Bildirim
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (204. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Bölgeye özel indirim sağlık olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 27 Haziran 2024; 20:45:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
patron çıldırdı . yada ayran oldu sütler
-
Tarih yaklaştıkça kırıyorlar fiyattan genel de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bunlar bi bizim depoda yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 28 Haziran 2024; 12:47:4 > -
-
dışkı aromalı indirim
-
Arkadaşlar getiryemek hesabıma müdavim restoranlarda geçerli alt limitsiz 75 TL kupon gelmiş son sipariş 1 ay önceydi
Restoranların min sipariş şartı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Getirde %50 indirim kampanyası var evet biliyorum uygun olmuyor her şey ama belki işine yarayan olur diye yazmak istedim
-
3 5 birşey alayım dedim ama getirme ücretini görünce hemen kapattım
Yoğurttan geçen stokladim çok çok iyi bir yoğurt hâlâ varsa bu fiyata bedava.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen bende yayla çorbası için aldım güzel olmuştu, varsa bölgenizde yarıyarıya ile birleştirip alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stt geçmemiş ürünlerin br gibi sıkıntısı olacak, milleti aşağılamaya ne hakkın var çok bilmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X