Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.938
Cevap
144
Favori
644.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz :)

Böyle bir yardımlaşma ortamını bize desteklemek isteriz.

iyi günler dileriz.
  • cuauhtemoc C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

2021 Mayıs ayına kadar sabit fiyat sözümüz var ne zaman isterseniz bekleriz :)

iyi günler dileriz.
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Sorun telefonla alakalı imiş geçmişi ve çerezleri sildim tekrar bağlandım düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Katılımızı bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba sizde de upload kısıtlaması var mı? Mevcut upload hızlarınızı öğrenebilir miyim acaba?
  • 29.06.2020 itibari ile Türknet firmasından geçiş işlemini başlattım. Bakalım durumlar ne olacak. Mevcut hat değerimi ve Türkiye ping değerimi paylaşıyorum. Geçiş işleminden sonra tekrar paylaşacağım. Ping değerinde iyileşme beklemekteyim.

Edit: Valorant ve League of legends oyunlarında türkiye sunucusunda 32 sabit ping alıyorum.

Gıbırnet (Ana Konu)

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetdursunnnn -- 29 Haziran 2020; 15:53:17 >

• 16 mbit e kadar olanlar 2 mbit
    35 e kadar 6 mbit
    100 mbit e kadar 8 mbit

1 temmuzdan sonra türk Telekom upload hızlarını düşürürse bu yazdığım hızların yarisi geçerli olacak.
    Not: adsl 2 mbit web sitesindeki açıklamaya göre yazılmıştır. Teorik olarak adsl'nin
    Alabileceği maksimum upload hızı 1 mbittir.

• Huseyiny2099 H kullanıcısına yanıt
    Sorununuzun çözüldüğüne sevindik herhangi bir sorun halinde bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz.

iyi günler dileriz.
  • 17 saat önce netspeed'ten gibirnet'e 100mbit tarifesine geçiş yaptım.
    25 Haziran Perşembe 16.00 da whatsapp üzerinden belgelerimi gönderdim. 28 Haziran Pazar günü 22.10'a abonelik bilgilerim tarafıma gönderildi.
    Pazar günü araya girmesine rağmen kısa bir sürede geçiş işlemlerim gerçekleştirildi diyebiliriz. Hafta başlarında daha hızlı bir bağlantı süreci olabilir.

Modeme gelen hızın tamamı 72mbit olarak verildi (altyapının izin verdiği ölçüde). Bir gün önce aynı saat aralığında netspeed'ten ping testlerimi yapmıştım.

Yaptığım ping testleri şu şekilde ilk değer gibirnet, ikincisi netspeed.

İstanbul Türk Telekom Asya Server : 18ms - 31ms
    Frankfurt Vodafone DE Server : 60ms - 76ms
    Berlin GTT.net Server : 72ms - 85ms
    Atlanta, GA Pavlov Media Server : 163ms - 175ms

Eski operatörümde İPTV'de sık sık kesilmeler yaşıyordum. Bağlantıdan 5 dakika öncede aynı şekildeydi.
    Geçiş yaptıktan sonra 4K yayınlarda herhangi bir kopukluk, takılma yaşamadım.

Sık sık CSGO global oynuyorum. Ping durumları pozitif olunca umutlandım.
    Gece 12'den sonra ortalama 65-80 arası ping alıyordum. Şimdi ise 70-105 arası pingim var. Tek nagatif yönü bu oldu.

Geçiş sürecindeki desteklerinden dolayı emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• furi kullanıcısına yanıt
    Tekrardan Merhaba Furi,

Aramıza hoşgeldin :)

İlgin ve yorumların için teşekkür ederiz.

Konya alt yapısı için 5 Temmuzda devreye alacağımız yeni alt yapı ve peer sistemi ile birlikte Konya içinde VALVE ve RIOT games gecikme sürelerinde 20ms yakın düşüşler planlıyoruz. Benzer testleri bu tarihten tekrar yapmanız bizi mutlu eder. Sorunların olması halinde de, geliştirmemiz açısından bize yol gösterecektir.

iyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIBIRNET

Merhabalar,

Türkiye geneli alt yapımızı güncellediğimiz için TT ile olan API bağlantılarımızı sağlayan VPN geçici olarak durdurmak zorun kaldık bundan dolayı alt yapı sorgulama sayfamızıda durdurduk, en yakınsa sürede tekrar sizlere bu hizmeti sağlayacağız.

iyi günler dileriz.
    Bu sorunları çözdükten sonra altyapı sorgulama linkinizi konuma koyarım ayrıca f/p olarak forumdaki arayış içinde olan kişilere ilk önerim olacaktır.

Tüm illere açıldı mı?

Engelli kampanyası var mıdır?

• furi kullanıcısına yanıt
    Bende netspeed ile iptvde ara ara takılmalar oluyordu hatta takılmalar bazen kanser edecek şekilde oluyordu 3 saattir izliyorum bir iki sefer saniyelik takılma hariç çok güzel umarım böyle devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyiny2099 -- 29 Haziran 2020; 18:25:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İlgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak bizim sorumluluğumuz.

10 Temmuz tarihi itibaren tüm illerden alımlara başlamayı planlıyoruz. Testlerimiz ve kurulumlarımız henüz devam ediyor. Bittikten sonra gecikme süresi açıdan performans artışı olacağını ön görüyoruz.

Engelsiz arkadaşlarımıza özel paketlerde ek 10 TL indirim sağlıyoruz.

iyi günler dileriz.
  • Huseyiny2099 H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

IPTV ile olan çalışmamız Ağustos ayında tamamlamayı planlıyoruz, bu çalışma ile TÜRKSAT dahil 3 uydudaki kanalları abonelerimize özel ücretsiz sağlamayı planlıyoruz.

iyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIBIRNET

Merhabalar,

IPTV ile olan çalışmamız Ağustos ayında tamamlamayı planlıyoruz, bu çalışma ile TÜRKSAT dahil 3 uydudaki kanalları abonelerimize özel ücretsiz sağlamayı planlıyoruz.

iyi günler dileriz.
    3 uydu derken admin? tivibu tarzı bişey mi olacak?
  • Selamlar .Tüm yorumları okuyamadım fakat anladığım kadarı ile temmuz ayında tüm yurtta abone alımına başlıyorsunuz.Benim merak ve dikkat ettiğim iki konu var. 1. Cgnat havuzundan mı ip vereceksiniz. 2.Havuzdan çıkmak için statik ip almamız gerekiyor mu ? Gerekiyor ise faturaya ne kadar yansıtılıyor. Üst yorumlarda arkadaşın yazdığı ping sorunu biraz kafamı karıştırdı açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: stak

Selamlar .Tüm yorumları okuyamadım fakat anladığım kadarı ile temmuz ayında tüm yurtta abone alımına başlıyorsunuz.Benim merak ve dikkat ettiğim iki konu var. 1. Cgnat havuzundan mı ip vereceksiniz. 2.Havuzdan çıkmak için statik ip almamız gerekiyor mu ? Gerekiyor ise faturaya ne kadar yansıtılıyor. Üst yorumlarda arkadaşın yazdığı ping sorunu biraz kafamı karıştırdı açıkcası
    Yanlış bilmiyorsam CGN var 10TL yede statik ip alabiliniyor
  • emre845 E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İlk etapta IPTV hizmetini dışardan almak yerine, şuan için VLC Player veya MX player üzeri doğrudan tüm kanalları izleyebileceğiniz bir alt yapı olacak.

iyi günler dileriz.
  • stak S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sabit IP Ücretimiz 10 TL olup, CGNAT üzeride sorun yaşayacağınız zannetmiyoruz, abone başına düşen PORT sayımızı buna göre optimize ediyoruz. Ping sorunu aslında @furi ile de görüşebilirsiniz fakat bu konuda Konya alt yapısının devreye alınması ile birlikte büyük oranda performans iyileştirmesi yapacağız.

iyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 29 Haziran 2020; 18:23:49 >
  • Herkese tekrardan merhaba.
    29.06.2020 13:55 saatinde whatsapp üzerinden başvuruda bulunmuştum ve 5 saatte geçiş işlemim tamamlandı. Yeni hat değerlerimi ve ping durumlarımı sizlerle paylaşıyorum.

Gıbırnet (Ana Konu)
    Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetdursunnnn -- 29 Haziran 2020; 19:58:22 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.