Şimdi Ara

GEVEY Servis Yok sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 2 hafta once gevey aldim cihazimda takir takir calisiyodu telefonumun pasaport kaydi yoktu bugun kaydettim internettente baktim kayitli gozukuyo fakat kaydettikten 5-6 saat sonra sinyal gitti telefonu kapatip actm gevey islemlerini defalarca yaptim hat gelmedi sim karti cikardim baska hatla denedim gene servis yok yaziyor nedir sizce sebebi
    Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim..

• 3-4 gün bekleyin sonra tekrar deneyin.
  • Pasaporta kaydettirmeden once calisiyodu telefon kaydettirdikten 5-6 saat sonra gitti biraz mantiksiZ geldi ama bundan dolayi mi sinyal gitmistir
  • Bugun bendede oldu yeniden uyguladim duzeldi ama
  • Bende de 2 gun once olmustu kapatip actm duzeldi ama bugun nedense duzelmedi benimde canim sıkıldi niye olduguna emin olsam :/
  • Ayni sorun bendede mevcut calisiyordu kayit olmadigindan kapandi 2 gun sonra kaydini yaptirdim sabahtan beri ugrasiyorum servis yok diyor yok mu bi cozumu bileni ltf yardim
  • kolay gelsin arkadaslar.. geveyde bi sorunla karsilastim sorunum butun gevey islemlerini yaptiktan sonra turkcell sebeke geliyo ama 1 dk icinde gidiyo sim yok hatasi veriyo..acaba bunun nedeni ne olabilir?? yardimci olursaniz sevinirim..
  • Arkadaşlar merhaba

forumda aynı hatayı alıp ta bu soruna çare bulan bir babayiğit yok mudur acaba ?
  • ayarlara gel oradan sıfırla yap geveyi çıkart tak tekrar dene bu da olmuyorsa hattı değiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.