Şimdi Ara

gigabayte 8800gt turbo force+thermalrıght hr3 gt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar gigabayte 8800 gt turbo force ekrankartı aldım . fakat fanı çok sesli çalışıyor fanmate ile fanın devrini düşürdüğümdede bu sefer kart 75 dereceye ulaşıyor.elimde birde hiç kullanılmamış termalrıght hr3 gt var onu taksam kart garanti kapsamından çıkarmı bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraquda_22 -- 25 Ağustos 2008; 23:14:31 >

• Fan mate ile devri en kısık hale değilde,
    orta bir değere getir.
  • fanmate ile devri düşürdüğümde bu sefer sıcaklık 75 dereceye fırlıyor. üstelik deviri çok düşürmüyorum
  • Thermalright soğutucunu tak.Sıcaklıkların bayaa düşücektir. Üzerinede bir fan, buz gibi çalışsın 8800GT.

Eğer garantilik bir durum olursa stok soğutucunu geri takar öyle yollarsın garantiye.

(Tabii soğutmanın vidalarının olduğu yerde herhangi bir etiket yoksa.)
  • peki kartın üzerine illaki ram soğutucuları takmak gerekiyormu . gigabayte takmamış şimdi ben takarsam garantilik bir durum olduğunda ram soğutucuları da sökmek gerekicek ve sökünce ister istemez ramların üzeri yapışkanlı kalacak bunun problem yaratmaması için takmasam olurmu
  • Gigabyte takamamış he, ilginç.

Eğer ramlere fazla yüklenmezseniz, takıp takmamanız çok fark yaratmaz gibime geliyor.
  • işlemci 700 mhz -shader 1700 -ramlar 1840 ta şu an fabbika çıkışı böyle şu an için overclock yapmayı düşünmüyorum benim kafama takılan kısmı hr3 gt nin yanında gelen soğutucuları takmazsam acaba problem olurmu
  • ARkadaş komple tak sen..Piyasadkı en iyi ekran kartı sogutucusudur o.. Ramsinkleride tak kesinlikle..Yoksa ramleri eline alırsın..Garntilik drm olursa direk takarsın eskı sogutucu 3 dk surmez.
  • karta fabrika çıkışı zalman soğutucu var ama ramlarda soğutucu yok hr3 gt ye fan takıcam 92mm ramların ve kartın üzerinde bolca hava akımı olur heralde yinede ram soğutucu takmak gereklimi
  • Kart garanti dışı kalır takarsan ama Türkiye'de bunu anlayacak servis elemanı bulamadılar sanırım. Kullandığım çoğu kartta soğutucuyu değiştirdim 2 kartım da garantiye gitti aşırı voltaj vermemden yada aşırı oc yapmamdan dolayı ikisininde de garantide bi sorun yaşanmadı birisinde soğutucu falan da söküp pencil mod olayına girmiştim garantiye verirken iyice temizledim kartı adamlar ya anlamadı yada uğraşmak istemediler.
  • evet arkadaşlar en sonunda soğutucuyu taktım 3 günden beri kartı deniyorum . oda sıcaklığı 30 derecede iken masaüstünde 41 ile 43 derece arası değişiyor crysis oynarken maksimum 58 dereceye çıktı bu güne kadar sizce bu sıcaklık değerleri nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: baraquda_22

evet arkadaşlar en sonunda soğutucuyu taktım 3 günden beri kartı deniyorum . oda sıcaklığı 30 derecede iken masaüstünde 41 ile 43 derece arası değişiyor crysis oynarken maksimum 58 dereceye çıktı bu güne kadar sizce bu sıcaklık değerleri nasıl

vay anasını...

ses de gidiyor mu bari...

ben de yapayım olmazsa...
  • üzerine 92mm lik ACRYAN Blackfire4 UV Led fan taktım. baya sesiz çalışıyor . stok zalman fan anca kafa ütülüyormuş şimdi anladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.