Şimdi Ara

GIDA MÜH. KİMYA MÜH. Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gıda ve kimya mühendislikleri hakkında ne düşünüyosunuz bu bölümleri hacettepe veya ankara üniversitesinde okumak sizce iyimidr kötümüdür bilgisi olanlar yorumlarsa çok sevinirm teşekkürler

• kimyanın iş olanakları iyidir,ama mezun da çoktur..yani eğer işinde iyiysen işi rahat kaparsın.. gıdanın kimya kadar geniş iş olanakları yok..
  • bska yorumu olan arkadaslar ?
  • guncel
  • ben çukurova gıda mühendisliğinde okuyorum 3 e geçtim genelde 1 yılı zorunlu ingilizce olur iii üniversitelerde gıda mühendisliğinde gıda ühendisliğinde en önemli şey bölümün sahip olduğu labaratuvar sayısıdır puanını bilmiyorum ama gıda müh en iii yerler başta ege gıda çünkü her türden işletmelere sahiptir daha sonrada hacettepe gıdada bir markadır kendi üniversiteme gelince her türlü işletmesi var ve bu yüzden iii bir üniversite gıda müh. için örnğin üniversitenin sahib olduğu süt işletmesi alkollü içkiler işletmesi var bunların yanı sıra epey labaratuvar var derslere gelilce 3 4 sınıflarda çok zevkliymiş çünkü hergün labaratuvardasın kimya mı gıdamı dersen kimya bölümünden mezn olanlar la kimya mühendisleri aynı şeyi yapıyorlar kimya müh ayırca gördüğü sadece teknik çizim ve işletmeye yönelik dersler var ayrıca bence eğer çukurova üni. herşeyiyle gölüyle felan alsan ankara izmir yada stanbula koysan türkiyenin top üniversitelerinden biri olur çünkü çok güzel bir kampüsü vardır hele aşıklar tepesinden göl manzarası varki...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.