Şimdi Ara

GIGABYTE ürünleriyle ilgili görüş ve sorunlarınız hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
8.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mevcut olan bütün mecralarda son kullanıcılarımızla bilgi alış-verişlerinde bulunmaya çalışmaktayız.

Saygılarımızla
  • Sayın İlgili,

Maalesef yurtdışından alınan ürünlerin yurtiçinde garantisi mevcut değildir.
  • Firienholt kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Öncelikle eleştiriniz için teşekkür ederiz. Siz reklam amaçlı olarak görebilirsiniz ancak biz burada bir kullanıcımızın dahi sorununu çözebilirsek ki gelen çoğu soru-sorunu çözdük bizim yeterli bir durumdur. Amacımız reklam değil aksine ürünlerimizle ilgili son kullanıcılarımızın görüş, düşünce ve sorunlarını takip etmektir. Reklam yaptığımız mecralar farklıdır efendim.

Saygılarımızla
  • GA-970A-UD3P (rev. 1.0)
    Bir ürün bu kadar atıl vaziyette bırakılmamalı.Destek yok.Birdahaki anakartım kesinlikle gigabyte olmayacak
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Ürününüzün win10 driverları mevcuttur.www.gigabyte.com adresindne ulaşabilirsiniz. Yalnız yeni bir bios versiyonu hakkında yurtdışına talebinizi ileteceğiz.
  • Forumda bulunmanız çok güzel. DH portalının piyasaya yön veren bir topluluk olduğunu gören birileri çıktı sonunda...

Gigabyte diyince insanların aklına servis kalitesi gelmesini sağlayın.
    Tamirden kaçının 10 dolara mal olan bir kartı tamiri ile uğraşmayıp değişmesi gerektiğine tayvandakilere söyleyin.

VIP retailerdeki teknisyenler ile irtibatınızı geliştirin. Onları sizi tavsiye etmesine ikna edecek organizyonlar eğitimler yapın.

Kutu içerikleriniz diğer markalardan daha zengin olsun.

Ürünlerle birlikte gelen programlarınızdaki UI nizi geliştirin. İnsanlarda skidrow crack izlenimi yaratmasın.

Selametle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim çok geç cevap verdiniz arkadaşımın sayesinde bios güncellemesi yaptık şimdilik sorun yok böyle devam eder umarım birdaha tekrarlarsa teknik servisinizle görüşüp kartı size göndereceğim yapıcak başka bir şey kalmadı çünkü aygıt yöneticisinden usb ve aygıtların güç tasarrufu seçeneklerinide iptal etim çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 13 Mayıs 2016; 16:04:33 >
  • Kullandığım tüm pclerde hep gigabyte tercih ettim 1 kez asus kullandım ama gigabyte benim için en güvenilir markadır.Bundan sonra da hep gigabyte tercih edeceğim ama sizlerden bir isteyim var ekran kartların özel soğutucularınızı biraz daha renkli yapsanız daha iyi olur diye düşnüyorum.Anakartlardaki gibi güzel bir renklendirme uygulansa daha çok dikkat çekecektir.Ben gigabyte anakartından memnunum ve memnun olduğum bir markadan kolay kolay vazgeçmem.Oyun hediyeli kampayalar yapsanız eminim en çok tercih edilen marka olacaksınız.
  • Ürünlerinizden memnunum. Lâkin siteniz için aynı şeyi söyleyemem.
    Türkçe olan sitede İngilizce kelimeler çok fazla. Sitenin Türkçe'leştirilmesine önem verilmelidir.

Hayırlı günler iyi çalışmalar dilerim.
  • Merhaba gigabyte anakarta sahibim bir sorum olacaktı. sitenizde anakartımın ram uyumluluğu güncellenmemiş 5 yıldır. ve max 2gb ye kadar yazıyor.
    benim anakartımda 4gb kvr1333d3n9/4gb kingston 1333 mhz bulunmakta.
    hi level ram aldım çalışmadı. 4gb 1333 dü iade ettim sanırım ram bozuk yada uyumlu değil.
    anakartım ga-g41mt-s2pt dir. rev 1.0 dır
    acil ram alıp 4 den 8 gb ye yükseltmem lazım
    bana ram önerebilir misiniz? anakarta uyumlu olacak şekilde?
    https://www.webdenal.co....html?ref=akakce&v=1.92
    bunu alsam uyumlu olur mu?
    bu sorunu yazabileceğim en uygun yer burasıydı gigabyte yetkilisi olduğunuzdan.
    şimdiden teşekkür ederim.

ve cl8 ram yanına cl9 takmam sıkıntı olurmu? ve bu anakart cl9 destekler mi?

• Merhaba,

Bir konuda rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum.Rma servisinize ürün gönderiyoruz.Fakat ürünü nereden aldıysanız oraya gönderin ordan alalım diyorsunuz.Ne farkeder kutusu herşeyi içinde sahibi gönderse ne farkedecek.Ben kartı izmirden bir arkadaştan aldım.Ürün arızalandı izmire gönderdim.İzmirde arkadaş aldığı mağazaya götürdü.Orası istanbul şişlide rma servisine gönderdi.Ordan geri izmire gidip tekrardan istanbula bana geldi.

Neden servisiniz kullanıcıya bu konuda böyle bir eziyette bulunuyor.Ben yollasam ne farkedecek seri nodan bu ürünün garantisi ve tüm bilgileri gözükmüyor mı ?

Ayrıca ürünü gönderdim tekrardan elime kırık pinler onarılmış olsa da sokette yamuk olduğunu tespit ettim.
  • Reklamı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modality kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Bunun sebebi ürün iade ya da değişim işleminde ürünü satın almış olduğunuz yer üzerinden yapılmasıdır. Normal şartlarda kırık pinleri diğer firmalar garanti dışı bıraktığı halde ürününüzün onarımı gerçekleştirilmiştir. Yamukluk bir sorun teşkil ediyor mu? Görüntü ya da performans alabiliyor musunuz? Sorun yaşıyorsanız lütfen bize bunu bildiriniz.
  • Windows 7 Forever kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Bellek destek listeleri örnek amaçlı olarak hazırlanır. O listede olmayan bellekler çalıştırmaz demek değildir. Anakartınıza 1.5V 1066 ya da 800Mhz bellekleri kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gigabyte_Türkiye

Sayın İlgili,

Bunun sebebi ürün iade ya da değişim işleminde ürünü satın almış olduğunuz yer üzerinden yapılmasıdır. Normal şartlarda kırık pinleri diğer firmalar garanti dışı bıraktığı halde ürününüzün onarımı gerçekleştirilmiştir. Yamukluk bir sorun teşkil ediyor mu? Görüntü ya da performans alabiliyor musunuz? Sorun yaşıyorsanız lütfen bize bunu bildiriniz.

Hemde büyük sorun teşkil ediyor.Şöyle bir durum var.Aynı problem hala devam ediyor.Yani yamukluk nedeni ile kısa devre oluşturuyor.Ürünü aldığımdan beri kullanmak nasip olmadı.Giden vakte ve aksayan işlerime mi yanayım yoksa elime sağlam ulaşmayan karta mı yanayım.Sırf böyle saçma bir uygulama yüzünden 700 liralık kart ziyan oluyor.

Bu işte ya gönderen firmanın ya sizin yada kargonun ürünlere futbol topu gibi muamele etmesinden kaynaklı bir durum var.Sonuç olarak mağdur olan kim ben ne olursa olsun yanlış bir uygulama hatta hasar oluşmasın diye kendim bile teslim edebilirdim ama kart kelle koltukta gidip geliyor.

• Modality kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Bu konu ile ilgili yetkili teknik servisimizle görüşmenizi rica ederiz.

RMA SERVİS
    Gülbahar Cad. Cem Apt. No:17/C
    Mecidiyeköy/İst.+90 212 288 52 96

Saygılarımızla
  • Sayın yetkili, ben imzamda da görmüş olduğunuz Gigabyte G1 gtx970 'li sistemimi tam geçen sene Mayıs ayında topladım. Yani 1 sene oldu, sorunuma net bir çözüm bulamadım ve dürüst olmak gerekirse garantiye yollamaya üşendim uzun süre bekleyeceğim kartsız diye. Bu sorun nedir, aşağıya direk sesli video atıyorum.

Çıkan ses kartın fanlarından geliyor ve fanın hızına bağlı olarak artıyor. Sesin tam olarak duyulmaya başladığı fan hızı %52-53'tür. (1950-2000 rpm) Yani fan hızı yüzde olarak 52'yi geçtiği an (2000 rpm'i geçmesi demek) ses duyuluyor ve fan hızı yükseldikçe ses de yükseliyor. Normalde bu kart tam yük altında %65-70 fan hızıyla çalışıyor ve sıcaklık 69-70 dereceyi geçmiyor. Tamam böyle söyleyince çok iyi ama işte o fan hızı %65-70 iken odada durulmuyor o sesten. Bakın oda diyorum...

Zemin veya masa ile ilgili olan şeyleri denedim yani kasayı yan yatırmak, yumuşak zemine koymak vb. şeyleri denedim.

VİDEO BU:

Direk 30-35. saniyelerden açabilirsiniz, telefondan dolayı ses az gelebilir ama o uğultunun tüm odayı kapsadğını düşünün...

• Gigabyte anakartların pasif soğutucularını çok basit yapıyor tek eksisi bu..
    Diğer marka anakartların yaptığı saçma sapan ''yanında mause yok bilmem ne hediye'' gibi kampanyalar felan sakın yapmayın..
    Bu açıkça sizi kandırıyoruz anlamındadır
  • Sayın İlgili,

Video'dan sesi maalesef duyamadık ancak sisteminiz kasa içi hava dolaşımını iyi yapıyor mu? Tozlu bir ortamda mıdır? Kasanızın tozlu olmadığından emin olunuz. İmkanınız varsa başka fanlarla deneyiniz. Net tespit ve çözüm için incelememiz gerekmektedir.

Saygılarımızla
  • Sayın İlgili,

Eleştriniz için teşekkür ederiz. Bu konuyu yetkili birimlerimize ileteceğiz.

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.