Şimdi Ara

GETZ LPG KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
7
Favori
131.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayar yaptırdıktan sonra geçer merak etme...
  • tşkler bi gittiğimde ayar çektiriyim artık
  • selam getzçi dostlar. benzine para yetiştiremedimden dolayı 2005 1.3 aracıma lpg taktırmak istiyorum vede özellikle fiyatı uygun ve yerli sanayi olan atiker hakkında kullanan arkadaşların olumlu yada olumsuz yorumlarını bekliyorum. araçta çekişte düşme, koku, ayar tutma problemleri vs sorunlar hakkında bilgi verirse kullanan arkadaşlar çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatteren

selam getzçi dostlar. benzine para yetiştiremedimden dolayı 2005 1.3 aracıma lpg taktırmak istiyorum vede özellikle fiyatı uygun ve yerli sanayi olan atiker hakkında kullanan arkadaşların olumlu yada olumsuz yorumlarını bekliyorum. araçta çekişte düşme, koku, ayar tutma problemleri vs sorunlar hakkında bilgi verirse kullanan arkadaşlar çok sevinirim.

ben 2006 1.4 doch aracıma lovato taktırdım bırakın çekişten düşmeyi daha iyi bir performans aldığımı söyleyebilirim. bu söylediğime hadi ordan diyen çok oldu ama ben hissettiğimi söylüyorum. lpg sızdırmazlık raporuna gittiğimde konuştuğum biri sıralı sistem 5 beygir etkiler dedi.ne kadar doğru bilemem ama gerçekten benzine geçiyorum lpg kadar tat vermiyor.bu benim fikrim tecrübelerime göre.

benim aracımda 1 aydır takılı ankara şehiriçi en son 37 litre lpg ile 360 km yaptım. şehirdışı kullanmadım henüz. lpg kitini taktırdığım ustanın 2005 1.3 getzi var. 90-100 km hızla 2000-3000 devir arasında kullanımla 35 litre ile ankaradan yola çıkıp giresuna kadar gittiğini (600 km) söyledi.

Guncelleme: 37 litre gazla tamamen şehirdışı (ankara-adana) 510 km de daha bitmemişti, bitmeden gaz aldım biraz daha gidebilirdim. 0.145 kuruş 3000 devir 100 km/s civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepe -- 24 Haziran 2012; 22:46:24 >

• hocam bende yerli sistem atiker takılı nisan 2012 de taktırdım gayet memnunum çekişte hiçbir düşme yok zaten benzinden gaza geçtiğini çıt sesi gelmezse anladığınız yok koku falan demişsiniz hiç yok hocam diğerlerinden hiçbir farkı yok sadece 500 tl daha ucuz gözün kapalı taktırabilirisin hocam ben çok memnunum kazasız sürüşler arkadaşlar
  • Merhaba,

lpg olarak Atiker safe fast kullanıyorum aracım getz 1.4 45000 kmde 10000 km oldu ilk bakıma gittim lpg için. Usta yaz kullanımı için benzinden gaza geçiş sıcaklığı 25 yeterli dedi. ve 25 dereceye ayarladı. Şu anda oldukça kısa surede gaza geçiyor aracım. Öncelikle bunun sakıncası varmı standardı nedir bilgisi olan varmı acaba.
    Ayrıca normalde sabahları kontağa basıp hareket ederim genelde, son zamanlarda bir iki tekleme oluyor ama çok az, sonra bayır aşağı zaten rolantide iniyorum bu normalmidir bu durum.
    Teşekkürler. . .
  • hocam htepe arkadaşıma katılıorum bende 1 ay önce 2005 1.3 gls aracıma lovato taktırdım bende çekişte artma hissediyorum inanılmaz memnunum 35lik simit tank taktırdım ben 27-28 lt gaz alıor şehir içi 300 km şehir dışı 400 km yapıorum 1,5 sene benzinli binmiştim acıyorum şimdi giden parama
  • arkadaşar 1,4 gezt aldım 2010 model... boş ağırlık 1188 kg tüp takılamaz diyorlar... böyle bir sorunla karşılaşan oldumu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ca_ca

arkadaşar 1,4 gezt aldım 2010 model... boş ağırlık 1188 kg tüp takılamaz diyorlar... böyle bir sorunla karşılaşan oldumu :(

İyi günlerde kullan.

Öyle şey mi olurmuş ya?

Simit LPG tak devam et arkadaşım. Emin olmak için yine sigorta takipçisine falan sor. Onlar işlem yapmışlardır mutlaka fikirleri vardır.
  • lpg takılacak yerden olmaz takamayız demişler...
    bizde simit tüp diyoruz ama olmaz diyince şok olduk...

bugun başka yere gitmiş kayınpeder onlarda olur takarız demiş..

fakat şimdi korktum ruhsata işletirken sorun çıkarmı diye? yada tüvde sorun olurmu?

ilk adam neden takmam desin en aşşağa 1500 tl para kazanacaktı??
  • Arkadaşlar ilk olarak şunu demeliyimki her türlü aracı kullandım.. Genelde sürekli 2000 motor ve üstleri.. Küçük araçları hiç sevmezdim ki getzle tanışana kadar.. ve şu anda 7. getzimi kullanıyorum.. dizelinide, benzinlisinide, lpglisinide, 1.3 motorunuda 1.4 ünüde, 1.5 dizelinide bindim.. Tek kelime ile bu fiyatlara binilecek en güzel, en hızlı, en az masraflı araç olduğunu söyleyebilirim. Şu anda yeni bir tane aldım ve LPG taktırdım. 1.4 motor olduğu için her türlü lpg ile uyuşur. Kesinlikle kafanızda soru işareti kalmasın. Ama tabiki seçerken çok servisinini olması ve iyi bir ustayı tercih edebilirsiniz. Geçen hafta Atiker marka LPG taktırdım. İlk gaz alışım 66 TL ve genelde aracı süratli kullanırım. Gündüzleri de klimam sürekli açık olarak dolaşırım. Ve tam depo bitene kadar şehir içinde kullandım. 364 Kilometrede bitti ve benzine geçti. Benim için mükemmel denecek kadar güzel bir yakıt ortalaması. Hiçbir sorun yok ve benzinden daha performanslı bunu samimiyetle söylüyorum.

Araç hakkında her türlü sorusu olan varsa cevaplayabilirim.. Fazla midenizi bulandırmayın.. Hoşunuza gidiyorsa getzden şaşmayın.. Ama Benzinli de kullanmayın.. LPG taktırın..

• kardeş 5 servis gezdik...
    kendi yetkili servisine gittik...
    2a brc gittik...
    gitmediğimiz yer kalmadı...

2008 den sonra araba hızlı giderken savruluyor şikayetleri üzerine gezt 2008 den sonraki arabaları daha da ağırlaştırmış...

benim aldığım arac 2010 1,4 1188 gr olduğundan kesnlikle olmuyor diyorlar... biz takarız ama trafik tescilden mi ne geçmezmiş...

yaptırıpta çıkarttıran olmuş...

ee tabikide bu işinde ückağıdı var diyorlar... gebzede biri varmış tüpü takktıktan sonra trafik tescilden de kendi halledip arabayı teslim ediyormuş...

şimdi bende düşünüyorum diyorum ki sonuç itibariyle bir hesaplama var ortada olmıcak bişeyide yapmak mantıklı gelmiyor...

benzinle çok zorlanıcam ama yapacak bişi yok
  • Şaka gibi bu ya, boyle şey olurmu, ben 7 ay önce lpg taktırdım, aracım 2010 model, 35 lt'lik simit tüp takıldı her şey resmi olarak yapıldı muayenedende geçti ilk defa böyle bişey duyuyorum.
  • senin aracın ağırlığı nedir?
  • bu arada istanbuldamısın ??

yaptırdığın yerin bilgilerini gönderme şansın varmı???
  • Ağırlık ruhsatta 1200 küsür yazıyodu sanırım öyle hatırlıyorum, daha geçenlerde böyle bi konuşma geçti, inanmamışlardı çıkardım ruhsatı gosterdim, ama tam değeri hatırlamıyorm.

Ben candan otogazda yaptırdım, ümraniyede var ayrıca avrupa yakasındada bir kaç şubesi daha var diye biliyorum. atiker safe fast kiti taktırdım, 10000 km oldu, yakıtımdan oldukça memnunum.

Banada takarken 40 ltlik smit tüp var ama bu araca takamıyoruz, plakanın olduğu saça 10 cm mesafe olması gerekiyo o yüzden 35lik takabilirz dediler. Açıkçası inandırıcı gelmemişti ilk ama sonra sordum sızdırmazlık testinin yapıldığı yerdeki mühendise doğru dedi. Fakat 35ltlik takılabiliyor. Siz yine telefon açıp sorun, candan otogazın sitesinden numarasını alıp daha doğru bilgi alabilirsiniz.
  • Ben istanbulda değilim Düzce'de yaşıyorm, fakat araba özelliklede lpg konusunda titiz davranıyor olmadan ötürü, forumlardan epey araştırdım, ve gittim istanbulda bahsettiğim bayiye taktırdım.

Doğrumu yaptım yanlışmı yaptım uzun vadede bunu zaman gösterecek ama açıkçası bu işte usta çok önemli bunu herkes söylüyor, buradaki kullanıcı yorumlarını dikkate alarak hareket etmek en doğrusu ki nitekim ben öyle yaptım. 3 ay brc-atiker-lavota arasında gittim geldim, sordum soruşturdum ve şu an aracım 45000'de 35000 km benzinle yaptığım yolda verdiğim paraya acıyorum. :-)
  • candan otogazla hemen görüşücem... gelişleri yazarım
  • Lpg taktırdığımdan beri getzime aşık oldum bu nasıl tasarrufmuş arkadaş şehir içi kilima hep açık 20 kr yakarmı bi araç???
  • arabama yeni lpg taktırdım ve 1 hafta oldu sehir dışı depoyu fulleyip 320km de kırmızı yandı tüp 27lt alıyor . atiker marka . sizce nasıl
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.