Şimdi Ara

GETZ SINIFINDA AÇIK ARA LİDER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iste buyrun ispatıyla konusuyoruz. bazıları gibi işkembeden yada 2 milyonluk dergilerden okuyup atmıyoruz.
    http://www.araconline.com/h/haber.asp?id=3793

getz ilk 6 ayda açık ara fark atmış, şu an agustosda oldugumuz göre bu farkıda katlamıştır heralde

• yarısından fazlasını şirketler aldı ama
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 7 Ağustos 2005, 18:37:39 >
  • sahibiden.com'da da 2004-2005 model araçlar sınıfında satışa çıkan araçlar arasındada lider...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lo@ding

sahibiden.com'da da 2004-2005 model araçlar sınıfında satışa çıkan araçlar arasındada lider...

hyundai ın 2.eli para etmedigi için alanlar da arabalarından memnun olmadıgı için düşük fiyatlara yüksek sayıda satılması normal
  • Puhahaha 2.5 milyonluk dergiler verilerini otomotiv distribütörleri derneğinden alıyor tutup da sokaklardaki arabaları saymıyolar Valla halkımız kuş serisine nasıl atladıysa buna da öyle atlamaya devam ediyor... Bu arada daha fazla satması lider olduğunu göstermez mesela yeni Golf bana kalsa corolla'dan civic'ten falan her açıdan daha üstün ama daha az satıyor, gerçi bu vw nin salak fiyat politikasıyla ilgili ama yani satış rakamlarına bakarak direkt konuşamazsın, bu da senin otomobillerden ne kadar anladığını gösteriyor, yine mi orta sahadayım osmancık?
  • beyler bence osman ertunc hundai bayisi kesin abi.kaç gündür yok şöle yok böle bu ne yaw.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar getz dizeli övüyorum ama bende kıllandım valla hyundaiye mi çalışıyo nedir...

getz çok satıyo evet... ama çoğu hatalı tercih...

çoğusu benzinli çünük... ve getz benzinli alan adam arabadan pek anlamıyodur!!

dizel getzin motoru muhteşem ve istanbuldaki bayilerde 23 e kadar iniyolarmış... bu fiyata dizel varken benzinli alınmaz... hele getz hiç alınmaz

dizelin hızlanması, performansı 1.3 benzinliden daha iyi...

üstelik vites dişli oranları daha küçük ve agırlığı daha fazla olmasına ragmen...
  • aynen katılıyorum +1

ustam benzinli getz alan arabadan gram anlamıyodur!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulask

bu kadar getz dizeli övüyorum ama bende kıllandım valla hyundaiye mi çalışıyo nedir...

dizel getzin motoru muhteşem ve istanbuldaki bayilerde 23 e kadar iniyolarmış... bu fiyata dizel varken benzinli alınmaz... hele getz hiç alınmaz

üstelik vites dişli oranları daha küçük ve agırlığı daha fazla olmasına ragmen...

evet abi ben benzinli getz aldım, arabadan anlamıyorum. bitek sen anlıyosun arabadan. dizelin daha az yaktıgını bılıyosun ya , tamam işte sen bu işin ordinaryus profesorusun ; daha baska bişey bilmene gerek yok.
    benim 8 milyarım vardı ve acil araba almam lazımdı, 2.el bi hurdayla basımı derde sokmak ıstemedım, 0km alabileceğim en uygun ve alınabılır arabayı almaya calıstım, krediye gırdım getz benzinli aldım.ben arabadan hiç anlamıyorum.ekonomidende anlamıyorum.sen herşeyden anlıyosun. bravo sana buyuk adamsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman ertunc -- 8 Ağustos 2005, 17:56:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osman ertunc

quote:

Orijinalden alıntı: ulask

bu kadar getz dizeli övüyorum ama bende kıllandım valla hyundaiye mi çalışıyo nedir...

evet abi ben benzinli getz aldım, arabadan anlamıyorum. bitek sen anlıyosun arabadan. dizelin daha az yaktıgını bılıyosun ya , tamam işte sen bu işin ordinaryus profesorusun ; daha baska bişey bilmene gerek yok.
    benim 8 milyarım vardı ve acil araba almam lazımdı, 2.el bi hurdayla basımı derde sokmak ıstemedım, 0km alabileceğim en uygun ve alınabılır arabayı almaya calıstım, krediye gırdım getz benzinli aldım.ben arabadan hiç anlamıyorum.ekonomidende anlamıyorum.sen herşeyden anlıyosun. bravo sana buyuk adamsın.

Ya bırak boşuna tartışmışım ben adamla adam hakaret ediyor. Umarım anlamışsındır biz neye karşıyız.Getz e değil , insanların mantalitesine karşıyız...
    Valla en ufak hakarette şikayet et hocam şikayet butonu var...

• afedersın ama
    sanırım getz uzerıne fazla yorum yapmıslar sankı
    sende savunma geregı duymususn gıbı

bosver kım ne derse desın
    sen kullanmana bak

quote:

iste buyrun ispatıyla konusuyoruz. bazıları gibi işkembeden yada 2 milyonluk dergilerden okuyup atmıyoruz.

getz ilk 6 ayda açık ara fark atmış, şu an agustosda oldugumuz göre bu farkıda katlamıştır heralde

• getzi bilmem ama accentlerin fabrika sevkiyat alanında beklerken paslanmış motor pistonlarının degiştirildigini biliyorum. Bu da kalitesini gosteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eciman

getzi bilmem ama accentlerin fabrika sevkiyat alanında beklerken paslanmış motor pistonlarının degiştirildigini biliyorum. Bu da kalitesini gosteriyor

Ben ilk değil de 2002 de çıkmıştı heralde 2. kasa 0 Accent ın tampon boyasının falan döküldüğünü biliyorum. Adam ana avrat sövüyordu.
    Uçan tenekeydi zaten Accent lar.
    Getzin ne farkı olacak ki aynı mantalite
  • İŞTE O KADAR DOSTUM, SEN SOYLENECEK SON SOZU SOYLEMİŞSİN BEN DAHA NE DİYİM. ARABADAN HİÇ ANLAMIYAN ONUN BUNUN LAFIYLA ARABA ALICAK DEĞİLİZ HERALDE. ATASÖZÜ NE DEMİŞ; "İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR"
    quote:

Orijinalden alıntı: RSS_02

afedersın ama
    sanırım getz uzerıne fazla yorum yapmıslar sankı
    sende savunma geregı duymususn gıbı

bosver kım ne derse desın
    sen kullanmana bak

quote:

iste buyrun ispatıyla konusuyoruz. bazıları gibi işkembeden yada 2 milyonluk dergilerden okuyup atmıyoruz.

• 25 milyara fıstık gibi citroen c3 varken hyundai getz almayı pek akıl karı bulmuyorum. fakat arabanın içi oldukça rahat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.