Şimdi Ara

GIGABYTE ürünleriyle ilgili görüş ve sorunlarınız hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
8.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sürekli donanım kısımları ile haşır neşirim fakat msi asus gibi markalara bakıyorum anakart olsun ekran kartı olsun yanlarında verilen hediyeler çok daha fazla cezbedici sizde neden böyle ürünlerin yanında hediyeler mevcut değil.Tamam sizde world of warship promosyon kodu gibi birşey veriyorsunuz ama herkes o tür oyunları sevmeyebilir veya kullanıcı için mouse klavye kulaklık veya herhangi bir güncel oyunu aldığı ürünün yanında görmek daha cazip gelebilir.

Doların bu kadar yüksek olduğu yerde bu konuya önem vermemeniz sizin için bir dezavantaj olmuş.
  • Kurumsal firmalar sitelerindeki gibi
    Onerinizi elestirilirinizi bize iletin bolumleri sitelere konulur ama ciddiye alinmaz

Buradaki öneri ve eleştirilerde ciddiye alınacağını sanmıyorum

Ayrıca böyle bir sitede ve böyle bir bölümde bunu yazmak
    Sadece insanların gözünü boyamak için yapıldığını düşünüyorum

Bu gigabyte için değil
    Başka firmada yapsa aynı şeyi yazarim

Kısacası buraya öneri yada görüşlerinizi iletip boşuna kendinizi yormayin

Bunlar tamamen insanlara iyi hizmet veriyoruz ve sizinle ilgileniyoruz algısını arttırmak için yapılmış bir aksiyondur

Sevgiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 970-A-UD3P kullanıyorum. Cok memmunum.

Bırdahakı sıstemımde yıne anakart gıgabyte alacam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte şimdiye kadar neredeydi gibi bir soru sormamış kimse hayret.
  • Nerede olduğunu geç konu sahibi bir haftadır piyasada yok :) Kendi aramızda konuşuyoruz sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Gigabyte şimdiye kadar neredeydi gibi bir soru sormamış kimse hayret.

Gigabyte yetkilisinin foruma gelmesi firma hakkında pozitif düşünceler oluşturmak yerine negatif düşünceler oluşturdu forum kullanıcıları üzerinde. Destekten ziyade reklam amaçlı bir girişim haline döndü.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Eleştiriniz için çok teşekkür ederiz. Fiyatlarımız genel olarak piyasadaki eş değer ürünlerle ya aynı ya da daha uygun durumdadır. Diğer firmaların yapmış olduğu kampanyaları yakından takip etmekteyiz. Ayrıca Gigabyte anakartlarda Doom oyunu yerine World of tanks oyunuyla ilgili hediye vermektedir. Diğer kampanya çalışmalarımız için yurtdışı merkezimizle iletişim halindeyiz efendim. Saygılarımızla
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Detaylı teknik bilgi için lütfen info@gigabyte.com.tr adresimize mail atınız ya da yetkili teknik servisimiz RMA servisimiz ile görüşünüz.
    RMA SERVİS
    Gülbahar Cad. Cem Apt. No:17/C
    Mecidiyeköy/İst.+90 212 288 52 96
    Teknik Servis Müdürü Doğal KANMAZ

Saygılarımızla
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle OC yapabilmeniz için işlemcinin uygun olması gerekmektedir. Özellikle sonunda 'K' ibaresi olan işlemciler OC için uygun işlemcilerdir. Ayrıca tavsiyeniz not edilmiştir, yurtdışı merkezimize öneriniz iletilecektir.
    Saygılarımızla
  • Merhaba,

Yurtdışına bu model ürünlerimizin gelmesi için baskı yapmaktayız. Yakın zamanda pazardaki yerini alacaktır.
  • black modern kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle uyarınız ve öneriniz için teşekkür ederiz. Teknik servisimizin ürün onarımında başarı oranı her çeyrekte kontrol edilmektedir. Bu başarı oranı düşük olduğu zaman direkt müdahale etmekteyiz. Giriş seviyesi ürünlerimizinde pazara girmesi için görüşmelermiz mevcuttur efendim.

Saygılarımızla
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Z170-Gaming K3 model anakartımız şuan 500lira durumundadır. Muadil ürünlere göre çok daha kaliteli ve uygundur efendim. Teknik servisimiz değişime uğramıştır ve bu dönemde sorun yaşadığımız konular neredeyse yoktur. Yine de sorun yaşandığı takdirde bizlerle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz efendim.

Saygılarımızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gigabyte_Türkiye

Merhaba,

Yurtdışına bu model ürünlerimizin gelmesi için baskı yapmaktayız. Yakın zamanda pazardaki yerini alacaktır.

gigabyte ürünlerini amazondan alsak rma falan yapabiliyor muyuz tr fiyatları çok kazık
  • enja kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Usb girişinde bir sorun oluşmuş olabilir. Dilerseniz teknik servisimize gönderiniz, sizin için sorunu çözebiliriz.
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Reset durumu yapılan bir işlemin sorunlu olmasından kaynaklanabilir. Daha detaylı ve teknik bilgi için teknik servisimizdeki teknisyenlerimizle görüşebilirsiniz efendim.

RMA SERVİS
  • Faustus F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yapılan anlaşmalar dolayısıyla yurtdışından alınan ürünlerin yurtiçinde garantisi maalesef yoktur ancak sorununuzu bize mesaj yoluyla, mail yoluyla ya da servisimizle iletişime geçerek belirtirseniz yardımcı olmak isteriz.

info@gigabyte.com.tr
    RMA SERVİS

Saygılarımızla
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Eleştiriniz için teşekkür ederiz. Z170X-Gaming 7 ürünümüz ve diğer ürünlerimiz için yeni bios ekranı hazırlanması için yetkili birimlerimize iletilecektir bu talebiniz.
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ürününüzün tam modelini ve revizyon numarasını tarafımıza iletir misiniz?
  • Modality kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Eleştiriniz bizim için çok önemli. Bunu yurtdışı merkezimizle görüşmekteyiz, diğer firmaların kampanyalarını yakından takip etmekteyiz. En kısa zamanda daha cezbedici kampanyalarla karşınızda olmaya çalışacağız.

Saygılarımızla
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Bir çok kullanıcının sorunlarını bu forum üzerinden gidermiş bulunmaktayız. Bize inanmanız bizim için çok önemlidir, dilerseniz sizlere bunlardan bazılarının ekran görüntülerini mail olarak iletebiliriz. Son kullanıcılarımızın gerek eleştirilerini gerek ise teknik sorunlarını yurtdışı merkezimizle paylaşmak üzere teknik servisimize iletmekteyiz.

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.