Çok yeni olduğundan sanırım kimsenin haberi yok. İşleyişi şöyle: Aylık 3.99 Euro karşılığında Rapi..hare ,Hotfile, Fileserve,Netload in ,Mega...load ;Megavideo ,Sharecash linklerini premium üye olanaklarıyla indirebiliyorsunuz . Sınırsız trafik var tek yapmanız gereken örnek olarak hotfile linklerini copy paste yapıp getpink sitesinde convert ediyoruz orjinal linklerin önüne getpink url si ekleniyor ve bu linkleri IDM ile full speed indirmeye başlıyoruz. Deneme yapmak isteyenlere 1 gblık bir ücretsiz trafik vermişler. Kendi denememde firefox ile aynı anda 4 link indirdim fakat IDM ile bir sorun var sürekli getpink k.Ad ve şifresini istiyor halbuki sitenin Idm gibi yazılımlara desteği var http://getpink.net/
site tasarımına bakınca, buram buram scam kokuyor..
quote:
Orijinalden alıntı: -Deniz-
hak vermemek elde değil, site web 0.2 ile yapılmış sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: cevaps
quote:
Orijinalden alıntı: -Deniz-
hak vermemek elde değil, site web 0.2 ile yapılmış sanırım
Üye olun 1gb kullanım hakkı veriyo bedavadan. Deneyin. Ben 2 kez farklı maille üye olup hotfileden down yaptım
@Kalamış IDM site yöneticisine getpink hesabını eklersen sorun olmaz.
güzel bişeymiş bi deniyim güzelse almak lazım hesap
Bu konuda en iyisi bence 2leech tir. Aylık 13$ a 17 tane paylaşım sitesine erişim veriyor. Sürekli de yenilerini ekliyorlar. Sınırsız. 2-3 ay kullandım memnun kalmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: bafican
Bu konuda en iyisi bence 2leech tir. Aylık 13$ a 17 tane paylaşım sitesine erişim veriyor. Sürekli de yenilerini ekliyorlar. Sınırsız. 2-3 ay kullandım memnun kalmıştım.
Bu sitede mantık anladığım kadarıyla adamın kendine ait 1 yada birkaç tane dedicated server'ı var... Sitede belirtilen upload sitelerinden de Pre hesap almış 1'er yıllık. Siz adamın sitesine üye oluyorsunuz istediğiniz linki yapıştırıyorsunuz belirtilen alana sonra o kendi pre hesabıyla dosyayı kendi dedicated sunucusuna çekiyor ardından size kendi sunucusuna indirdiği dosyaya ait linki veriyor ve sizde o sunucudan çekiyorsunuz dosyanızı... Mantıklı ve güzel hazırlanmış bir sistem...
Hatta sanırım her sitede 1 tane pre hesap değil birkaç tane pre hesabı var ki hepsini sisteme tanıtmış belli sürelerle değişiyor pre hesaplar banlanmamak için sistemden...