Şimdi Ara

GIGABYTE ürünleriyle ilgili görüş ve sorunlarınız hk. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
8.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gigabyte_Türkiye

Sayın İlgili,

Satılması için yurtdışındaki merkezimizle görüşmekteyiz.

Saygılarımızla

Z170X SOC Force, Ultra Durable serisi ve birçok X99 chipsetli anakartı ülkemizde göremiyoruz. Bu konuda biraz çalışma yapmanız gerekiyor bence. UD5 TH gibi orta seviyenin alınabilecek en iyi anakartlarının satışta olmaması bir eksi
  • Merhaba. Windows 10 pro yüklü gigabyte 990FXA UD3 anakartlı sisteminden MEMORY_MANAGEMENT gibi mavi ekran hataları alıyorum. Ramler garantiden değişmesine rağmen sorun devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünüzü seveyim z170 serisi anakartlarınıza yeni bios ve arayüz verin hadi yazılımları geçtim xtu ile fan kontrolcü ile yazılım ihtiyacı ortadan kalkıyor ama bios arayüzü degişsin bari 2004 anakartların biosunu ve arayüzünü aratmıyo dogrusu şuan ki bios.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 2 Ekim 2016; 5:09:12 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bu sorularin cevaplarini bende merak ediyorum ancak cevap gelecek mi acaba ?

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz, anakartınızla ilgili bir sorun yaşarsanız bize mesaj atabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Firienholt kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Ürünlerimizi distribütörlerimiz getirdiği için, biz sadece onlara sosyal medyadaki talep gören modelleri söyleyebiliyoruz. Dilerseniz sizlerde distribütörlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla
  • iscanthere kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Bios'u tamamen resetleyip tekrar güncellerseniz sorun ortadan kalkacaktır. Eğer yapamazsanız servisimize gönderiniz, size yardımcı olmak isteriz.

Saygılarımızla
  • Sevgili Gigabyte_Türkiye, şimdi bu söylediğinizden ben şunu anladım, biz Gigabyte Türkiye olarak ürün getirtemiyoruz, tüm insiyatif distribütörlerimizde ancak distribütörlerimiz kendi istediği ürünleri getirse biz sadece garanti konusunda Türkiye içi 2 Yıl garantisini karşılıyoruz.
    Doğru mu anladım ?
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Bios ile ilgili tasarım dışı bir problem yaşadınız mı? Arayüz tasarımıyla ilgili taleplerimizi yurtdışı merkezimize iletmiş bulunmaktayız.

Saygılarımızla
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Distribütörlerimiz ürünleri getirmektedir, doğrudur. Ancak, dediğiniz gibi canları hangisini isterse değil ortak çalışmalar sonucu kararlaştırılmaktadır. Diğer bir konu ise Gigabyte ürünleri 2 değil 3 yıl garanti kapsamı içerisindedir.

Saygılarımızla
  • Selamlar. Gigabyte 970A-UD3P anakart kullanıyorum. Güzel ve stabil bir anakart, performansından memnunum. Ancak PS/2 girişli klavyeyi tanıyor ama aynı bağlantı noktasına fareyi taktığımda tanımıyor. 1 tane usb klavye alıp, memnum olduğum PS/2 portlu faremi kullanmak istiyorum. Fareyi tanıması için biostan ayar mı gerekiyor?
  • Bende Gigabayt markalı anakart kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • Sevgili Gigabyte Türkiye 1150 pin destekli bir anakart alma arefesindeyim, sizce neden Gigabyte markalı bir anakart almalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Feratabi

Sevgili Gigabyte Türkiye 1150 pin destekli bir anakart alma arefesindeyim, sizce neden Gigabyte markalı bir anakart almalıyım?

bence

1 karşında muhattap olabileceğin bir servisi var

2 garanti süresi 3 yıl
  • Feratabi kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Ürünlerimiz diğer markalara göre daha sağlam parçalardan üretilmektedir. En basit örneği ile PCI-E slotu başka ürünlerde plastikken bizde metaldir. Ayrıca herhangi bir sorun yaşarsanız bize bütün sosyal mecralardan ulaşabilir, çözüm için destek alabilirsiniz. Diğer özelliğimiz ise 2 yıl değil 3 yıl garanti vermekteyiz.

Saygılarımızla
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
  • Gigabyte Z170X SOC Force anakarı temin etmek istesek nasıl temin edebiliriz? Yardımcı olur musunuz
  • 11 kasım 2015te aldığım ga Z170 Hd3p gigabyte ekran kartı kendi kendine bozuldu. Bu firmanın izmirde yetkili servisi nerede?
    Bu firmadan mal aldığıma pişmanım ilk kez 1 senesi dolmadan bir anakart bozuldu hem de en ucuz modellerinden değil. Doğru dürüst bilgi verecek sitesi bile yok. Gigabyte ekran kartı alacaktım bu olaydan sonra vazgeçtim. 3-5 fazla veririm iyi bir firmadan alırım.
  • quote:

Merhaba,

Gigabyte ürünlerimiz hakkında eleştiri, görüşleriniz ve varsa sorunlarınızı bizlerle paylaşırsanız çözüm odaklı hizmetlerle sizlerle olmaktan mutluluk duyarız.

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ediyorum.
    Kafamdaki tereddütlere gelince, yeni sistem toplamayı düşünüyorum en kısa zamanda. Anakart olarak da Gigabyte Gaming 7 z170 anakartı düşünüyordum. Fakat kullanıcı yorumlarına bakınca, Windows10 işletim sistemine uygun driver bulmakta zorlandıklarını, bulsalar bile çalıştıramadıklarını söylüyorlar. Ayrıca Bios tasarımının diğer rakiplerine göre çok sade kaldığını ve o seviyede bir anakart için daha agresif bir bios tasarımının olması gerektiğini de söylüyorlar.
    Şimdi, windows10 işletim sisteminde gerçekten stabil çalışan sürücüler gelecek midir? Ve bu sade Bios tasarımından ne zaman vazgeçilecektir? Ya da vazgeçilecek midir?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalistikBomba -- 18 Ekim 2016; 23:15:11 >

• quote:

Sayın İlgili,

Görsel olarak görüşleriniz bizler için belirleyici olacaktır ancak kartımızın performansını gördüğünüz zaman tasarım çok çok geri planda kalacaktır.

Saygılarımızla

Bunu belirtmeden geçemeyeceğim. Bence bu konuda çok yanılıyorsunuz. Elbette performans çok önemli. Lakin özellikle anakart ve ekran kartı tasarımları ürün seçerken çok belirleyici oluyor. Hatta ve hatta bios veya App uygulamalarının arayüzleri bile sırf donanımdan vazgeçmemize neden olabiliyor. Sadece donanımda performansa bakıp, diğer parametreleri boş bırakmak-ki kutu içeriği, hediye oyun, program arayüzleri, bios tasarımı, agresif tasarım çizgileri vs vs..- gerçekten alacağımız donanımdan bizi vazgeçirtebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.