Şimdi Ara

Gibirnet kampanyasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milenicom VDSL 24mbit var. apartmana fiber geldi Kullanan komşular var
    Gibirnet de 6 ay sabit garantili 320₺ 100mbit fiber kampanyası var Ağustos ayı için. buna 50₺ modem kirası dahil sanırım.

Bu kampanya dan faydalanmak için ne yaparım.. sıkıntı şu.
    taşıma VDSL den VDSL ye olacak sonradan fibere geçiş.. bu durumda 320₺ kampanya dan faydalanılır mi?

yoksa önce milenicom arayıp bizi fibere geçir deyip sonra gibire e geçmek daha iyi olurmu? bu seferde VDSL den fibere aynı firmadan geçiş olsada 3 ay kipirdayamama durumu aktif olurmu?
    Gibirnet kampanyasi

• Milenicom müşteri hizmetleri ulaşılamıyor online oslemlerde de yok whatsap dan devre no vermiyor. Milenicom dan devre no nasıl öğrenilecek de Gibirnet e geçiş olacak.. Faturada da yazmıyor..
  • 20 TL lik; referans saadet zincirinden uzak durmakta fayda var. Sonuçlarını görüyoruz.Gibirnet kampanyasi 

Vatandaşı çok düşünüyorsanız; firmana söyle saadet zinciri yerine direk indirim yapsın.

Hizmet no ne oldu; hizmet no.

• furi kullanıcısına yanıt

Modem kirası fiyata dahil mi hocam. Referans kodunu paylaşabilirsiniz benimle

• Diğer operatörlerden geçişlerde 120 TL aktivasyon ücreti aboneliğin 6 ay devam etmesi durumunda firmamız tarafından karşılanmaktadır. Aboneliğin 6 aydan önce sonlandırılması halinde 120 TL aktivasyon ücreti tahakkuk eden tutar ile birlikte son faturaya yansıtılır.
  • PeTaR kullanıcısına yanıt

Modem kirası altyapı fiber ise 50 TL / AY Dsl de yok

• Ara beni Gıbır
    İçim kıpır kıpır
    Açacakmısın internetimi Gıbır
    Gel sen de girelim vpn free ye Hıdır
    Hıbır okuyacağım Hıbır
    Bekler bizi Hub Hamster
    Fazla bekletme hadi ara Gıbır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD1976 -- 12 Aralık 2024; 14:48:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gıbır 'a geçiş yaptım açılmasını bekliyorum
  • https://forum.donanimhaber.com/gibirnet-ana-konu--143862446#143862446

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.