Gigabyte B660 GAMING X DDR4
-
-
-
Ben direk Gigabyte olanı alırdım.
-
Neden wifi/bluetooth koymazlar standart şunlara -
Gaming X ayrı bir seviye kart, tabikide Gigabyte. Asus Prime serisi orta seviye kart oluyor.
-
Prime giriş seviyesi, gaming X orta seviye oluyor daha doğru olur sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaglamsalassaPrime giriş seviyesi, gaming X orta seviye oluyor daha doğru olur sanırım
İki 5950x'i çalıştıracak VRM'lere ve milyar PCI-E slotu olan kartlar üst seviye değil over-overkill'dir bence
Giriş seviyesi olarak asrock ve biostar kartları referans almıştım
-
Fiyatına göre güzel kart. Taksit olayı da kaymağı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Neverdies -- 22 Temmuz 2022; 18:46:0 > -
Üstad asusun giriş seviye modelleri prime, orta seviyesi tuf ve üst seviyesi de sırayla rog-strix-formula-maximus cart curt gidiyor çok da hakim degilim üst segmente hiç ihtiyacım ve hevesim olmadı. Asusun en giriş seviye kartları prime modelleri ama, Asrock nasıl giriş seviye oluyor asrock taichi en başarılı x570 modeli seçildi milyar tane sitede? Her markanın kendi içinde segmentleri var, asusda da durum böyle yani.
Gigabyte da ise gaming x orta segment, buna üst dersek o zaman aorus master, aorus elite ne oluyor. Yine de b660 için fiyatına göre güzel bir kart, tercih edilesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 22 Temmuz 2022; 19:41:49 > -
Bir şey dikkatimi çekti.
Hiç bir TR teknoloji sitesi veya youtube kanalında bu anakartın incelemesini bulamadım.
Neden ? -
gigabyte kimseye reklam vermiyorsa niye olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shovel Knightgigabyte kimseye reklam vermiyorsa niye olsun
Kullanıcı yorumlarını okuyup bilgi sahibi olmak istedim ama bahsettiğim konudan ötürü bu mümkün olmadı.
-
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/14-CZ8-a4-UBMN5-0x_QYOrvLk4EfI4Kn2jmIG70CAss/htmlview
-
Hocam teşekkür ederim ama İngilizce bilmiyorum.
-
amazonMSI PRO Z690-P DDR4 SOKET 1700 DDR4 5200 (OC) PCI-E,Gen 5,M.2 USB3.2 2.5G LAN ATXhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09HK7FFZ5
Bunu almıştım bende 3.284,90 TL den Overclock la falan işim olmaz ssd sayısı daha önemli benim için iptal edip bunumu alsam karar veremedim
-
Hocam çok iyi fiyata almışsınız. External clock generator vardı dimi bu modelde
-
geçen hafta vatandan bu anakartı 2 bin tl ye almıştım. iyi denk getirdim heralde. alıp foruma konusunu açacaktım aldıktan sonra ürün tükendi yazdı stoğu bitirmek için geliş fiyatından mı verdiler naptılar.
www.vatanbilgisayar.comASUS ROG STRIX B560-G GAMING WIFI Intel B560 Soket 1200 DDR4 5000MHz(OC) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-b560-g-gaming-wifi-intel-h570-soket-1200-ddr4-5000mhz-oc-anakart.html -
Hocam linkteki ürün B560. Biz B660 dan bahsediyoruz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
gigabyte kimseye reklam vermiyorsa niye olsun |
Üstad asusun giriş seviye modelleri prime, orta seviyesi tuf ve üst seviyesi de sırayla rog-strix-formula-maximus cart curt gidiyor çok da hakim degilim üst segmente hiç ihtiyacım ve hevesim olmadı. Asusun en giriş seviye kartları prime modelleri ama, Asrock nasıl giriş seviye oluyor asrock taichi en başarılı x570 modeli seçildi milyar tane sitede? Her markanın kendi içinde segmentleri var, asusda da durum böyle yani. Gigabyte da ise gaming x orta segment, buna üst dersek o zaman aorus master, aorus elite ne oluyor. Yine de b660 için fiyatına göre güzel bir kart, tercih edilesi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X