Şimdi Ara

Gidicem buralardan çok uzaklara...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıldım yıllardır okumaktan her gün ders çalışmaktan.. hoca yüzü görmekten.Lise biter belki kurtuluruz dedik şimdide iktisat kazandık ünisi başladı.. Okulu bıraksak işe başlatıcaklar.Gerçi işe başlama konusu kaçınılmaz tabiki.Ama harbiden insan bunalıyor bazen.Sabah 5 te kalkıp hazırlanıp servisle okula gitmek..uyku düzenim bozuldu.Başımdaki ağrılardan başka hiçbir şey hissetmiyorum. Kıçımızı yırtıp kazandığımız sınav bunlar içinmiydi ?

Yurt dışına kaçmayı düşünüyorum isveçte akrabalarım var.Üstelik amcamın çoluğu çocuguda yok onlara yük olmam.Bana gel burda kal diyolardı hatta. belki ordan açıktan bile okurum ?

• Mezun olduktan sonra bankada işe girdiğini düşün. Öküz gibi çalıştıracaklar seni. Tatilin bile üç gram olacak. Yıllık izin 20 gün mü ne olacak. Çalış çalış ve çalış. Sonra bir bakmışsın 20 yılını bankada düzenli çalışarak geçirmişsin. Her günün aynı aslında; sabah kalk, bankaya git, çalış, eve dön, tv izle, seks yap ve uyu. Sonra yine aynı döngü. 20 yılının her bir günü birbirinin tıpkısı olacak.
  • Benim de psikolojim sizinkine benzer.. Lise bu sene bitti, ek yerleştirmelerde vakıf üniversitesi tercih edip gideceğim büyük ihtimal ama ona bile eskisi kadar istekli değilim. Diğerlerine göre yaklaşık 1 ay sonradan dersliklere girmek istemiyorum açıkçası. Bu ek yerleştirmeydi, beklemekti, üniversiteydi derken iyi olmayan psikolojim iyice gitti.. Üniversite işini bir yıl erteleyip İzmir ya da İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyorum 1 yıl boyunca dil kursu için.. Lise bitti, ek yerleştirmelere kaldım, hergün birbirinin aynısı yav, boğulacak gibi oluyorum.. Gündüz evde boş boş dolanıyorum, akşam dışarda tek takılmaya başladım arkadaşlarım hep üniversiteye gitti, ondan da sıkıldım.. Üniversite okuyup hayalimdeki mesleği yapma arzum bile kayboldu, tek düşüncem biyere gidip artık farklı yaşamak. Uzaklaşayım da Kuzey Irak'a bile gitmeye razıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

Benim de psikolojim sizinkine benzer.. Lise bu sene bitti, ek yerleştirmelerde vakıf üniversitesi tercih edip gideceğim büyük ihtimal ama ona bile eskisi kadar istekli değilim. Diğerlerine göre yaklaşık 1 ay sonradan dersliklere girmek istemiyorum açıkçası. Bu ek yerleştirmeydi, beklemekti, üniversiteydi derken iyi olmayan psikolojim iyice gitti.. Üniversite işini bir yıl erteleyip İzmir ya da İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyorum 1 yıl boyunca dil kursu için.. Lise bitti, ek yerleştirmelere kaldım, hergün birbirinin aynısı yav, boğulacak gibi oluyorum.. Gündüz evde boş boş dolanıyorum, akşam dışarda tek takılmaya başladım arkadaşlarım hep üniversiteye gitti, ondan da sıkıldım.. Üniversite okuyup hayalimdeki mesleği yapma arzum bile kayboldu, tek düşüncem biyere gidip artık farklı yaşamak. Uzaklaşayım da Kuzey Irak'a bile gitmeye razıyım.

aynı durumdayız dostum arkadaslarım gitti ben ek yerlestırme beklıyorum 2 gündür evden çıkmıyorum herkezin işi gücü bişeyi var benım hiçbişeyim yok bomboşum dışarı çıkıcak birini bulamaz oldum

• Yok abi bana da monoton devam etmek güzel geliyor ya.. Her şey yolunda olsun belli bir seyir içinde devam etsin.. Şimdi üniye geldim taa Eskişehir'den Giresun'a.. Sudan çıkmış balık durumundayım..

18 yıldır yaşadığın şehri bırakıp başka şehre gidiyorsun ona mı alışacaksın? Bir sürü arkadaşını bırakıp yeni kişilerle tanışıyorsun onlara mı alışacaksın?

Nem, yağmur vs.. durumlarına mı alışacaksın? Mis gibi evini bırakıp geldiğin yurda mı alışacaksın? Ev yemeklerini bırakıp, sürekli dışarıdan yemeğe mi alışacaksın?

TV-PC başında geçen zamanın günün büyük bir bölümünü alıyorken şimdi 24/1 'i olmasına mı alışacaksın? pff bilmiyorum arkadaşlar..

edit: Daha çook madde yazarım ama bırakıyorum burada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 24 Eylül 2010; 13:40:06 >

• İnsan özlüyor ya evini. Liseyi bititrir bitirmez ankara da üni. kazandım. Geleli daha 1 hafta oldu ama evimi şehrimi özledim. Başkent dediler ne ararsan bulursun herşey güzel istanbuldanda ucuz dediler ama geldim geleli hiç sevemedim bu şehri çok itici.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.