Şimdi Ara

GIBIRNET REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce telekom taahhütüm bitti geçme gafletinde bulundum. Herşey aynı olacak aynı altyapıyla aynı kalitede uygun fiyattan hizmet alacaksınız dediler. Şu 10 günde telekomda 10 yılda yaşamadığım sıkıntıyı yaşadım. Altyapım 89 mbps desteklediği halde 10-35 mbps arası bağlanıyordum. Yoğun saatlerde 10-15 üstüne çıkmıyor vakit ilerledikçe gece yarısı 30-35 leri görebiliyordum. Bugün 3 mbps ile bağlandı. Hatta sonrasında da bağlantım koptu tekrar bağlanmıyor. Arıza kaydı yaptım. 300 lira para istedi yüzsüzler. 10 günde internetten nefret ettim. Geçmeyi düşünen varsa tekrar düşünsün. 400-500 liraya telekoma geçmeyi düşünmeye başladım şahsen. Bu tt altyapısıyla hizmet verdiğini iddia eden firmaların hepsi böyle mi. Olmaz bu kadar sorumsuzluk.

• Yaklaşık bir yıldır gibirnet kullanıyorum.Son bir aydır aynı dertlerden muzdaribim.Yotube bile izlenemez hale geldi.Hele akşamları tam bir felaket.Baska servis sağlayıcıya geçiş için başvurdum.Umarim sorun cikarmazlar.Gibirnet pişmanlıktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt iss in büyüme politikası şöyle...Örneğin 5 kişilik sunucuya 10 kişiyi alıyorlar o fazlalık olan 5 kişinin parası ile yeni sunucu açıyorlar.Adamlar , neti hangi çile ile kullanıyor fazlada umursamıyorlar.Büyük iss ler ise 25 kişilik sunucuya 10 kayıt alıp fazla ücret ile kaliteli hizmet sunuyorlar.Alt iss lerin fazlada bir suçu yok çünkü büyük şirketlere verilen vergi affı vs bu adamlara uygulanmıyor...mecbur eksik hizmet vererek büyüyorlar.Gıbırı daha önce kullandım maçlarda kısıtlamalarına denk gelmedim yada akşamları hız düşürdüklerine denk gelmedim.Özellikle tatil günleri cumartesi pazar akşam 7 den sonra defalarca test ettim hep sabit hız aldım.Bazen ayda 1-2 kez filan 5-10 dk kesinti oluyordu benim altapımdan mı yoksa gıbırdan kaynaklı mı bilmiyorum.Fakat son zamlardan önce superonline nin uygun bir tarifesi vardı 1 yılda sabit fiyat olunca nerdeyse gıbırla aynı fiyata aynı hızda superonline geçmek zorunda kaldım.Superonline nereee gıbır nere.Ama ikisinide karşılaştırayım gıbırda 92-93 mbit hız alırken superonline de 95-96 alıyorum.Gıbırda pingim 30-32 arası iken superonline de 26-28 arası.Superonline de sayfalar gıbıra göre baya hızlı açılıyor ve youtube videoları hızlı doluyor geçtiğimde anında farkettim. . gıbır sansür uygulamazken superonlinede dizi sitelerinden tutun vpn uygulamalarına kadar canları ne isterse sansürlüyorlar .Yani yerel bir firma olan gıbır nerdeyse sol ile aynı hizmeti veriyor.Tarafsız şekilde gıbırda iken yaşadıklarımı yazayım dedim.Tt de altyapında sorun yokken gıbırda sorun yaşaman ilginç .Eğer yeni geçtiyseniz hattınıza reset atılmasını isteyin.Bende ilk geçtiğimde 100 lük paket almıştım fakat 40 mbit olarak tanımlamıştılar arayıp söyledim reset atmıştılar 100 tanımlanmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 12 Aralık 2023; 0:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rameowerr R kullanıcısına yanıt

Bravo; objektif bir yorum. İyi geceler.

• Çağrı merkezi elemanıyla tartıştım. Buradan hatla ilgili yapılacak bişey yok dedi en sonunda arıza kaydı açtı. Bakalım sonuç alırsam yazarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIXNET VS GIBIRNET
    geçen yıl önce açıldı
    Gıbırnet internet kesintisi
    4 yıl önce açıldı
    BTK REZALETİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.