Şimdi Ara

Getz hakkında iki soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ufak tefek şeylere çok takılan birisiyim. Tıkırtılara bile kafamı çok takıyorum malesef.Ustalara soruyorum onlar da olur öyle deyip geçiştiriyorlar.

1. Uzun yolda bir süre sonra ön camdan mı yoksa konsoldan mı geldiğini bilemediğim çok ince tirtreme/çıtırtı sesi geliyor. Gece adamı uyutmayan saat tıkırtısı gibi özellikle bozuk yollarda insanı çileden çıkaran bir ses bu. Göstergelerden değil ondan eminim.

2. Özellikle ilk kalkışlarda sanki ön lastiklerin bijonları gevşekmiş de (gevşek değil) jantlar hızlanana kadar sağa sola oynuyormuş gibi bir his veriyor araç. Debriyaja basılıyken ayağımın altında çok cılız darbe hissediyorum böyle durumlarda. Özellikle soğuk havalarda daha çok hissediliyor.Rotlara baktırdım biraz düzeldi ancak sıkıntı hala devam ediyor. Ön konsol çok titriyor sanki dolma lastik takılıymış gibi. Amortisörlerden mi acaba yoksa rot başlarını mı falan mı değiştirmem lazım.

Bu konularda tecrübesi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşabilirse çok sevinirim. Belki usta usta gezmekten kurtulurum.

Şimdiden çok teşekkürler.

• KARDES AYNI SORUN BENDE DE VAR.OZELLIKLE HAFIF BOZUK YOLLARDA KONSOLUN ONUNDEN CIZIRTI GELIYOR.ELIMLE BASTIRDIGIM ZAMAN SES KESILIYOR.BNCE ICINDEKI BİRSEY TITREYIP KONSOLA VURUYOR.BEN FAZLA TAKMIYORUM.CUNKU DUSEKLERDE SES YOK AMA BOYLE TITRESIMLI YOLLARDA CIZIRTIYOR
  • Konsoldaki ses sert cukurlarda bendende geliyo sebebini bilmiyorum

Lastiklerdeki salinimda lastigin radyali kirilmis olabilir

Yani laatigin yanaktaki teller kirilinca oraya geldiginde laatik direnci duser

Dusuk hizda hissedilir genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    14 yıl önce açıldı
    Mpv ler hakkında bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.