< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (205. sayfa)
-
-
ölücü attack'a maruz kaldığım doğrudur.
-
Pazar artığı toplayanlar imkanı olmadığı için buna mecbur kalan insanlar. Ama bak insanlar diyorum çünkü sen onlardan çok uzaksın karakterin sıfırın altında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eve param var çok şükür ve aynı ürün bir yerde daha ucuzken gidip mal gibi pahalı yerden almıyorum derdim bu. Ama sen bırak bizim pazar artığı toplayanlardan beter olmamızı bu ayıp değil çünkü lakin senin karaktersizliğin, züppe şımarıklığın var ya işte bu ayıp. Toplum pazardan artık toplayanları bağrına basar ama senin gibilerin yüzüne tükürür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yahu ahali böyle ileri geri konuşanlara cevap verip de prim yaptırtmayın. yaşı yetenler bilir eskiden "kaşarlanmış" bazı medyatik ünlüler sağa sola laf atıp tekrar gündeme gelip, medyatik olmaya çalışırlardı.
bu arkadaşlar da o hesap, sağa sola saldırıp, cevap verilince kendini önemli biriymiş gibi hissediyorlar. bırakın kendi halinde takılsınlar iplenmeyince gidiyorlar zaten.
-
Son tüketim tarihi geçmiş ürünleri sağlık açısından tüketmeyiniz. Süt ve süt ürünleri zehirlenmeye meyilli ürünlerdir. Amanın dikkat edin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yoğurt ve sütü bilmem ama peynırlerı vakumlu ambalajında 2-3 yıl yaşlandırıp öyle tuketıyorum
-
Maç günü promosyonu olarak Getir'de 400/100, Büyük'te 600/100 (500/100 olan bölgeler de varmış), Yemek'te (seçili restoran) 200/100 indirim var; getirme ücreti yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaray -- 2 Temmuz 2024; 9:27:54 > -
Teşekkürler
Kralsınız hocam bu ne hız teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yemek kampanyası seçili restoranlarda üzdü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Depoya göre değişebiliyormuş demek ki:) kontrol etmekte fayda var o zaman.
-
Evet farkediyormuş, toz şekere yetişemedik.
-
ürünü de saklama şartlarını da bilmiyorum. genel bilgi olarak, eriyip tekrar donmuş süt ürünlerini tüketmek besin zehirlenmelerine sebep olabilir. bunu biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X