Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ssorhan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
564
Cevap
81
Favori
77.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart gelmeden sanal banka kartı oluşturup harcama yapmıştım ben.

Fiba müşterisi olduğumuz için olabilir.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Bana da aynısını verdi. 120 bin tanımlamış 12 aya kadar 4.33

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Ondandır büyük ihtimal çünkü kart gelmeden üyelik bile tamamlanmıyor. Kart bilgilerini istiyor illa ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    3 Kasım diyordu. En son 350 getirpara alan oldu mu?

• Gurul kullanıcısına yanıt

hocam o tarih getir finansa üyelik son tarihi olabilir, kampanya banner geri geldi.

şubata kadar uzatıldı harcama süresi.

• yeni başvurularda 350puan veriyorlar mı

• selamlar ilk hesap oluşturmada hesabın veya kartın taksitli alışveriş limiti kaç tl acaba bilen varmı ?

• Paranın üst limiti yok dimi faiz için

• carpenic kullanıcısına yanıt
    2,1 m

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabah uygulamadan çektiğim ekran görüntüsü. 4 Kasım'dan sonra olanlara herhangi yeni bir şey gelir mi bilemem.

GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara
  • Bugün getir finans başvurusu yaptım.Olaylar çok ilginç gelişti.Önce başvurum hemen onaylandı ve 10dk da kartım geldi.Getiren çocuk “abi bu hem kredi kartı hem normal kart” dedi.Tamam dedim aldım.Neyse sanal kart oluşturup hemen n11 kampanyasında güze güzel taksit yapayım dedim (o yüzden başvurdum bu getire) ama o ne! Fiziki kart olmadan sanal karta oluşturamazsınız dedi.Neyse iyi dedik bir de fiziki kredi kartına başvurduk vs o da onaylandı.Baktım kartı hazırlıyoruz yolda seçeneği çıktı!Allah Allah dedim kredi kartı ayrı basılıp yollanıyor olması lazım niye yolda yazıyor acaba diye şaşırdım tabi.Madem kart hemen gelebiliyor niye önceki başvurumda kredi kartı vermediler dedim.Neyse uzatmayayım 45 dk oldu kart hala hazırlanıyor gözüküyor(öbürü 10 dk da gelmişti).Getir müşteri hizmetlerini aradım onlar getir finansa bağladı.Oradaki temsilci kartın basılıp yollanacağını ama ara ara ekranı takip etmemi ve kart numarası atandığı anda fiziksel karta gerek kalmadan sanalkartı oluşturabileceğimi söyledi!Neyse bukadar zahmetin sonunda eliboş kalmanın verdiği sıkıntıyla peki deyip kapattım.Tam çıkacağım kapı çaldı.Açtım baktım yine aynı çocuk ve getir kapıda.Hani önceki kart hem kredi hem banka kartıydı dedim,abi bizim bir arkadaşa çıkardık onda öyle oldu dedi!Meğerse kredi kartı da getirden geliyormuş.Anladığım kadarıyla sistem daha tam oturmamış herkes yanlış birşeyler biliyor.Velhasılı kelam sonuçta kredi kartı geldi ,sanal kartı oluşturdum ve n11 den 9 taksitle alacağım ürünü aldım :) Ha unutmadan yazayım.350 TL getirpara yalan olmuş.Yatmadı.Sanırım kampanya bitmiş.Süreç böyle işledi bende.Almayı düşünenlere yol göstermesi için yazayım istedim.Herkese iyi forumlar.

• Şu an girişlerde sıkıntı varmı? en son öğlen girdim kart gelmedi şikayet vs.. akşam kart geldi aktif edeyim dedim..
    banka politikası gereği işlem yapamıyorum mesajı çıktı. müşteri ilişkileri sebebini bilmiyor. Hesapdaki paranin durduğunu meblağı söyledi o konuda Allah'tan sıkıntı yok..ama hesabıma ulaşamıyorum.. İlimizde Fibabank da yok. ne olacak şimdi? şifre unuttum desem bile işlemiyor. GETİR FİNANS - %52 günlük faiz - Aidatsız kk - 350 getirpara

• Arkadaşlar selam, hesaba para atalı 2 gece olacak fakat henüz faiz işlemedi. Sorun nedir, bilgisi olan var mıdır?

• DÜN başvuru yaptım ama 11.11 bitemden nasıl alışveriş yapabiliriz kart 4 güne anca gelcek çünkü.

• Sanal kart oluşturuluyor olması lazım. Onunla yapılır.

• Lamphire kullanıcısına yanıt

Haftasonları faiz işler ancak hafta içinde hesaba düşer. 1 gün daha bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoo pazartesi sabahı düşmesi lazım o faizin. adı üstünde günlük faiz o.

• getir finans'a girememe sebebi telefon rootlu olması olabilir mi acaba fakat daha önceden giriyordum.. hesaptaki parayı da çekemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 12 Kasım 2024; 12:24:44 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    VPN yok dimi telefonunuzda?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.