Şimdi Ara

GIGABYTE ürünleriyle ilgili görüş ve sorunlarınız hk. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
8.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gigabyte gtx 1070 modeli ne zaman ülkemize gelecek acaba ve fiyatı konusunda tahmini bir rakam söyleyebilirmisiniz? yeni nesil kartlarınızı bekliyorum da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gigabyte_Türkiye

Sayın İlgili,

Video'dan sesi maalesef duyamadık ancak sisteminiz kasa içi hava dolaşımını iyi yapıyor mu? Tozlu bir ortamda mıdır? Kasanızın tozlu olmadığından emin olunuz. İmkanınız varsa başka fanlarla deneyiniz. Net tespit ve çözüm için incelememiz gerekmektedir.

Saygılarımızla

Kasam şu anda tozlu ama sorun toz veya tozlu ortamda bulunması değil daha bilgisayar sıfırken daha ilk aldığım gün de böyleydi. Tekrardan daha kaliteli bir cihazla çekim yapıp buradan ileteceğim size. Bu tozdan veya titreşimden kaynaklı bir ses değil bence. Yalpalıyor gibi...
  • quote:

Sayın İlgili,

Bu konu ile ilgili yetkili teknik servisimizle görüşmenizi rica ederiz.

RMA SERVİS
    Gülbahar Cad. Cem Apt. No:17/C
    Mecidiyeköy/İst.+90 212 288 52 96

Saygılarımızla

Sayın Yetkili

Elimde Sıfır Gigabyte Z87-HD3 anakart var

Ancak tabii ki bu anakartın üzerindeki bios sürümünü bilmemekteyim . Malum Refresh işlemciler için Bios Update gerekir

Gelelim soruma ; bu adrese ben veya bir arkadaşım gelse , boardun bios updateni hemen yapıp tarafıma hemen verir misiniz ?

Yoksa bugün git yarın gel durumumu olur

• quote:

Merhaba,

Gigabyte ürünlerimiz hakkında eleştiri, görüşleriniz ve varsa sorunlarınızı bizlerle paylaşırsanız çözüm odaklı hizmetlerle sizlerle olmaktan mutluluk duyarız.

gigabyte anakartlardan çok memnunum. Allah Sizden Razı Olsun.
    asus masus defalarca kondansatör değişimi yaptırdık. 8-9 yıllık gigabyteta bu sorun yok.

ama bazen ayıp ediyorsunuz.
    ekran kartlarınız neredeyse hiçbir markette yok.
    artık hiçbir teknoloji marketlerinde ürün satmıyorsunuz nedendir ? illa internetten mi almalıyız ?
    ram mam psu ne varsa üretin gitsin. ayrıca bir xigmatek veya everest kadar bile kasa seçeneğiniz yok.

EDİT= neredeyse hepsi varmış ama, vatan teknosa bimex medimarkt bunlarda neden hiçbir ürününüz artık satılmıyor ya da yok ?

• Gigabyte gtx 980 ti extreme olan kartın tasarımı çok iyiydi ve herkesin beğendiği bir tasarımdı gtx 1080 de tasarım çok bozulmuş. Eski karttan eser kalmamış extreme olan gtx 1080 de nereye kadar iletebilirsiniz bilmiyorum ama bence gerçekten kötü.

GIGABYTE ürünleriyle ilgili görüş ve sorunlarınız hk.
  • http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-h170-d3hprev_10 Bu anakartı hiç bir yerde bulamıyorum. Türkiye'ye gelecek mi?

Bağlantı seçeneklerinin uzun vadeli ve zengin olmasını önemsiyorum. Z170 düşünmüyorum çünkü overclock yapmayacağım. GIGABYTE Z170-HD3P yerine bunu tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 30 Mayıs 2016; 19:18:15 >
  • İmzamdaki anakartı kullanıyorum. İşletim sistemim windows 10 pro 64 bit. Anakarttan memnunum ancak yazılım desteği özellikle uygulamalar tam bir felaket, şöyle ki; app center uygulamasını indirip kurduğumda driverlar için 6 güncelleme var diyor, güncel driver olarak sunulan sürücülerin versiyonlarına baktığımda kurulu olanlardan ya aynı versiyon ya da eski olduğu görülüyor ancak yeni güncelleme olarak sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liman-Liman -- 31 Mayıs 2016; 10:19:12 >
  • salvatore18 kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Net tarih ve fiyat bilgisi tarafımızca bilinmemektedir. Ancak isterseniz yurtdışı merkezimize bu sorunuzu iletebiliriz. Gelen bilgiye göre tarafınızı bilgilendirebiliriz.

Saygılarımızla
  • Video'yu mesaj yoluyla iletirsiniz. Duruma göre sizi teknik servisimize yönlendireceğim. Sorun yaşadığınız bir ürünü kullanmanızı istemeyiz. Beklemedeyiz.

Saygılarımızla
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Tabii ki anakartınızı getirdiğiniz an bios update işleminizi gerçekleştirip tarafınıza teslim edilecektir.

Saygılarımızla
  • İsmail_Yaman İ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Şikayette bulunduğunuz konuları yurtdışı merkezimizle emin olunuz ki paylaşıyoruz. Özellikle ekran kartı konusunda yakın zamanda pozisyon alınacaktır.

Saygılarımızla
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Görsel olarak görüşleriniz bizler için belirleyici olacaktır ancak kartımızın performansını gördüğünüz zaman tasarım çok çok geri planda kalacaktır.

Saygılarımızla
  • hatipoglu kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

İstemiş olduğunuz ürün yakın zamanda stoklarda yer alacaktır. Yalnız Z170 chipsetli ürünlerimizi sadece overclock yapmak için almanız gerekmiyor, performans olarak Z serisi H serisinden daha iyidir. Ayrıca ileride de faydasını görebilirsiniz. Yine de sormuş olduğunuz ürünün stok kontrolü yapılacaktır.

Saygılarımızla
  • Liman-Liman kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Ürünlerimizin driverları yurtdışı merkezimizce hazırlanmaktadır. Detaylı bilgi talep edilecektir.

Saygılarımızla
  • Hocam butun AMD anakartlarinizin bios surumu beta. Duzgun calissalar dert degil fakat malesef duzgun calismiyorlar. Halihazirda Gigabyte 990XA-UD3(rev3.0) kullaniyorum. Sorunları teker teker saymak istemiyorum. Daha onceden iletisime gecme cabalarim sonucsuz kaldi. Buradan tarafiniza bildirdigimde biz bir mesaj almadik dediniz. Meseleyi uzatmak istemiyorum.

Sizden ricam merkezinize bioslarla ilgilenmeleri hususunda bir yazi yazmaniz. En azindan senelerdir devam eden beta sacmaligi son bulsun. Gerekli testler yapilsin sorunlar giderilerek stable surum adi altinda bizlere sunulsun. AMD anakart sahipleri de sizin musteriniz.

Foruma destek konusu acmak guzel bir karar. Kullanicilarla aranizdaki engeli kaldirmak icin bir adim atmissiniz. Umarim yazdiklarimizla bir seylerin gelisimine vesile olabiliriz.

Saygilarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 1 Haziran 2016; 1:32:36 >
  • CVenturas kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Daha önceki iletişim talebinizi kayıtlarımızda bulamadık maalesef. Bios konusunda talepler geldikçe merkezimize iletiyoruz efendim. Ürününüzün FD bios'u beta değildir, onu yükleminizi tavsiye ederiz. FD bios'ahttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-990xa-ud3rev_30/download/ linkten ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Özel tasarımlı GTX 1080 modelleri ülkemizde ne zaman satışa sunulacak acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben size bir soru sorayim. yedek parça desteğiniz varmi?

mesela ben sizden ekran kartı aldım rulman zamanla eskidi ve ses yapiyor bozuk fan sesini bilen bilir çekilmez.

siz bana bunu sağla biliyormusunuz fan takımını? garanti içersin'de durum zaten mağlumda garanti bittik den sonra ve kaç yıla kadar ?

garanti ve müşteri memniyeti böyle olur. hepimiz biliyoruz ki o anakart ekran kartı veya satınız ürün gamında ki şeyler direk bir sorun yaratmadıkça kimse size dönmez mesele sorun çiktinda kullaniciya ne kadar az sorunla işi çözdünüz. mesela asus garanti süresini uzun tutuyor bazi modeler'de f/p oranida iyi teknik servisi 'de eh işte idare ediyor.

msi tf 7870 ekran kartım var bir fan ses yapma başladı sonra soktup felan şimdi,iyi gibi ben 2014 yılında teknik servisi aradığı sözde tükiye gpu sorumlusu ekran kartıma çöp muamelesi yaptı.

parçam yoktur dedi yenisini çin den getirirsek bir ekran kartı parası ödersin diye korktu.

sonuç 2 tane aliexpress gelen fan uyumsuz oldu için çöpe gitti

• quote:

Sayın İlgili,

Daha önceki iletişim talebinizi kayıtlarımızda bulamadık maalesef. Bios konusunda talepler geldikçe merkezimize iletiyoruz efendim. Ürününüzün FD bios'u beta değildir, onu yükleminizi tavsiye ederiz. FD bios'ahttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-990xa-ud3rev_30/download/ linkten ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Mecburen beta bios kullaniyoruz. Onceki surumler epey sorunlu. Sorun cikarmasa bu kadar konu olmazdi zaten. Yinede ilginiz icin sagolun.

Kolay gelsin

• quote:

Sayın İlgili,

İstemiş olduğunuz ürün yakın zamanda stoklarda yer alacaktır. Yalnız Z170 chipsetli ürünlerimizi sadece overclock yapmak için almanız gerekmiyor, performans olarak Z serisi H serisinden daha iyidir. Ayrıca ileride de faydasını görebilirsiniz. Yine de sormuş olduğunuz ürünün stok kontrolü yapılacaktır.

Saygılarımızla

Tahmini bir süre vermeniz mümkün mü, ona göre beklemeyi ya da başka seçeneklere bakmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.