Ürünü açtığınız zaman anlarsınız eriyip tekrar donan ürün kendini belli eder. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (206. sayfa)
-
-
Siparişim geldi. Üründe erime donma olayı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçili restoranlarda geçerli imiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndirim görüldüğü gibi düşmüyor: bunların kendileri gibi gerizekalı sistemlerinin sebep olduğu vakit kaybından başka birşey değil. Dolayısıyla ben sözde kampanyayı pas geçiyorum...Müşteri hizmetleri de tahtakale esnafından hallice olduğu için o kısma hiç bulaşmıyorum, çünkü faidesi olmayacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Temmuz 2024; 13:3:30 > -
-
afiyet olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir'de 400/100, Büyük'te 600/100 kampanyası tekrarlanmış. Yemek'te alt limit artmış gibi. Getirme ücreti yok.
-
-
Yemek kısmı 350/100 olmuş pas geçtik. 80/50 isterüq
80/50 ile birşey alınmıyor zaten hocam ,250/100 olsaydı daha iyiydi ama buda idare eder
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim hesaba büyükte 400 100 gözüküyor başka bi hesapta 500 100 . hesaplara göre de değişiyor sanırım
-
Hesap veya bölge olarak değişebiliyor. İlk yaptıklarında da böyleydi.
-
Getir yemek garanti posu mu biliyor musunuz?
Bugün Getir 300/100'e inmiş diğerleri aynı kendi bölgem için. 300/100'ü direkt kullandık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaray -- 6 Temmuz 2024; 10:13:29 > -
-
-
migrostan almıştım üstüne %20 indirim daha yaptım.
yalnız o çikolatalar gelince erimiş olarak gelir eğer soğuk zincirde muhafaza etmedilerse. Muhtemelen öyle gelecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekrandaki fiyata istanbulkart indirimini eklersen 180 liraya geliyor, depodan eve 14 dk geldi erime vs yoktu bu arada migrosdan sadece siz sipariş vermiyorsunuz migros hemende motorlu kurye kullanıyor eriyen ordada erir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen dondurma söylemiştim buz ile getirdiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herhangi bir şok mağazasına uğra, şaşkınlıktan alışveriş yaparsın o zaman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X