Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
541
Cevap
78
Favori
75.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    VPN yok. düne kadar sıkıntısız idi. Mobil bankacılık dan kredi çekme işi olmasın ancak şubeden olsun dedim müşteri hizmetlerine. kayıt aldı bunla alakalı olabilir mi? Müşteri hizmetlerine aradığında her hangi bir kısıtlama görünmüyor dedi
  • başka rootsuz telefonla girmeye çalıştım. aynı sıkıntı devam etme hesapta problem var fakat müşteri hizmetleri bunu göremiyor..de ne olacak bu durumda?
  • dün akşamdan beri paramı kurtarmaya çalışıyorum.. Telefon ile hiçbir sonuç alınamıyor
    .aciliyet belirttim başka yapabileceğim bişi varmı sevmekten öteye gitmiyor. Ne arayan ne soran var..
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Ne olmuş parana? Neden kurtarmaya çalışıyorsun? Başka bir telefonla giriş yapmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 12 Kasım 2024; 16:2:54 >
  • Hikaye çıktı arkadaşlar Alt Limit var. 25.000₺ Anaparadan 25.000₺ düşüp öyle atıyor faize.Yani %47 veren bankadan bir farkı olmuyor. Herşey hikaye şu anda en baba faiz maksimum %50 Albank veriyordu en son oda sadece 1 Ay tek sefer ondan sonra düşürüyor.Hiç müsteri kapmak için oynanan bu tuzaklara düşmeyin.Ben açtım geri kapattım.Bana başdan söylemiyor alt limit olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 12 Kasım 2024; 18:7:37 >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    bunu bilerek yatırıyorlar zaten

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Yani demek istediğim müşteri çekmek için yapılmış birşey.Diğer bankalardan hiçbir fazla + sı yok hemen aşağı yukarı aynı faize denk gelicek sana anaparadan tutarı çıktıdıkdan sonra koyuyor faize diğer banka onu yapmıyor ama sana atıyorum %48 veriyorum diyor.Piyasa koşullarından bir + sı yok onu demek istiyorum.Çoğu insan bu ayrıntılara bakmıyor bile ondan söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 12 Kasım 2024; 18:36:9 >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    başka telefonla da denedim sıkıntı telefondan değil .. sıkıntı banka sisteminde.. Para duruyor görünüyor imiş..ama ulaşamıyorum paraya.
    yardımcı olan yok. arayan soran yok. Müşteri hizmetleri sıkıntı görünmüyor diyor.. Sonuç ta ulaşamadığını benim param var ve çözüm yok..
    Çözüm BDDK

Geçen hafta yüklü bir miktar transfer yaptım bir sorun yaşamadım. Sana özel bir durum olabilir, transfer yaparken direkt aradılar onaylama için

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Günlük faiz istiyorsan tüm bankalarda alt limit var.

sıkıntı nedir orası belli olsa amenna. Sıkıntı yok diyorlar. para da hesapda durduğunu söylediler. EFT yapın başka banka hesabıma.. yetkimiz yok sadece siz siz telefondan yapabiliydedi. Yani sonuçta parama ulsamaiyorum.. Elbette sıkıntı çözülecektir umurunda yım Çözümü aylarca sürmez inşallah..
    En azından problemi anlasa idim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 12 Kasım 2024; 20:28:25 >
    Yoo bazı bankalarda yok.Reklam yapmam olmayanlar var.
  • Kendi bankalarının daha iyi olduğunu ispatlamaya gelenler çoğalmış başlıkta 😁 çok severiz bizim kullandığımız şeyin en iyisi olduğunu ısrar etmeyi 😁 tamam kardeş kandırıldık bi sen okuma yazma biliyorsun. Alt limit üst limit bir tek sen anlıyorsun.
  • bugün itibarıyla sisteme girebilmeyi başardım artık hesabıma ulaşabiliyorum sıkıntı ne olmuştu bilmiyorum.
  • carpenic kullanıcısına yanıt

pasif bakiye mevzusuna yeni ayıkan konuya damlıyor.

• Hala kart gelecek oldu 2 ay nerdeyse :)

• n11 den 9 taksit ile ürün alacaktım. hesabıma bugün ulasabildigim için Kredi kartı actiramamis ve ürünü alamamış tim. şimdi ürün fiyatı uçmuş..
  • N11'de kredi kartını ilk kez kullandım.

Taksit dışında bir avantajı yok.

N11'de alışveriş yapınca bir puan kazanımı filan olmuyor. Maximum Pazarama'da %5 puan veriyor mesela. Böyle bir şey olabilirdi.

Aldığım üründe Cardfinans-Bankkart-WORLCARD-Bonus faizsiz 3 taksit sunuyordu.

Axess ve Maximum faizsiz beş taksit sunuyordu.

Getir'in kartı altıya böldü. (BDDK yasağı olmasa 9'a bölerdi muhtemelen)

Neyse bu enflasyon ortamında taksit puandan daha önemli.

• 30 Eylül de başvuru alındı bu zamana kadar kuryede bekledi ve sonuç bu. Ne ara geldiler de beni bulamadılar ki yalan tabi ki.

Kimlik dogrulaman kurye tarafından gerceklestirilemedigi icin basvurunu iptal ettik.Diledigin zaman getirfinans uzerinden yeniden basvuru yapabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.