Olay sadece ekonomi değildi çünkü. Fetullahcılarla el ele orduyu, medyayı, hukuku, tüm bürokrasi ele geçirildi. 2011 yılında üniversite sınav soruları çalındı. Bir liseli olarak Fetullahçı polislerden plastik mermi yedik. Kısacası sizin gibi hiçbir zaman sadece "tenceremiz kaynasın" gerisi şeyimizde seviyesine düşmedik çok şükür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geziden önce dolar 1,69, enflasyon %6,13 faiz %4, 52 idi ve yine memnun değillerdi. (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2011'deki çalınan üniversite sınav sorularını ki bu açığa çıkmış olanıdır. Öncesinde neler döndü bilmiyoruz. Kpss'de 2012-2014'te servis edilen soruları iyi biliyoruz. Fetoculara memuriyet kadroları peşkeş çekilirken akpliler fetocuların arkasındaydı. Zaten sonrasında kpss formaliteden sınav oldu. Bir sürü kurum merkezi atamadan çıktı. Kurumlara açıktan alım yapıp kendi adamlarını doldurdular. Fetocular ve kendi görüşünden olmayan memurları khk ile atıp yerlerine bu konuyu açan eleman gibi tipleri kurumlara doldurup iş bilmez, gereksizler ordusu yarattılar.
Şimdi konuyu açan eleman ve diğer torpille devletle girenler hatta forumda trollük yapan maaşlılar bir yere toplansa bir kamyon aralarına dalıp bunları biçse ülkede ne üretim aksar ne devlette işler aksar. Gereksiz yere beslenen bir sürü insan. Normalde asgari ücrete iş bulamayacak kadar gereksiz, 2 çuval taşıtılmayacak kadar vasıfsızlar.
-
olur mu hiç açıktan alımlarda kpss den 70 -80 dilden yine 70 - 80 puan istiyorlar, öyle elini konu sallayan memur olamaz.
sen ama bunların hayali ile yanıp tutuştuğuna göre daha çok torpille memur olmayı beklersin, çünkü cehape hiçbir zaman iktidara gelemez, çünkü Mehdi mesih dönemine giriyoruz, İslama bıçak sırtı seçim kazanmayı taktir eden Allah'ın bir bildiği hikmeti var bu işte, İslam, mesih mehdi döneminde bir yükselişe girecek ve bu yükselişten sonra yine düşüş olacak zulüm galebe çalacak , Türkiye de dine karşı nüfus ve nüfuzun bıçak sırtı olmasındaki hikmet de bu diye tahmin ediyorum. Tabi en doğrusunu Allah bilir.
-
Senin gibi kafası kırık tipi kim memur yaptı? Adnan Oktar'ın saçma sapan bir halta yaramayan twitter adresleri oluyor. Bana onları hatırlattın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 13 Şubat 2025; 7:51:35 > -
Yalnız ben memur değilim işçiyim ameleyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Git be işine. Gelmiş bir de usul anlatıyor. Sen kim dil puanı almak kim? Açıktan alımda kişiye özel kadro gibi duyan yok bilen yok senden kimse dil falan istemez. 70 puanı alsan anca parti torpiliyle memur yapmışlar işte. Biz milletin nasıl memur olduğunu kaç kadro verildiğini kaç kişinin girdiğini iyi biliriz. Senin gibiler torpilin hesabını veremeyecek sen kendi derdine yan. Aldığın para haram. Torpil istemedik senin gibi. Milyonlarca kişi para ödeyip emek verip sınava giriyor senin gibiler el altından devlete girsin diye değil. İnsanların parasını geri ödeyin memuriyet falan yok deyin sıkıysa bunu açık açık söyleyin.
Bana ne islamın döneminden bana ne senin savaşından? Din min zerre takmam bir halta yaradığını görmedim. Boş muhabbet. Siz anca savaşta dinle kandırılıp cepheye sürülürsünüz bizim umurumda olmaz. Kaybetsen bana ne? Diyaneti de senin gibi din meraklıları finanse etsin.
Sen daha cevap verip alıntı yapmaktan acizsin. Kaçak cevap veriyorsun.
-
"Dönemin başbakanı ile görüştükten sonra Gezi Parkı'na gitmedik amacı çevrecilik falan değil... "
"Gezi Parkı’na gitme sebebim tamamen çevrecilik ve ağaçların kesilmemesi adınadır. Amacının çevrecilik olmadığı ancak ne olduğu da belli olmayan bazı gruplar gelmeye başlayınca rahatsız olduk, gidişatın da kötüye gitmesi sebebiyle uzlaşma sağlanabilmesi adına, setten çıkıp sanatçılar grubu olarak Kadir Topbaş, dönemin Valisi Avni Mutlu ve dönemin başbakanı ile görüştük ve bir daha da Gezi Parkı’na da gitmedik."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Okurken güldüm, size bunları mı anlatıyorlar?... ve işin komik olan yanı, siz de buna inanıyorsunuz..... Hangi tarikat bu? Ben de geleyim toplantılara, epey eğlenceli görünüyor.
Peki kimsenin aklına gelmiyor mu, "bu islam niye bu kadar düştü de, yükselişe geçecek" diye sormak? Gerçi cevap hazırdır.... Kadınlar çıplak, namaz terk edildi, oruç tutan azaldı, camiler boş kaldı.... vs. Burada durup da düşünmezsiniz sen ve senin gibiler, Batılı ve Doğulu kadınlar da çıplak, ama teknolojinin, bilimin dibine vuruyorlar; oruç namaz kılmıyorlar ama işçi hakları, insan haklarında dünyaya örnek oluyorlar.... Umutsuz vakasınız! Savunduğun badem bıyıklı zat bile AİHM e başvurup, adalet bekledi.
Peki Mehdi geldiğinde sormayacak mı, islamı niye bu kadar düşürdünüz diye? E, biz seni bekliyorduk yücelteceksin diye..... Ulan, mehdi olsam, tekme tokat ne varsa girişirdim herhalde.
Şunu bil ki; Benim gençliğimde, cennete gideceklere 4 huri vaad ediliyordu. Şimdi 72 olmuş, son duyduğuma göre. O gavs dediğiniz tarikat şeyhlerinin her türlü hikmeti var ama, tekerlekli sandalyelerini yürütemeyip, 4 kişi havaya kaldırıp bindiriyorlar son model Mercedeslerine. Hareket etmeye mecalleri yok, ama hikmet sahipleri.... Ne hikmetse....
Başımızdakiler çalmasa, biz yükselen bir toplum olurduk demeyi aklınıza getiremediğiniz sürece, daha çok Mehdi beklersiniz siz!
Aklıma gelmişken..... Türkçede ha diye bir harf yoktur. Doğrusu cehepe dir. Diplomasız zır cahille bir olma, örnek alma.
-
nereye geleceğimizi en baştan görüyorduk , zerre yanılmadık.
-
Daha geçen ay TÜİK açıkladı: Yıllık enflasyon %44
Geçen sene gezi mi vardı?
-
Yükselmesi iyi bir şey değil mi?
Avrupa'da 3-5 enflasyon ile hayatta kalmaya çalışıyor insanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X