Şimdi Ara

GIGABYTE ürünleriyle ilgili görüş ve sorunlarınız hk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
8.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

RMA servisimizle iletişime geçerseniz detaylı bilgilendirme yapılacaktır. +90 212 288 52 96 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
  • CVenturas kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Merkezimize talebiniz iletilmiştir. Yakın zamanda yeni bios versiyonu hakkında işlemler gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla
  • ArtificialIntelligence kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Haziran sonuna doğru gelecektir.

Saygılarımızla
  • Z170X UD5 ve Z170X UD5 TH kartlarınızı büyük mağazaların hiçbirinde bulamadım. Bu kartın diğer kartlar kadar yaygın olmamasının sebebi nedir?
    Üstelik fiyat olarak (ABD fiyatlarından kıyaslıyorum baz alıyorum) 650TL-800TL bandında olacaktır. Kendi ürünleriniz arasında "cannibalism" olur diye mi çekinceniz var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 9 Haziran 2016; 7:28:09 >
  • Yeni nesil anakartlarınıza bios güncellemesi gelecekmi acaba ? Dual Bios olayı oldukça güzel ama biosun arayüzü hiç görsel değil ve zorlayıcı . Daha görsel bir arayüzün gelmesi gerekiyor. Tek bir menüden bilgisayar hakkındaki her şeyi görebilmeliyiz : Fanların dönüş hızı, ramlerin frekansı , işlemci sıcaklığı, saati tarihi. Biosta birde fare sorunlu çalışıyor ayarlardan hızı x4e almadıkça kullanmak çok zor oluyor.

Gigabyte z170 hd3p
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Z170X UD5 ve Z170X UD5 TH kartlarınızı büyük mağazaların hiçbirinde bulamadım. Bu kartın diğer kartlar kadar yaygın olmamasının sebebi nedir?
    Üstelik fiyat olarak (ABD fiyatlarından kıyaslıyorum baz alıyorum) 650TL-800TL bandında olacaktır. Kendi ürünleriniz arasında "cannibalism" olur diye mi çekinceniz var?

Sayın İlgili,

UD serisi ürünler ülkemize gelmemektedir. Onlar yerine Gaming serisi ürünlerimizi getiriyoruz. Dilerseniz size Gaming serisi ürünlerimizden önerebiliriz.

Saygılarımızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Yeni nesil anakartlarınıza bios güncellemesi gelecekmi acaba ? Dual Bios olayı oldukça güzel ama biosun arayüzü hiç görsel değil ve zorlayıcı . Daha görsel bir arayüzün gelmesi gerekiyor. Tek bir menüden bilgisayar hakkındaki her şeyi görebilmeliyiz : Fanların dönüş hızı, ramlerin frekansı , işlemci sıcaklığı, saati tarihi. Biosta birde fare sorunlu çalışıyor ayarlardan hızı x4e almadıkça kullanmak çok zor oluyor.

Gigabyte z170 hd3p

Sayın İlgili,

Bios için yeni arayüz çalışmalarımız devam ediyor. Daha sade bir biçimde hazırlanması için merkezimize bilgilendirme geçtik. Ayrıca biosta farenizin donmaması gerekmektedir. Bios'u kısa devre yaptırıp resetledikten sonra tekrar güncellemeniz mümkün müdür?

Saygılarımızla

• İki segment arasındaki komponentlerin farkını detaylı verebilir misiniz? Kağıt üstündeki özellikleri zaten web sitenizden görebiliyoruz. UD serisi Gaming serisine göre daha uzun ömürlü diyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gigabyte_Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Yeni nesil anakartlarınıza bios güncellemesi gelecekmi acaba ? Dual Bios olayı oldukça güzel ama biosun arayüzü hiç görsel değil ve zorlayıcı . Daha görsel bir arayüzün gelmesi gerekiyor. Tek bir menüden bilgisayar hakkındaki her şeyi görebilmeliyiz : Fanların dönüş hızı, ramlerin frekansı , işlemci sıcaklığı, saati tarihi. Biosta birde fare sorunlu çalışıyor ayarlardan hızı x4e almadıkça kullanmak çok zor oluyor.

Gigabyte z170 hd3p

Sayın İlgili,

Bios için yeni arayüz çalışmalarımız devam ediyor. Daha sade bir biçimde hazırlanması için merkezimize bilgilendirme geçtik. Ayrıca biosta farenizin donmaması gerekmektedir. Bios'u kısa devre yaptırıp resetledikten sonra tekrar güncellemeniz mümkün müdür?

Saygılarımızla

Giga 750ti kullanıyorum.. vrm sıcaklıklarını nerden görebilirim?.. gpu-z de öyle birşey bulamadım..

• Merhaba.
    Gigabyte ürünlerini genel olarak beğenmeme rağmen Gigabyte Türkiye nin ürün portföyü oluturma politikalarını eleştirmek zorundayım.
    Sizinle daha önce de bizzat görüştüğümde de dile getirmiştim.
    Son zamanlarda artab Gaming serisi ana ve ayn bileşenlerin yanında eskiden kalan bir alışkanlık olarak bir çok tüketici sadece sağlamlığa önem vermektedir.
    Bu açıdan değerlendirdiğimizde özellikle anakart sektöründe A......S markasının sabertooth serisi karşımıza çıkarken F/P oranı çok yüksek olmasına rağmen Ultra - Durable serisi ne yazik ki bu alandaki rekabette yeterince vaatkar olmaktan uzak.
    Asıl rakibi olabilecek anakartlarınız olan Black Edition anakartlarınızı getirip gerekirse maliyetine satarak insanları uzun vadede kullanım ile kazanmayı çalışabilirsiniz.Üretim kalitesine bakılırsa pekte zor bir şey değil.
    Zira kullanılan kompanentlerin kalitesi araştırıldığında kaliteleri sabertooth serisinden düşük olmayıp kalitesi tescillenmiş montaj ve üretim hatlarınız ile yoğrulduğunda ortaya kullanıcıyı mağdur edecek bir ürünün ortaya çıkmayacağı ortadadır.
    Bu konuda daha agresif bir listeleme işlemi için çaba sarfetmenizi talep ediyorum.
    Fakat önceki yıllarda getirdiğiniz ürünlerin tanıtımı ve pazarlanmasında da epey eksikler mevcuttu.
    Son olarak teknik serivisinizin kötünün iyisi olduğunu ifade etmek zorundayım.
    Standartlarınzı belirlerken Türkiye deki klasik servisleri değil Global sektördeki servis hizmeti hedef almanızı öneririm.Zira gerçek bir üretici için bu çok zor bir hedef değil.

Saygılarımla.

• 100tlye anakart satın başka birşey istemiyorum boş pci slotları x1 slotları koymayın kullanan yok doğru düzgün bide şu mavi audio girişi
  • Z170 gaming 7 için olan uygulamalar yeni format yemiş sistemde çalışmıyor app center çok sorunlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yıılık gigabayte anakartım yorulmadan yoluna devam ediyor, 3. toplamış olduğum pc de anakartlarınızdan almak istedim AMD tarafından çok pahalı geldiler birde rakip firmalar 2133 mhz bellek desteği sunuyorken sizin anakartlarda 2000 mhz oranı vardı, birdahaki sefer anakart alırsam sizden alacağım. Birde ekran kartlarınız Türkiyede biraz zor bulunuyor nedeni nedir ?
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Aslında öyle demek biraz Gaming serilerine haksızlık olur. Çünkü tüm Gaming serilerinde metal PCI-E slotu bulunuyor. Onun dışında altın kaplama ses chipleri mevcut ve 3 yıl garantili oluyor. UD serisi ülkemizde pek bulunmamaktadır. Detaylı bilgi için teknik servisimize yönlendirebiliriz sizi efendim.

Saygılarımızla
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

İnanın bunu bizler de sizler kadar istiyoruz. Ürünler kurdan çok fazla etkilenmektedir.
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Saygın İlgili,

Bu bilgiyi merkezimize ileteceğiz.

Saygılarımızla
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ayrıca belirtmiş olduğunuz Mhz özelliklerinde anakartlarımız mevcuttur. Ürün fiyatlarımız güncel kurdan dolayı etkilenmektedir ancak piyasadaki diğer ürünlerle ya aynıdır ya da daha uygundur fiyatlarımız. Ekran kartı konusunda merkezimizle görüşmelerimiz devam etmektedir. Herhangi bir teknik sorunda bizlere mesaj atarsanız sizlere yardımcı olmak isteriz.

Saygılarımızla
  • Sayın İlgili,

Öncelikle ilginiz, eleştirileriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederiz. İstediğiniz zaman bize her platformdan ulaşıp fikirlerinizi, eleştirilerinizi iletebilirsiniz.

Sırasıyla mesajınızı yanıtlamamız gerekirse,

Ürünlerimiz piyasadaki muadillerine nazaran en sağlam ürünlerdir. Örneğin metal PCI-E slotu ile özellikle çok sık yaşanan ekran kartı montajındaki sorunları ortadan kaldırmaktadır.
    Teknik servisimizi sürekli kontrol edip, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya çalışmaktayız. Zaman zaman aksilikler yaşanabiliyor ancak bunları minimum duruma indirgeyip daha sonrasında mutlaka çözüme kavuşturmaktayız.
    Ayrıca ürünlerimiz 3 yıl garanti kapsamındadır.

Saygılarımızla efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Z170 gaming 7 için olan uygulamalar yeni format yemiş sistemde çalışmıyor app center çok sorunlu

Bu sorun bende de var. Anakartın sayfasından güncel sürüm indirdiğim halde program sürekli çöküyor. Kendi anakartının kendi programını çalıştırmaması yazılım zaafiyeti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Z170 gaming 7 için olan uygulamalar yeni format yemiş sistemde çalışmıyor app center çok sorunlu

Bu sorun bende de var. Anakartın sayfasından güncel sürüm indirdiğim halde program sürekli çöküyor. Kendi anakartının kendi programını çalıştırmaması yazılım zaafiyeti.

başka bi forumda okudum kart ile gelen cd deki programı kullanının yazmışlar...

sizde de mi gaming 7 var ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.