Şimdi Ara

Gıgabyte ana kartıma ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evde eskiden kalma 2 pc vardı ikisinindr bazı sorunları vardı birleştirdim şuan çalışan bi pc oluşturdum.pc de gıgabyte ga-m61pme-s2p anakartı bulunmakta.onboard bi ekran kartına sahip ben buna asusun eax1650 512 mb ekran kartını taktım denemek için ekran kartından görüntü alamadım kart üzerindeyken ekran için onboard çıkışını kullandım daha sonra aygıt yöneticinden baktıpımda asus ekran kartını okuduğunu gördüm bunu görmem desteklediği anlamına gelirmi driverı falan kursam ekran kartından görşntü alabilirmiyim? Ne yapmayalım bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartını görüp görmediği veya destekleyip desteklemediği işletim sisteminin düşük çözünürlükle açılması ile belli olur. Eğer desteklemiyorsa duruma göre bios ekranı dahi gelmeyebilir.
    sen onboard vga ya bağlarsan görüntü cpu nun dahili gpu sundan gelecektir.
    İşletim sistemin eğer görmüşse ve kabloyu bağladığın ekran kartının çıkışı sağlamsa görüntü alabilmen lazım. Değilse bu durumda ekran kartı arızalı demektir farklı bir ekran kartı temin edip deneyebilirsiniz..
  • Anakartınız pcı expres ekran kartları ile uyumlu çalışır. Görüntü yoksa ekran kartınızda sorun olabilir. Pcı expres ekran kartı olmasa anakartın yuvasına uyumlu olmaz
  • Tamamdır arkadaşlar, saolun bilgiler için onboardıyla kullanmaya devam ederim film falan izlemek için kullancaktım zaten onada yeterli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.