Şimdi Ara

GETZ VE FİESTA arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşlar ben getz almayı düşünüyorum. Yaklaşık bir aydır getz bakıyorum. Ama bu arada aynı sınıfta ki diğer markaları da inceliyorum. Şimdi bir Fiesta denk geldi. İki seçenekte kala kaldım. Sizin fikrinizi sormak istiyorum.Yadımcı olursanız ve fikirlerinizi benden esirgemezseniz çok memnun olurum. Pazartesi kesin kararımı vermem gerekiyor. Yoksa bu ikisini de kaçıracağım.

FİESTA
    ABS + klima + 2 hava yastığı + alaşım cant + sis lambası + metalik boya
    2006 Model 18.250 YTL
    Araç 25.000 km de orjinal

GETZ ise
    Araç 2006 model 1.4 doch
    ABS + Klima + 4 hava yastığı + mp3 çalar
    4 cam otomatik + sunroof
    garantisi hala devam ediyor. Sol arka kapı da çizikten dolayı boya var.
    Araç 40.000 km de
    Bu araç için 18.000 YTL isteniyor.
    Sizce uygun mu arkadaşlar pazartesi kesin kararımı vermem lazım bu araçlardan biri için.
    Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin. Şimdiden teşekkürler.

• Fiesta al derim.
  • yok abi 18bin ytl çok para o arabalara verilmez kango alsan daha iyi hiç olmazsa dizel yoksa bir honda cıvıc yada toyota corolla hb. çok alternatif var opel astra alınır focus alınır 2si hatiç herşey alınır ha dizelse tamam ekonomiktir diye alınır yoksa kutu kadar arabalar aman abii
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacara_53

yok abi 18bin ytl çok para o arabalara verilmez kango alsan daha iyi hiç olmazsa dizel yoksa bir honda cıvıc yada toyota corolla hb. çok alternatif var opel astra alınır focus alınır 2si hatiç herşey alınır ha dizelse tamam ekonomiktir diye alınır yoksa kutu kadar arabalar aman abii
    bahsettiğiniz iki araç arasında motor olarak fazla bir fark yok..iç mekan kalitesi olarak ikisi de aynı seviyededir..donanım olarak ta getz daha üstün..fiyat olarak ta daha uygun..aradaki farkla alım-satım işlemlerini tamamlarsınız..ben getz derim

• quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

bahsettiğiniz iki araç arasında motor olarak fazla bir fark yok..iç mekan kalitesi olarak ikisi de aynı seviyededir..donanım olarak ta getz daha üstün..fiyat olarak ta daha uygun..aradaki farkla alım-satım işlemlerini tamamlarsınız..ben getz derim

Alıntıları Göster
    fiesta derim 2 si arasında.getz elinde patlar,2.eli sorunlu.Çok yakıyor diye bir önyargı var.Ne kadar doğru bilemem,getzciler bilir.Fiesta da da plastik çok kalitesiz.Vites ucuz,direksiyon ucuz.clio 2 hb tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekda

fiesta derim 2 si arasında.getz elinde patlar,2.eli sorunlu.Çok yakıyor diye bir önyargı var.Ne kadar doğru bilemem,getzciler bilir.Fiesta da da plastik çok kalitesiz.Vites ucuz,direksiyon ucuz.clio 2 hb tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Fiesta daha uygun gibi. İkinci elde değer kaybı da az olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enver78

Fiesta daha uygun gibi. İkinci elde değer kaybı da az olur.

Alıntıları Göster
    Bu durumda Fiesta daha uygun.
    Km farkı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: getz14

Arkadşlar ben getz almayı düşünüyorum. Yaklaşık bir aydır getz bakıyorum. Ama bu arada aynı sınıfta ki diğer markaları da inceliyorum. Şimdi bir Fiesta denk geldi. İki seçenekte kala kaldım. Sizin fikrinizi sormak istiyorum.Yadımcı olursanız ve fikirlerinizi benden esirgemezseniz çok memnun olurum. Pazartesi kesin kararımı vermem gerekiyor. Yoksa bu ikisini de kaçıracağım.

FİESTA
    2006 Model 18.250 YTL

GETZ ise
    Araç 2006 model 1.4 doch
    4 cam otomatik + sunroof
    Araç 40.000 km de
    Sizce uygun mu arkadaşlar pazartesi kesin kararımı vermem lazım bu araçlardan biri için.

merhaba,bu fiyatları nasıl alıyorsunuz anlamıyorum.internette bu fiyatları bulmak imkansız.özellikle fiestanın fiyatı çok iyi.nerden buldunuz bu fiyatı merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Orjinalden alıntı: getz14

Arkadşlar ben getz almayı düşünüyorum. Yaklaşık bir aydır getz bakıyorum. Ama bu arada aynı sınıfta ki diğer markaları da inceliyorum. Şimdi bir Fiesta denk geldi. İki seçenekte kala kaldım. Sizin fikrinizi sormak istiyorum.Yadımcı olursanız ve fikirlerinizi benden esirgemezseniz çok memnun olurum. Pazartesi kesin kararımı vermem gerekiyor. Yoksa bu ikisini de kaçıracağım.

FİESTA
    2006 Model 18.250 YTL

GETZ ise
    Araç 2006 model 1.4 doch
    4 cam otomatik + sunroof
    Araç 40.000 km de

merhaba,bu fiyatları nasıl alıyorsunuz anlamıyorum.internette bu fiyatları bulmak imkansız.özellikle fiestanın fiyatı çok iyi.nerden buldunuz bu fiyatı merak ettim?
    ben internete sadece fiyat araştırmak için bakıyorum genelde pazara bakıyorum ya da eş dost tanıdıktan haber bekliyorum.
    Tanıdığın tanıdığı derken denk geliyor. Bu fiesta bi bayan tanıdıktan, daha doğrusu benim bir tanıdığın tanıdığı.
    O araba için fiyat almış 19000 YTL EN SON 18.250 ye düşmüş.
    Gidip göreceğiz pazartesi.
    Tabi sigorta + Ocak pulu da eklenecek bu fiyata

Gettz in ise ocak pulu verilmiş. Bide sport model. Getzi gördüm hoş bi de rengi var Nar çiçeği kırmızısı.
    Arkasında Stop lambaları var (arka camda) rüzgarlığı felan var. cici bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: irer

ben internete sadece fiyat araştırmak için bakıyorum genelde pazara bakıyorum ya da eş dost tanıdıktan haber bekliyorum.
    Tanıdığın tanıdığı derken denk geliyor. Bu fiesta bi bayan tanıdıktan, daha doğrusu benim bir tanıdığın tanıdığı.
    O araba için fiyat almış 19000 YTL EN SON 18.250 ye düşmüş.
    Gidip göreceğiz pazartesi.
    Tabi sigorta + Ocak pulu da eklenecek bu fiyata

Gettz in ise ocak pulu verilmiş. Bide sport model. Getzi gördüm hoş bi de rengi var Nar çiçeği kırmızısı.
    Arkasında Stop lambaları var (arka camda) rüzgarlığı felan var. cici bişey.

Alıntıları Göster
    biri hyundai biri ford abi ...
    ford al fiesta süper arabadır...

• quote:

Orijinalden alıntı: vBuuren

biri hyundai biri ford abi ...
    ford al fiesta süper arabadır...

Alıntıları Göster
    Kesınlıkle ford .. yada Gp da bakabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Kesınlıkle ford .. yada Gp da bakabılırsın

Alıntıları Göster
    bizim ziraat muhendisi bir arkadaş 2 yılönce getz dizel araba almıştı yere göğe koyamıyordu arabasını
    geçenlerde bir daha dizel almam benzinden şaşma diyordu
    sebep dedim ?
    alt dudağını aşağı düşürdü hiçç dedi
    belli ki onu usandıran birşey olmuş arabada

• quote:

Orijinalden alıntı: ati-rodeon

bizim ziraat muhendisi bir arkadaş 2 yılönce getz dizel araba almıştı yere göğe koyamıyordu arabasını
    geçenlerde bir daha dizel almam benzinden şaşma diyordu
    sebep dedim ?
    alt dudağını aşağı düşürdü hiçç dedi
    belli ki onu usandıran birşey olmuş arabada

Alıntıları Göster
    GETZ ın ıkıncı elı cok kotu gercekten aldınmı satamayabılırsıun satsanda ölü fiyata gider diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

GETZ ın ıkıncı elı cok kotu gercekten aldınmı satamayabılırsıun satsanda ölü fiyata gider diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    ford fiesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

ford fiesta

Alıntıları Göster
    fiesta 1.4 80 beygirgücü
    getz 1.4 97 beygirgücü

ama fiesta boy ve en olarak daha büyük ve ford markası taşıyor, bence fiesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

fiesta 1.4 80 beygirgücü
    getz 1.4 97 beygirgücü

ama fiesta boy ve en olarak daha büyük ve ford markası taşıyor, bence fiesta

Alıntıları Göster
    absolutely fiesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpug

absolutely fiesta

Alıntıları Göster
    Bende fiesta derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s2000

Bende fiesta derim...

Alıntıları Göster
    Fiesta guzel araba ancak Getz'in donanim farki var. Ayrica parca fiyatlarida daha uygun. Ben getz tercih ederdim. 2.eli soylendigi gibi kotu degil. Hyundai son kullaniciya en az problem cikaran arabalardan biridir. Sonucta sunroof olayi Getz'de var ve cok keyifli birsey. İki oto arasinda kalite farki abartildigi kadar yok. Markasi Ford diye donanimdan eksik kalmamali. Hangi benzinli araba az yakiyor ki son zamlardan sonra. Alternatif olarak Fabia da dusunebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue1972

Fiesta guzel araba ancak Getz'in donanim farki var. Ayrica parca fiyatlarida daha uygun. Ben getz tercih ederdim. 2.eli soylendigi gibi kotu degil. Hyundai son kullaniciya en az problem cikaran arabalardan biridir. Sonucta sunroof olayi Getz'de var ve cok keyifli birsey. İki oto arasinda kalite farki abartildigi kadar yok. Markasi Ford diye donanimdan eksik kalmamali. Hangi benzinli araba az yakiyor ki son zamlardan sonra. Alternatif olarak Fabia da dusunebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Getz'in elektronik donanımı,ön kapı kilidi ve benzin pompasında genel sıkıntılar var.sikayetvar.com sitesine girerek getz diye arama yaptırırsanız görürsünüz.Kesinlikle Ford

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Getz'in elektronik donanımı,ön kapı kilidi ve benzin pompasında genel sıkıntılar var.sikayetvar.com sitesine girerek getz diye arama yaptırırsanız görürsünüz.Kesinlikle Ford

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Ford.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.