Şimdi Ara

GIGABYTE ürünleriyle ilgili görüş ve sorunlarınız hk. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
8.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruma cevap vermemişsiniz. Satın alınan ürünleri direkt teknik servisinize yollayabiliyor muyuz?

Verdiğiniz cevaplarda hep ben daha iyi bilirime getirmişsiniz. Anakart arizalandı diyen bir kullanıcıya bu kartlar kendine kendine bozulmaz olsa olsa siz bozmuşsunuza getirmişsiniz, BIOS işlevsel değil diyene biz herkesin anlayacağı şekilde yapıyoruz ondan sade demişsiniz.

Şimdi bana verdiğiniz cevapta da öyle kimse markamıza kötü birşey diyemez yoksa haddini bildirime getirmişsiniz. İlk defa GTX 1070 ekran kartı ile Gigabyte marka kullanan biri olarak söylemelerinizden oldukça rahatsız oldum. Bir daha ki seçimlerimde bunu dikkate alacağımı bilmeniz isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajı yazdığım gün internetten bulduğum numarayı aradım ama ulaşamadım, telefon numaranızı ve çalışma saatlerinizi öğrenebilir miyim lütfen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iyi günler benim anakart var gigabyte f2a58m-ds2 gtx 1050 ti almayı planlıyorum. uyumlu değil mi bilmiyorum. lütfen geri dönüş yaparsanız sevinirim iyi günler :)
  • gigabyte önermiyorum birdahada asla evime gigabyte ürün sokmayacagım. z170hd3p anakart pini yamuk gelmişti düzelttim sonradan baska bir işlemci taktığımda ise çalısmadı garantisi olan eksen bilişime gönderdim gigabyte türkiye fiyat verdi ( sözde indirimli) 50 dolar + yüzde 18 kdv fiyat verildi soketin değişimine gerçekten soyguncu bir firma birdahada işim olmuyacak.
  • Merhaba bende gigabyte 990fxa ud3 rev.3 anakart var 8 gb ram kullanırken 1866 mhz frekansında çalıştırabilirken 8 gb aynı değerlerde ram ekledikten sonra 1333 çalışmaya başladı bios dan 1866 ya çıkarıyorum yeniden başlattığımda bios hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.

The system Has experienced a BOOT failure possibly due to incorrect configuration. Previous settings in BIOS may not be compatible with current hardware state.”
  • Gigabyte rx 460 windforce müthiş bir kart fiyat olarak çok iyi fakat iş anakarta geldiği zaman iş biraz karışık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerding_Gamers kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Haftaiçi 0 212 288 52 96 telefon numarasından servisimize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Crystal1g C kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Detaylı ve test edilmiş bilgiler için lütfen 0 212 288 52 96 numaralı telefondan servis yetkililerimiz ile görüşünüz.

Saygılarımızla
  • xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Bunu bir çok örnekle açıklayabiliriz ancak en kısa olarak yeni bir araba aldığınız zaman kontrol eder ve trafiğe çıktıktan sonra bu arızalı diyerek servise götürdüğünüzde alacağınız cevap ile servisimizden aldığınız cevap aynıdır. Yani ürünü alırken kontrol etmeniz gerekmektedir ki yine de biz bu tarz durumlarda bizlerle iletişime geçildiği zaman yardımcı olmaktayız. Son olarak vermiş olduğunuz kararı saygıyla karşılıyoruz efendim.

Saygılarımızla
  • mustafareyiz M kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Karışık olan kısmı bizimle paylaşırsanız sizlere yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla
  • dogukans3131 kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Muhakkak tavsiyede bulunabiliriz. Uyumlu modelleri seçtiğiniz zaman performans alacaksınızdır.

Saygılarımızla
  • Sayın yetkili 18 yaşından beridir sistem toplarım 41 yaşına geldim şu an GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3 kullanıyorum. Ölene kadarda Giga'dan vaz geçmem. Bugüne kadar beni hiç üzmedi.

Ama ufak bir üzgün olduğum nokta var kart ile gelen yazılım hatası OC yapmak hiç niyetiöm değil ama programı yüklediğim zaman hata yazılımı veriyor olmasa idi çok iyi olurdu.

Onun dışında iyi ki varsınız. Keşke bunu düzelte bilecek bir yazılım olsa

Saygılarım ile....
  • martell M kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Sorununuz ile ilgili servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Yine de yazılım konusu için yurtdışı merkezimize bilgilendirme yapacağız.

Saygılarımızla
  • Bana en iyi p45 chipsetli anakartınızı tavsiye edermisiniz acaba

• Dogukans7965 D kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

P45 chipset üretimi bitmiştir efendim, stoklarda bulunmamaktadır.

Saygılarımızla
  • 2.el alacağım o yüzden istiyorum

yoksa ben de biliyorum bittiğini

almışken en iyisini almak istiyorum

• Anakarti internetten siparis verdik varsayalim. Pini yamuk geldi diyelim. Sizle alakasi yok olsun.

eksen bilgisayar veya bir baskasi arizali oldugu gerekcesiyle servise göndersin. Ve servis sizden ücret istesin...

siz bunu kavrayabiliyor musunuz? örnek vermeyi birakin kardesim. trafige cikmadik kutusunu actik. Trafige cikmak demek arabayi calisir teslim almak demektir. Arabayi kargoyla getirsinler birde motor blogunda ariza olsun. Servis birde para istesin.

* bu arkadasin isi hallolmadikca da kimseye gigabyte önerilmez. Siz bilirsiniz.

Sanki piyasada tek siz varmis gibi rahatsiniz.
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Sayın ilgili,

Ürünler satış öncesi kontrol edilir, o şekilde satışa sunulur. Yine de hatalı ürün çıkarsa da gerekli işlemler direkt servis ile çözümlenir. Donanımsal sorunlar için lütfen servisimiz ile iletişime geçiniz.

Saygılarımızla
  • Merhaba gigabyte yetkilisi

gigabyte deki işiniz nedir

teknik servis misiniz yoksa yönetim kadrosunda filan mı çalışıyorsunuz

ve yardım performansınızdan memnun kalmazsam kime şikayet edebiliri

saygılarımızla

• Dogukans7965 D kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Sorununuz ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.