Şimdi Ara

GIGABYTE ürünleriyle ilgili görüş ve sorunlarınız hk. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
8.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gaming 7 var. CD den yükledim o da çalışmıyor. Tıklayınca durduruldu hatası veriyor sürekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler,
    Gigabyte f2a88xm-d3h anakart ve a8 7600 işlemci kullanarak yeni bir bilgisayar toplattım.Fakat kurulum aşamasında tekrar açılması gereken bilgisayarda kasa çalışmasına rağmen görüntü gelmedi.Resetleyerek kuruluma devam ettim.Daha sonra "Hoş Geldiniz" yazısında donmalar yaşandı.Bilgisayar çalışırken de donmalar sık sık yaşandı.Özellikle Amd ve Gigabyte sitelerindeki sürücülerden sonra .Kurulumu win 7 64/35 ve win 10 64/32 sürümlerde tekrar tekrar denedim.Benzer sorunlar devam edince servise gönderdik bütün parçaları.Anakartın biosunu güncelleyip göndermişler.Fakat benzer sorunlar devam ediyor.Bu durumda ne yapabilirim?Hangi parça sıkıntılıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfaniye -- 27 Temmuz 2016; 22:35:30 >
  • 1-2 aya i6500 işlemci ve DDR4 2400-2666 Mhz ram ile bilgisayarımı upgrade yapacağım.

H170 yada Z170 cipsetli güncel özellikleri olan 400TL civarı ve pek fazla üzeri olmayan hangi anakartı önerirsiniz, ayrıca bu sürede yeni anakart modelleri çıkarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 29 Temmuz 2016; 9:00:12 >
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili

Size Z170-Gaming K3 model anakartımızı öneririz.

Saygılarımızla
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Servisimizde durum kontrol edilmiş ve bir sorunla karşılaşılmamıştır. Dilerseniz detayları mesaj olarak tarafımıza iletiniz.

Saygılarımızla
  • Merhaba,

Yakın zamanda Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming almayı düşünüyorum aklımda bir kaç soru var, cevaplarsanız çok memnun olurum

1) Ürünlerde kullanılan Mosfet,VRM ve Kapasitör kalitesi(Japon veya çin malı) nedir? ve MTBF (parça ömürleri) kaç saatdir.
    2) Ayrıca ekran kartında kullanılan fanlar sleeve bearing mi yoksa ball bearing yapıda mı? diğer rakipleriniz açıkca bunu kendi sayfalarında belirtiyor. (Msi, Evga)
    3) Mosfet,Bellek VRM'lerin soğutulması için üründe herhangi bir cooling plate kullanılmış mı, yoksa sadece termal ped vasıtasıyla mı ısı aktarımı sağlanıyor. internetdeki incelemelerde detaylı bir bilgi bulamadım.
    4) Üründe Kullanılan Faz Yapısı Nedir?

Sorularım biraz, uzun detaylı sorular oldu. ama olsun o kadar para verip alacağız bu soruların detaylı açıklamaları olması lazım?
  • internette gezerken şu modeli gördüm.. tasarım bayada güzel duruyor.. mavi anakarta renk katmış gerçekten.. neden bu tür anakartlar ülkemizde yok..? mesela m-atx anakart arıyorum ama doğru düzğün model yok.. olanlarda ilğimi çekmiyor.. bence daha üst model ürünlerii getirtmelisiniz.. getirilen ürünler kalitesiz elbette değil ama yurtdışında çok daha fazla alternatif var..

anakart linki.
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5811#ov
  • Merhabalar yaklaşık 5 ay önce vatan bilgisayardan Z170X gaming G1 anakart satın aldım üstünde Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz İşlemci
    RAM
    GSKILL 16GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL15 Var. Herşey güzel gidiyordu ancak 3 gün önce bilgisayarı açmaya çalıştım fakat açılmadı bios resetledim ve tekrar psu güç verip açtım herşey normal ancak bilgisayarı kapatınca tekrar açılmıyor . İlla gücü psu gücü kesip bios resetleyince gücü verip açabiliyorum RAM lerin yerini değiştirdim hatta tektek te denedim ekran kartını söktüm ve kartsız denedim farklı güç kablosu denedim psu yu değiştirdim yine olmadı
    Hala gücü kesip clear bios cmos tuşuna basıyorum 10 sn. Bekliyorum ve sonra gücü açıp power basıp öyle açabiliyorum bilgisayarı
    Ekran kartım nvidia 980 asus poseidon
    Psu seasonic 1050 watt
    Lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayın İlgili,

Ürünlerimizi distribütörlerimiz getirmektedir. Dilediğiniz ürün hakkındaki bilgiyi Arena ya da Endeks Bilişim'den sorgulayabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • sun.off kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Bios ile ilgili sorun yaşamaktasınız. Özellikle elektrikler gidip geldiyse bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. Size tavsiyemiz bios piline kısa devre yaptırıp tekrar güncellemenizdir. Eğer yapamazsanız servisimize getirin, aynı gün sorunu çözüp tarafınıza iade edelim.

Saygılarımızla
  • bir çok anakart gördüm ve kullandım servis kayıtları arasında gigabyte markası en az gördüğüm marka diyebilirim. Ayrıca 2009'dan bu yana EP35C-DS3R anakart kulllanıyorum hala işimi görüyor ve çok da sevdiğim bir kart. Başarılı olmanızı dilerim. Kolay gelsin
  • terapi_triyaki kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Güzel yorum ve dileğiniz için çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
  • Gigabyte GTX1080 Xtreme Gaming Premium Pack 8GB GDDR5X 256Bit (GV-N1080XTREME-8GD) ekran kartı almayı planlıyorum. Kaç yıllık garantsi mevcut acaba? Ve hangi şehirlerde servisiniz mevcut?
  • rx 480 gibi amd ürünleriniz Türkiyede satılacakmı özel soğutmalılar.

• ep45 ud3lr kullandım zamanında. 500 fsb yapmıştı. Q9400 ü 4 ghz kullandım bana mısın demedi. güç kaynağı ve ramler yandı anakarta bir şey olmadı. 200 tlye harika performans verdi.

şimdi z97x ud5h bk kullanıyorum 4790k ile 4.8 ghz 1.33 v ve 4.5 ghz 1.35 uncore ile. tek kelime ile sıkıntısız.

anakart konusunda gigabyte harika. gözümde evga ve Asusdan ileride. ama diğer ürünler hakkında yorum yapamam kullanmadığım için.

umarım bir gün gigabyte marka 1080 kullanırım.

• Ben hala Gigabyte p45 ds3l modelini xeon işlemci ile kullanıyorum yıllardır 24 saat açı bir kez tık demedi.Elime tornavida alsam bozamam heralde... :D
    Benim anlamadığım diğer ülkelerde satılan çoğu anakart modeli neden Türkiye'de satılmaz ?
    Örneğin GA-Z170X-SOC FORCE modeli ne kadar aradıysamda Türkiye'de satan yok
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5482#ov
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili

Ürünlerimiz 3 yıl garantilidir. İstanbul'da servisimiz mevcuttur.

Saygılarımızla
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Satılması için yurtdışındaki merkezimizle görüşmekteyiz.

Saygılarımızla
  • Sayın İlgili,

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Herhangi bir konuda sorun yaşarsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Saygılarımızla
  • Şahsen sadece anakartını kullandım ve çok memnun kaldım. Diğer ürünlerini bilmem ama anakart olarak çok başarılı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.