Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.941
Cevap
144
Favori
645.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi İss de geçtiniz?
    Şehir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mehmetdursunnnn M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorun halinde bizimle buradan veya MH üzerinden iletişime geçebilirsiniz :)

iyi akşamlar dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

Hangi İss de geçtiniz?
    Şehir?
    Kayseri ilinde ikamet ediyorum ve Turknet firmasından geçiş yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIBIRNET

Merhaba Lunartrain,

BTK'nın koymuş olduğu kurallara bağlı kalarak çalışmak zorunda olan bir firmayız ve görevimiz gereği ESB derneğinin erişime kapatılmasını istediği siteleri erişime kapatmak zorundayız. Farklı yöntemlerle erişimi yasaklanmış sitelere erişmek tamamen sizin sorumluluğunuzda olacaktır.

iyi günler dileriz.
    Isslerde böyle bir durum var mıydı? Ilk defa öğreniyorum. Dns tercihi kullanıcılara kalmış bir sey değil miydi? Şu anda tt kullanıyorum. Dns ayarım otomatikte. Açıklayabilir misiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

DNS ayarlarını istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz bu tamamen sizin elinizde olan bir şey :) Hatta biz müşterilerimizi performans açısından 1.1.1.1 CloudFlare dns öneriyoruz. Fakat arkadaşımız o sorusunda yasak sitelere erişebilmek adı altında bir soru sorduğu için bu şekilde ilerlememiz gerekli. Engellerin çoğu IP bazında değil domain bazında olduğu için gelişen teknoloji ile birlikte Zorunlu DNS yönlendirmeden SNI kadar faklı yöntemlerle bu engellemeleri yapmamız üst kurumumuz tarafından bize iletiliyor. Yardımcı olabileceğimiz veya merak ettiğiniz farklı bir soru var mıydı ?

iyi akşamlar dileriz.
  • Ankarada abonelik alımınız başladı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUINRY

Ankarada abonelik alımınız başladı mı?
    Türkiye geneli 10 temmuzda baslayacakmis. Evrakların şuan elektronik ortam veya kargo ile gonderilmrsi konusu da daha belli değilmiş .MH 10 temmuzu beklemenizi söylüyor.

• Potansiyel çok fazla birikti dikkatli olun derim @GIBIRNET.

Kapasite üzeri alım ve 10Temmuz'dan sonra GIBIRNET müşteri memnuniyetsizliği konularıaçılmaya başlanırsa işiniz iş :)
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çalışan sayımız düzenlendi ve eğitimler tamamlandı, alt yapı olarakta yeni peerimize ek olarak Facebook ile CDN anlaşması yaptık :) Bu önlemlere rağmen hala belirtiyoruz ki sınırlı alımlarımız olacak. Müşterilerimize her daim destek vermeye çalışıyoruz: Website/Whatsapp/Telefon/Telegram/DH. İhtiyaçlarınızı karşılayabilmek dilekleriyle.

iyi günler dileriz.
  • Buradaki birçok kişi abone oldukları ISS'ler de sorun yaşayan insanlar. Daha geniş kitleleri kendinize çekmek için 100Mbps üzeri paketler çıkartmanız şart bence.

Örnek vereyim. Oturduğum yerde 500'den fazla daire var. Ben de dahil yarısından çoğu, hatta %90'ı altyapıyı hazırlayan şirketi tercih ediyorlar. Bir çoğu alternatif ISS'leri hiç bilmiyor bile ama bilenler de abone olmaya gerek duymuyorlar. Nedeni basit. İyi hizmet alıyorlar, parası neyse veriyorlar. İşte bunu kırmanın yolu sadece uygun fiyat sunmak değil, farklı bir şeyler sunmak. Bence bu da 100Mbps üzeri paketlerden geçiyor. Umarım bir an önce fibere yakışan paketler duyurursunuz ve bunun yanında iyi bir hizmet sunabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.
  • Merhaba The Hollow,

Fikirleriniz için teşekkür ederiz.

100Mbps üstü paketlerin olmamasının sebebi Türktelekom'un bu paketleri satışa kapatması oldu. BTK'nın SAYE alt yapısını Türktelekom'a devreye aldırmasının ardından 100Mbps üstü esnek paketleri görebiliriz diye düşünüyoruz :) Evet, bahsettiğiniz üzere farklı bir şeyler sunmak adına belirlediğimiz yol haritasına göre Temmuz ayında abonelerimiz, diğer firmalara göre oyunlarda aşikar bir şekilde düşük gecikmelerle önde olacaklar veya veri merkezimizde bulunacak olan oyun sunucuları ile İstanbul içi fiber bir hattan 3-5ms ile oyun oynamanın farkını hissedecek, Ücretsiz IPTV yayınlarımız ilede bunu destekleyeceğiz ve diğer hizmetlerimizi sunacağız. Ayrıca belirtmem gerekirki şirket politikası olarak hızlı yayılmaktan daha çok kontrollü yayılmayı tercih ediyoruz, referanslarımızla ilerlemek bizi diğer firmalardan ayıran etken oluyor.

iyi geceler dileriz.

• quote:

Merhabalar,

Müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çalışan sayımız düzenlendi ve eğitimler tamamlandı, alt yapı olarakta yeni peerimize ek olarak Facebook ile CDN anlaşması yaptık :) Bu önlemlere rağmen hala belirtiyoruz ki sınırlı alımlarımız olacak. Müşterilerimize her daim destek vermeye çalışıyoruz: Website/Whatsapp/Telefon/Telegram/DH. İhtiyaçlarınızı karşılayabilmek dilekleriyle.

iyi günler dileriz.
    Sınırlı alım derken. Kontenjan ayırabiliyormuyuz. Bu sınır bölgesel olarak dağıtılacakmı? Yoksa ilk 10bin kişiyi alalım, sonra alımı kapatalım gibi bişimi olacak?
    Afyon 15 temmuz için rezervasyon istiyorum :D
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Konu takiçilerimize tabiki de bir ayrıcalık tanıyacaktık :)

Alt yapı konusunda her ne kadar sorunumuz olmasa dahi sorunsuz bir destek sağlamak adına Türkiye geneli aylık olarak bir önceki aydan belirlenmiş sayı kadar abone alımı yapmayı planlıyoruz, bu bize bir sonraki aylarımızı projeksiyonlamamızı ve destek konusunda hiç bir abonemizi mağdur etmeden ilerlememizi sağlayacak müşterilerimize daha sağlıklı bir hizmet sunmak adına kurduğumuz bu sistem için umarım bu konuda sizlerde bizi desteklersiniz :)

iyi geceler dileriz.
  • quote:

Merhaba The Hollow,

Fikirleriniz için teşekkür ederiz.

100Mbps üstü paketlerin olmamasının sebebi Türktelekom'un bu paketleri satışa kapatması oldu. BTK'nın SAYE alt yapısını Türktelekom'a devreye aldırmasının ardından 100Mbps üstü esnek paketleri görebiliriz diye düşünüyoruz :) Evet, bahsettiğiniz üzere farklı bir şeyler sunmak adına belirlediğimiz yol haritasına göre Temmuz ayında abonelerimiz, diğer firmalara göre oyunlarda aşikar bir şekilde düşük gecikmelerle önde olacaklar veya veri merkezimizde bulunacak olan oyun sunucuları ile İstanbul içi fiber bir hattan 3-5ms ile oyun oynamanın farkını hissedecek, Ücretsiz IPTV yayınlarımız ilede bunu destekleyeceğiz ve diğer hizmetlerimizi sunacağız. Ayrıca belirtmem gerekirki şirket politikası olarak hızlı yayılmaktan daha çok kontrollü yayılmayı tercih ediyoruz, referanslarımızla ilerlemek bizi diğer firmalardan ayıran etken oluyor.

iyi geceler dileriz.
    merhaba saye sistemi temmuz ayında aktif olucak mı ertelendiğine dair çelişkili yazılar gördüm ?

• quote:

Merhabalar,

DNS ayarlarını istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz bu tamamen sizin elinizde olan bir şey :) Hatta biz müşterilerimizi performans açısından 1.1.1.1 CloudFlare dns öneriyoruz. Fakat arkadaşımız o sorusunda yasak sitelere erişebilmek adı altında bir soru sorduğu için bu şekilde ilerlememiz gerekli. Engellerin çoğu IP bazında değil domain bazında olduğu için gelişen teknoloji ile birlikte Zorunlu DNS yönlendirmeden SNI kadar faklı yöntemlerle bu engellemeleri yapmamız üst kurumumuz tarafından bize iletiliyor. Yardımcı olabileceğimiz veya merak ettiğiniz farklı bir soru var mıydı ?

iyi akşamlar dileriz.
    Anladım, teşekkür ediyorum. Başarılar dilerim. Balikesir'e de açtığınızda bende denemek isterim.

• GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Ankara Etimesgut Yapracık Tokilerde kalıyorum. Netgalaksi kullanıyorum. Hem Türk Telekom hem Süperonline fiber alt yapısı var. Şu an Türk Telekom alt yapısı ile 35mbit alıyorum.
    - Bulunduğum yere hizmet veriyor musunuz?
    - Sizin 35mbit 70tl tarifenize 5tl modem ücreti dahil mi?
    - İstersek Süperonline alt yapısı ile bağlantı sağlayabiliyor muyuz?
  • Merhaba.
    Kablonet abonelik başvurumu askıya aldım. Adanadayim.10 Temmuza kadar bekliyorum. umarim bu sürec cok uzamaz. Birde modem kiralama ucreti 10 TL demişsiniz. peki modemizi biz temin etsek yine de bu 10 Tl yi odemek zorunda miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikdam -- 30 Haziran 2020; 10:39:32 >
  • ismetgg İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ne yazık ki pandemi kapsamında BTK, bu süreci ileriki bir tarihe attı, imza kampanyası olması durumunda size destek verebiliriz :)

iyi günler dileriz.
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Türkiye geneli TT alt yapısının olduğu tüm konumlarda 10 Temmuz tarihinden itibaren hizmet vereceğiz. Aynı paket VDSL alt yapılarda da geçerli olduğu için paket fiyatına dahil etmek istemedik. Fiber alt yapılarda paket ücretine ek olarak modem kirası alıyoruz. Süper online ile çalışmalarımızı henüz devam ediyor. Bu alt yapıyı kurduktan sonra isterseniz SOL üzerinden bağlantıda alabilirsiniz.

iyi günler dileriz.
  • ikdam kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Böyle bir durumunuz varsa MH hizmetlerimizle görüşerek erken bağlantı talebinde bulunabilirsiniz. Yanlışlık olmaması adına belirtmem gerekiyor ki Modem kira ücreti sadece fiber alt yapılarda olan bir ücret ve bu ücret Türktelekoma, Türktelekoma ait modemi kullandığınız için ödenen bir ücret.

iyi günler dileriz :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.