Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.938
Cevap
144
Favori
644.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,

Hat değerleriniz uygun gözüküyor, hattınıza 100 Mbps olarak port açarız eğer kesilme vb. sorun yaşarsanız kademeli olarak size uygun hale getiririz. Memnun oluruz :)

Evet churn ve sözleşme belgelerimizi,

buradan elde edebilirsiniz ve elektronik ortamda iletebilirsiniz, sonraki işlemler ve detaylar hakkında bilgi almak isterseniz

Ücretsiz : +90 850 550 0 332 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

iyi günler dileriz.

• Firma ismi akılda kalıcı."Adamın gıbırından kan alırlar hacı!" der gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIBIRNET

Merhabalar,

Evet fiber alt yapı üzeri hizmet verebiliyoruz. Fiber alt yapılarda modem kirası sizin adınıza Türktelekom'a ödemek üzere mevcut paket ücretine + 10 ₺ (vergiler dahil) olarak alıyoruz.

ilginiz için teşekkür ederiz.

iyi günler dileriz.
    başıma bu konudaki gibi işler gelmeyecekse bende geçip deneyeceğim.https://forum.donanimhaber.com/100mbit-fiberde-3mbit-birtek-bendemi-sorun--142785956

Geçiş sağlayan arkadaşların yorumlarını bekliyor olacağım.

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sorununuzla ilgili pratik bir çözüm bulmamız halinde sizi bilgilendireceğiz, geçiş yapmadan önce test etmenize olanak sağlamayı düşünüyoruz.

İlgi ve merakınız içinde teşekkür ederiz.

iyi günler dileriz.
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Bu konuyla ilgili test icin yardimci olabilirseniz sevinirim eger gercekte dedigibiz gibi hiz ve ping degerlerinizi gormek isterim

Edit:begenirsem hemen gecisi baslatacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umidoo -- 28 Haziran 2020; 17:7:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    Taşınacağım yerde Fiber Ethernet var. ilk fiber deneyimim olacak. Şu anki evde Türknet VDSL problemsiz kullanıyorum. Temmuzda Gibirnet ile ilk fiber deneyimini yaşayacağım nasipse. Fiberde böyle sorunların olduğunu ilk defa duydum. Hep düşük ping sıkıntısız yüksek hız olarak aklımda kalmıştı. Enteresan. Geçmiş olsun. Modem de bağlantı hız profili gibi çeşitli bilgileri kullanıcıya aktan bir arayüz vs olmuyor mu?
  • Selamlar,
    Ankarada TT Fiber FTTH yazlık internetini kullanıyorum. 31 temmuzda bitecek, daha önce abonelik açmayı beceremeyen şirketlerden birine bir de taşımayı mı denesem diye düşünüyordum. Mesajları görünce bir kontrol etmek istedim. 10 temmuz'da size de fiber için başvuru yapılabilir durumda mı olacağız doğru mu anlıyorum?
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

ilginiz ve bize olan güveniniz için teşekkür ederiz :)

Mevcut modem üzerinden fiber üzerinden gelen sinyalin kalite kayıp vb. oranlarını görebilirsiniz.

iyi günler dileriz.
  • wade96 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

ilginiz için teşekkür ederiz :)

Evet, fiber alt yapılarda da hizmet vermeye başlayacağız, adresinizi ve bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız ekibimiz kontrolleri sağlayabilir.

iyi günler dileriz.
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Sitenize Alt Yapı Sorgulama sayfası eklemeniz mümkünümdür?
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Türkiye geneli alt yapımızı güncellediğimiz için TT ile olan API bağlantılarımızı sağlayan VPN geçici olarak durdurmak zorun kaldık bundan dolayı alt yapı sorgulama sayfamızıda durdurduk, en yakınsa sürede tekrar sizlere bu hizmeti sağlayacağız.

iyi günler dileriz.
  • 100 mb taahüt ediyormusunuz...altyapım 75 olarak gözükmekte..
  • Merhaba Dostlar.
    Cuma günü sabah belgeleri WhatsApp aracılığı ile ilettim pazar akşamı sistemim aktif oldu. Alt yapım 47 mbye kadar çıkıyor lakin şimdilik 35 mbdeyiz. Çok güzel ping düşük. Müşteri hizmerlerine istediğin zaman ulaşiyorsun WhatsApp da cevapları yanıtlayan Burak beye, DH forum da dmlere bakan Ahmet beye sonsuz teşekkür ederim. Bu firmanin kuruluna da ayriyetten çok teşekkür ederim. Her soruya çekinmeden sorup her soruya cevaplar sunuyorlar. Fiyat uygun.

Şimdilik 35/6 sistemin speed testini bırakıyorum.
    100mb pakete geçince onunda testini yapar eklerim.
    Herşey için çok teşekkür ederim GibirNet.. 💓

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astroosman -- 29 Haziran 2020; 1:37:19 >

• Astroosman A kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdesiniz?

• mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Kırşehir efendim

• ajanblue kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Paketimiz 100Mbps 'e kadar olup altyapınızın fiber olması durumunda bu hızı rahatlıkla alabileceğinizi söyleyebilirim VDSL olması durumunda ise 100 Mbps olarak açacağımız portta kablo uzunluğuna bağlı olarak alabileceğinizi maximum hızı alırsınız.

iyi günler dileriz.
  • Dün akşam itibari ile gıbırnete geçişim tamamlandı netspeedten fark olarak DNS adresi dikkatimi çekti 1.1.1.1 cloudflare kullanılıyor netspeedte ise 179 ile başlayan DNS adresi veriliyordu ancak cloudflare DNS bazı sayfaları açmakta hata veriyor meselea bloomberght.com açılmıyor ama bu sorun değil istersem değiştirebilirim şimdilik memnunum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grubumuza da kurduk.https://www.facebook.com/groups/723093011800139
    Gibir.net'e geçiş yapan/katılmayı düşünen arkadaşlar grubu katılırsa sevinirim.
    konuyu açan arkadaş ilk sayfaya sabitlerse şirketin büyümesine gelişmesine katkıda bulunabiliriz diye düşünüyorum.
  • 2021 de sözleşmem bitiyor eğer fiyatlara zam gelmesse bende gibirnette geçmeyi düşünüyorum
  • Huseyiny2099 H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Yorumunuz ve GIBIRNet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. CloudFlare DNS 1.1.1.1 "bloomberght.com" adresi için ip adresi çözümlemesi yapıyor, yaşamış olduğunuz sorunu veya sorunlu siteleri özel mesaj aktarabilirseniz inceleyip çözüm bulabiliriz.

Gıbırnet (Ana Konu)

iyi günler dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.