gigabayte GA-MA78GM-S2H anakarta vista 64 bit sorunu 780 g cipsetli anakartı aldım fakat bir türlü 64 bit vista kuraamıyorum 32 bitte sorun yok sistem özellikleri+amd5200+ 4gb 667 mhz ram +320 gb samsung sata hd+asus2400 pro ekran kartı 350watt asus kasa yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: dreamturko
gigabayte GA-MA78GM-S2H anakarta vista 64 bit sorunu 780 g cipsetli anakartı aldım fakat bir türlü 64 bit vista kuraamıyorum 32 bitte sorun yok sistem özellikleri+amd5200+ 4gb 667 mhz ram +320 gb samsung sata hd+asus2400 pro ekran kartı 350watt asus kasa yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Sorun tam olarak nerde başlıyor, DVD'den boot ediyor mu? Kullanmakta olduğun 64-bit DVD'sinde sorun olmadığından emin misin, daha önce hiç denediniz mi başka bir PC'de?
öncelikle harddiskini acronis disk director, partition magic gübü bir programla fat32 olarak biçimlendir. Vista dvdsini koy ve cd-rom desteği ile başlat kurulum sırasında harddiskine visat üzerinden format at. Sonra kurulumun gerçekleşir.
vista dvd sinde sorun olabilir. daha önce onunla sistem kurmuşmuydun....
geçen bende kuramadım vista :S yüklemeyi yapıyor 1. res den sonra takılıp kalıyo.. fazla uğraşmadım önemi yok die xp ye döndm geri :S
aynı dvd den daha önce kurulum yaptım kurulum bitince mavi ekran çıkıyor asus anakartım varken sorun yoktu anakartı değiştirince oldu.
Kurulum yapmadan önce BIOS'tan Sata modu "SATA drives as Native IDE" haline getirip saklayıp çıkın. Daha sonra kurulum yapmayı deneyin.