Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
88
Favori
95.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

herkeste düşürdüler

• J.sins kullanıcısına yanıt
    bende hiç kuryede gözükmedi
  • Bence bu kart alınabilir n11 de 9taksit yapıyor maximum özellikli, getir n11 yüzde 5 puan veriyor vb. aidatsız
  • Selamlar geçen cuma günü akşam 9 gibi getirfinansa bir miktar para gönderdim ama henüz faiz düşmemiş hafta sonu olduğu için pazartesini bekledim ama halen düşmemiş banamı özel acaba yoksa sizdede böylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alucardz -- 4 Kasım 2024; 20:23:23 >
  • 10 gün oldu kredi kartı hala gönderilecek.... getir sınıfta kaldın.

• Maxımum özellikli olması çok iyi oldu, iş bankası limit açmadı, maxımum kampanyalarından faydalanamıyordum ama getir mobil bankacılık olarak ayrı bir uygulama yapması lazım
  • kıng365 kullanıcısına yanıt
    işinize yararsa, fibabanka uygulamasından da hesabınıza bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 4 Kasım 2024; 22:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Maxımum özellikli olması çok iyi oldu, iş bankası limit açmadı, maxımum kampanyalarından faydalanamıyordum ama getir mobil bankacılık olarak ayrı bir uygulama yapması lazım
    Maximum özelliği olarak sadece taksit işini görür. Fiba'nın kartları ile maximum puan kazanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demiurgos

Ok dostum.Şimdi anlaşıldı.Şöyle bir inceleme yaptım kartla ilgili.Ama daha çok yeni olduğu için pek bilgi göremedim ve tereddütteyim açıkçası.Mesela Pazarama iş bankasının ve maximuma özel avantajları var.Mesela orada getir kart vs seçeneği yok.Aynı avantajlar olur mu bu kartta da bilemiyorum.Sanırım biraz daha oturması lazım.Kararsız kaldım başvurmak için.
    Fiba Bonus Platformu anlaşması bitince İşbank ile Temmuz 2024'te anlaşmış. Fiba kartları da Bonus'tan Maximum'a dönmüş. O günden beri Maximum Fiba'nın kartları kampanyaya hiç dahil etmemiş. Belki ileride olur. Şu an öyle bir durum yok.
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum, amacım puan değil. Ets tur da taksit sağlaması çok işime yaradı. Benim için taksit avantajı önemli idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Evet biliyorum, amacım puan değil. Ets tur da taksit sağlaması çok işime yaradı. Benim için taksit avantajı önemli idi
    Hocam sadece uçak bileti alımında taksit geçiyordu sanırım otelde de geçerli mi ? Ben aldığımda geçerli değilsi iptal ettim kartı eğer geçiyorsa tekrardan alayım
  • MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Evet sadece uçak. İş bankası, maxımum özelliklerini tamamen açmaz, çok kısık kart
  • Eft havale 30 kasıma kadar ücretsiz diyor bende sonra ne yapacagiz
  • Agt 15 gündür kartı getirmedi muhatapta yok, nasıl çözeriz bu işi

• şu 350 tl getirpara kampanyası yıl sonuna kadar değil miydi, neden banner kaldırıldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

şu 350 tl getirpara kampanyası yıl sonuna kadar değil miydi, neden banner kaldırıldı?

Hayır 3 Kasım' a kadardı 3 Kasım' a kadar uzatılmıştı en son yıl sonuna kadar değil
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    3 kasıma kadar getirfinansli olanlara yıl sonuna kadar yapacakları alışverişte idi.
  • Kart gelirse yapacağız da kart ortada yok ki

• halilcc kullanıcısına yanıt

benim de başvuralı 1 ay olacak. kart basıldı gönderildiğinde geçen ayın 25i teslim yazıyordu, yok yav o kadar sürmez garanti olsun diye uzun yazmışlardır dedim. kaısmın 6sı oldu kart halen yok. müşteri hizmetleri diye bir şey de yok agt ne kadar dandik bir firmaymış. kart 1 haftadır aynı yerde gözüküyor dağıtıma tenezzül bile etmiyorlar.

• elmasevmem kullanıcısına yanıt

Ben dün getir finans a siteden yazdım. Tesadüf mü yoksa onlar mı uyardı bilmiyorum agt kurye aradı, kart adresi yanlış diye, doğru adresi verdim bugün geldi. Tanımsız yol yazıyordu, gerçekten adres adres yanlış yazılmış

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.