep sorunlu mahalle yazmıyor çoğunda dedi niye teslim etmek istemeyelim biz dedi adam benim ismimi not alıyorum yeniden gelirse direk senin adrese getirecem dedi hakkikaten de ikinci teslimatta aynı adres yazıyormus ama adam direk getirdi teslim etti pazartesi günü hemen 1 tl harcama yaptım ama 350 gelmedi sanırım bitmiş kampanya görünmüyor da zaten. |
GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (24. sayfa)
-
-
Acaba QRla ödeme var mı ben bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
başlığı %51 olarak güncellesek mi acaba?
-
350 tl kampanyası bittimi?
-
Evet
kendi kendime cevap vereyim. fibabanka uygulaması üzerinden banka kartını qrla ödeme için kullanabiliyorsunuz. teşekkürler iyi günler
-
En uygun kredi faiz oranı kaçtan alan oldu? Bana 4.33 çıkıyor en uygun daha aşağı alan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koyacağınız paranın miktara göre yükselten oranda faiz işletmeyeceğini ancak üye olduktan sonra öğreniyorsun. Bankaların tipik üç kağıdı bu da. En dürüst enpara, bunlar hikaye hepsi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocalar bunun kredi kartını aldım ben eve getir kuryesi getirdi şimdi maximumun bütün kampanyalarına katılabiliyor muyuz maximum uygulamasında gözükmüyor kart ekstra bişey yapmaya gerek var mı
-
Ne demek istedin bilmiyorum ama ben para ekledikçe günlük aldığım faiz değişiyor.
forumdaşımızın anlatmak istediği muhtemelen PASİF BAKİYE dediğimiz mevduatınızın faiz getirisi kazandırmayan kısmı.
bu bir katakulli diyor.
elinize net gecen farklı oluyor.
mesela 1 milton yartırırsan farklı bir meblağ pasif bakiye vadesizde kazanç getirmiyor.
999.999 TL yatırırsan pasif bakiye daha düğük oluyor. Ama ertesi gün 999.999TL nin üzerine kazandığın eklenince 1miyon dilimine girdiğinden pasif bakiye kısmı artıyor ve sen AYNO ORAN FAİZ olduğu halde daha az % ile kazanıyorsun.
dilimlerin en altına yakın paralar çok daha az getirir. dilimlerin en üstüne yakın paralar en matıklı kazanç oasılığındadır.
iyi değerlendirmek için sıkı takip edilmeli. Pasif bakiyeli faizlerde DİLİMLER birer katakulli/handikap olabiliyor.
-
Hayır
-
başlığı %51 olarak düzeltin
-
100 bin ile 500 binin pasif bakiyesi (20 bin) ve faiz oranı (%51) aynı, bunu anlamak çok da zor değil aslında.
-
120 bin tl 6 ay 4.33 den veriyor
-
1 aydır hazırlanıyor yazıyor, sözleşmenin geldiği falan yok
-
Ben ümidimi kestim 1 aydan fazla oldu kart gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartı beklemek yerine sanal banka kartı ile harcama yapsanız direkt gelirdi 350 lira.
-
Kart gelmeden sanal kart oluşturamıyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X