Şimdi Ara

Gigabyte rma yardım acil!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burda ne demek istemişler
    bölgesel farklılıktan mı bahsedilmiş

will not take that serial number because that is for the mobo and that is out of this region. Please contact our RMA/Customer Service department at 626-854-9338, Opt 4 for help with your RMA. Thank you.

Best regards,

GIGABYTE Tech Support Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tegratol -- 2 Ekim 2015; 21:13:38 >

• demişki ;

seri numarası bulunmamış verdiğin şeyin. 15 gün sonra 626-854-9338 diyor.

üstteki numarayı aradığınızda size bir parça göndereceklermiş (40 dolarlık) parça 7 gün içinde elinize ulaşmaz ise ücretsiz iade hakkınız olurmuş
  • Ne yaptin meselenin ozu ne hangi aygit icin rma actin gigabyte uluslar arasi garanti vermiyor ki bolge disi der kabul etmez bizim ulkeyi

Burda servise verdinse servise soracaksin derdini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Ekim 2015; 22:03:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Ne yaptin meselenin ozu ne hangi aygit icin rma actin gigabyte uluslar arasi garanti vermiyor ki bolge disi der kabul etmez bizim ulkeyi

Burda servise verdinse servise soracaksin derdini

will not take that serial number because that is for the mobo and that is out of this region. Please contact our RMA/Customer Service department at 626-854-9338, Opt 4 for help with your RMA. Thank you.

burda ne demiş
  • Tegratol T kullanıcısına yanıt
    Birader ingilizcem var sen burdan alinmiş karti yurt disina servise mi gonderdin ne yaptin onu soruyorum

Al açıklamasını yazayım

Bu seri numarasına ait anakartı almayacağız çünkü bu bölgede satılmamış. Açtığın Rma için 626-854-9338 numaradakii RMA / Müşteri Hizmetleri departmanından 4 ü tuşlayıp bilgi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Ekim 2015; 22:09:44 >
  • anlamadımm da ondan ...
    yok ben burdan almadım forumdan almıştım.Y.dışından gelmişti.ama arızalandı şuan ..Rma oluşturdum bana bu mesajı atmışlar..şimdi tekrar sn nosunu yazıp rma acamıyom case filan diyor hatta o mesajıda eklemiştim ..en son gelen bu mesaj işte ne yapmam lazım .reginel code dan ülkeden mi bahsediyor..
    Peki şu şekilde bir ricada bulunsak olurmu olmazsada yapacak bir şey yok.Sadece yapılacak bir durum varsa onu yapmaya çalışıyorum karınca kararınca.

onlar ordann dogruu yollıyamazmıı o tarzda bişiler yazsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tegratol -- 2 Ekim 2015; 22:13:29 >
    Açtığın rma kabul edilmemiş hem sanırım sen rma açınca yenisini gönderecekler falan sanıyorsan öyle bir dünya yok RMA kabul edilince paşa paşa elindekini kargoya vericeksin parasını da ödeyeceksin .Gidecek bakılacak sorun varsa yenisi verilecek.

Kart nereden satın alınmış 2 sene geçmiş mi onu öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Ekim 2015; 22:23:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamamm zatenn bende burdann yürüyorummm ..Yazışmalarımmm burdann oluyor..tatlıı güzel bişiler yazarak ricada nasıll bulunabilirim ordann yollayabililermi anakartı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Açtığın rma kabul edilmemiş hem sanırım sen rma açınca yenisini gönderecekler falan sanıyorsan öyle bir dünya yok RMA kabul edilince paşa paşa elindekini kargoya vericeksin parasını da ödeyeceksin .Gidecek bakılacak sorun varsa yenisi verilecek.

Kart nereden satın alınmış 2 sene geçmiş mi onu öğren.

kargosunda değilim ödemesi sorun değil sadece derdimizi anlatmak mesele
    Forumda da baya mühendis var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Din halkların ayfonudur.

nasıl yani..
    Hocam yanlış konuya mesaj atmışım ya fark edince sildim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Hocam yanlış konuya mesaj atmışım ya fark edince sildim zaten

SORUN YOK
    SENDE möhedis ssin :))
    Hocam selamlar,

Tüm yaptığın işlemleri, anakartın seri numarası ile beraber yazabilirsen sana yardımcı olmaya çalışayım.

Seri numarası, güç konnektörünün yanında yazan "SN" ile başlayan numaradır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.