Şimdi Ara

GIGABYTE ANA KARTIM RAMI 4 GORUYOR AMA 3 KULLANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GIGABYTE ANA KARTIM BİLGİSAYAR ÖZEİKLERİNE GİRDİGİMDE RAMI 4 GORUYOR AMA 3 KULLANILABİLİR DİYOR
    ÇÖZÜMÜ VARMİ ARKADASLAR ? EKRAN KARTİ YOK MAKİNADA

• ANA KART MODELİMDE BU GA-945GCM-S2L
  • İşletim sisteminiz 32 bit ise 4 ün tamamını kullanamaz. Bir de şöyle bir ihtimal var. İşlemcinin ekran kartı aktiftir bu yüzden paylaşımlı kullanıyordur.
  • Hocam. Ramin gözüktüğü yerin ekran görüntüsünü atıp bana bildirim atar mısın. Veya işletim sistemi 32 bit mi 64 bit mi araştırıp yazar mısın.
  • SerGenBK kullanıcısına yanıt
    Hocam 945 çipsetler 3gb ram destekliyor. İstediğin tüm yöntemleri dene gene de 3gb nin üstüne çikamazsin. G31 bir anakart alman lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

İşletim sisteminiz 32 bit ise 4 ün tamamını kullanamaz. Bir de şöyle bir ihtimal var. İşlemcinin ekran kartı aktiftir bu yüzden paylaşımlı kullanıyordur.
    64 bit hocam sistem win7
  • quote:

Orijinalden alıntı: acibiber3

Hocam 945 çipsetler 3gb ram destekliyor. İstediğin tüm yöntemleri dene gene de 3gb nin üstüne çikamazsin. G31 bir anakart alman lazim
    Anakartın sitesinde 4 gb ram desteği yazıyor desteklemesi lazım değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerGenBK

64 bit hocam sistem win7

Alıntıları Göster
    İlk mesajında ekran kartı yok yazmışsın gözümden kaçmış anakart dahili ekran kartı ile paylaştırıyor olmalı. Biosta ayar varsa paylaşım ayarını 512 veya 256ya düşürmeyi deneyebilirsin.
  • baskan resim paylastim bir bak istersen elimde ekran kartıda var taktım az once simdi driverini yüklicem
    farkedermi bilmiyorum acaba bios güncellemekmi lazım ben bilmiyorm nasıl güncellicez yardımcı olcak varsa ozelden msj ati versin
    EKRAN RESMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerGenBK -- 1 Eylül 2019; 23:10:22 >
  • SerGenBK kullanıcısına yanıt
    aynı anakart elimde var (945gcm s2l) onda da 3gb görüyor max. bios sürümüm f8D
  • admin2008 bios guncellesek düzelirmi sence
  • Sistemi dahili ekran kartıyla kullanıyorsanız o 1gb'ı dahili ekran kartı kullanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.