Şimdi Ara

GİGABYTE teknik servis SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar durum şöyle; ben yaklaşık 2 hafta önce ekran kartının için açıp termal macunu yenilemiştim ( bu kartın garanti dışı kalmasını sağlamaz diye biliyorum) sonra kartı anakarta taktığımda resimdeki ekran geldi ( karta hiçbir şekilde başka komponentini ellemedim sadece macunu sürüp kapadım ) bu yüzden teknik servise yolladım aradan 1 hafta geçti kartın durumunu sorduğumda ise kartınız garanti dışı kalmış dediler nedenini soduğumda ise kartın gpu kısmı kazınmış cevabını aldım ki termal macunu sürmek için yanında gelen spatula tarzı özel şeyle gpu'yu kazımam imkansız diye düşünüyorum gpu ya zarar vermediğimden eminim yani. haftaiçi okulda olduğum için şuan teknik servise gidebilme imkanım yok ama cumartesi günü oraya gidip adamları fena sıkıştırıcam haksız yere yalan bi ithamla benim kartımı garanti dışı bıraktıkları için.kartın resimlerinide koyuyorum hiç te gpu kazınmış falan değil yoksa benmi yanlış görüyorum. bu durumda haklı olan benim dimi sizdende yardım almak istedim böyle bi durum yaşayanlar yardım ederse sevinirim 4 ay önce aldığım kart garanti dışı kalırsa çük üzülürüm. kart gigabtye gtx 770 endeks bilişimden garantili.
     GİGABYTE teknik servis SAÇMALIĞI GİGABYTE teknik servis SAÇMALIĞI GİGABYTE teknik servis SAÇMALIĞI GİGABYTE teknik servis SAÇMALIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodlesskiller -- 5 Aralık 2013; 11:31:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodlesskiller

arkadaşlar durum şöyle; ben yaklaşık 2 hafta önce ekran kartının için açıp termal macunu yenilemiştim ( bu kartın garanti dışı kalmasını sağlamaz diye biliyorum) sonra kartı anakarta taktığımda resimdeki ekran geldi ( karta hiçbir şekilde başka komponentini ellemedim sadece macunu sürüp kapadım ) bu yüzden teknik servise yolladım aradan 1 hafta geçti kartın durumunu sorduğumda ise kartınız garanti dışı kalmış dediler nedenini soduğumda ise kartın gpu kısmı kazınmış cevabını aldım ki termal macunu sürmek için yanında gelen spatula tarzı özel şeyle gpu'yu kazımam imkansız diye düşünüyorum gpu ya zarar vermediğimden eminim yani. haftaiçi okulda olduğum için şuan teknik servise gidebilme imkanım yok ama cumartesi günü oraya gidip adamları fena sıkıştırıcam haksız yere yalan bi ithamla benim kartımı garanti dışı bıraktıkları için.kartın resimlerinide koyuyorum hiç te gpu kazınmış falan değil yoksa benmi yanlış görüyorum. bu durumda haklı olan benim dimi sizdende yardım almak istedim böyle bi durum yaşayanlar yardım ederse sevinirim 4 ay önce aldığım kart garanti dışı kalırsa çük üzülürüm. kart gigabtye gtx 770 endeks bilişimden garantili.
     GİGABYTE teknik servis SAÇMALIĞI GİGABYTE teknik servis SAÇMALIĞI GİGABYTE teknik servis SAÇMALIĞI GİGABYTE teknik servis SAÇMALIĞI

4 aylik bir gpu nun termal macunu değiştirme sebebi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıcaklıklardan menmun olmadığımdan değil meraktan değiştirdim tabi değiştirmez olaydım diyorum kendi kendime ama macunu değiştirmek garanti dışı bırakıyormuki? kaldıki garanti dışı bırakmalarının sebebi macun değilmiş gpu kısmının kazınmasıymıs güya
  • quote:

sıcaklıklardan menmun olmadığımdan değil meraktan değiştirdim tabi değiştirmez olaydım diyorum kendi kendime ama macunu değiştirmek garanti dışı bırakıyormuki? kaldıki garanti dışı bırakmalarının sebebi macun değilmiş gpu kısmının kazınmasıymıs güya

mobilden göremiyorum gpu ustunde veya kartta denden dolayi fiziksel bir iz belirti yoksa garanti dışı kalmasi mantıksız

ama sadece o soğutucu blogu cikarmak bile garanti dışı degilmi şartlara göre

• dostum servis haklı ne yazıkki kartın vidasına tornavida vurman kartı garanti dışı yapar aslında bu her aygıt için geçerlidir
    zaten gpu nun üzerine sürülen termal macun iki sene dayanabilecek kadar sürülür zaten garantiside iki sene geçmiş olsun buda bi tecrübedir
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    anlıyorum ozaman ben bi soğuk su içiyim bunun üstüne. bunuda tecrübe etmiş olduk böylece artık yapıcak bişey yok ben yine bi şansımı denerim tabi. peki bu ekran kartı tamiri garanti dışı için çok masraflı bişeymidir çok tuzlu değildir umarım
  • quote:

anlıyorum ozaman ben bi soğuk su içiyim bunun üstüne. bunuda tecrübe etmiş olduk böylece artık yapıcak bişey yok ben yine bi şansımı denerim tabi. peki bu ekran kartı tamiri garanti dışı için çok masraflı bişeymidir çok tuzlu değildir umarım

bmw nikli bir arkadas vardi yardimci olabilir ekran karti bölümünde veya sohbet konusuna yaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI SERVİS REZİLLİĞİ!!!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam duran şeyi niye sökersin.İyi işte birdaha yapmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.