Arkadaşlar benimde işlemcim e4400 2.0 ghz şu anki anakartımla en fazla 2.4 yapabiliyorum daha yükseltirsem kitleniyo pc herşey hata vermeye başlıyo ds3r almak istiyorum bide benim ramler 533 mhz bu anakart 533 üde destekliyo galiba İyi bir tercihmi olur sizce Teşekkürler.
arkadaşlar basım p35cds3r ile dertte 5+1 sorunumvar mp3 dinlerken 5+1 çalışıyo ama oyunlarda ve medya seslerinde sadece 2 kanal olarak çalışıyo kafayı yemek üzereyim yardımlarını için teşekkürler
lütfen bana yardımcı olun şu sorunu çözemedim yeniden formatladım güncel sürücü indirdim kurdum ama 5+1 oyunlarda ve windowsun media seslerinde sadece sterio yanı 2 kanal olarak ses veriyo delirmek üzereyim lütfen yardım
Ben de bu anakarttan almak istiyorum ama gördüğüm kadarıyla anakartta 1 tane ide portu var. Bende ise 2 tane ide hdd ve dvd + cd writer var. Var mıdır bunun çözümü yoksa bunlardan 2 sine elveda mı diyecez yani ??
iki çözüm onere bilirim birincisi ide&sata dönüstürücü bi diğeride pcı slotuna takılan ide bağlantısı buna 2 ıde portu yani 4 adete kadar cihaz takabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: saddler1
Ben de bu anakarttan almak istiyorum ama gördüğüm kadarıyla anakartta 1 tane ide portu var. Bende ise 2 tane ide hdd ve dvd + cd writer var. Var mıdır bunun çözümü yoksa bunlardan 2 sine elveda mı diyecez yani ??
arkadaslar ga-p35c-ds3r kullanıyorum alc889a ses yongasındamı sorun var lütfen bana yardımcı olun şu sorunu çözemedim yeniden formatladım güncel sürücü indirdim kurdum ama 5+1 tam çalışmıyo oyunlarda ve windowsun media seslerinde sadece sterio yanı 2 kanal olarak ses veriyo delirmek üzereyim lütfen yardım
Ya bi sitede bu anakart 533 mhz i destekliyo gösteriyo gigatek te 533 ü desteklemiyo yazıyo alsam şimdi ben bunu 533 2 gb ram çöpemi gidicek ?
quote:
Orjinalden alıntı: violancesk
arkadaşlar e2160 işlemciye o.c. yaptıktan sonra bilgisayrı açma tuşuna ilk bastığımda bilgisayar bi kere çalışıp duruyor ondan sonra problemsiz devam ediyor. kapatmam gereken bi ayarmı var neden yapıyodur bunu bilgisi olan varmı? sistem e2160 akasa965 soğutucu p35c dsd3r rev 2.1 corsair xsm2 1x2 gb 4-4-4-12 (uyum listesinde var) asus 8800gt antec neo power 480w
arakadaşlar yardım edecek kimse yokmu??
arkadaslar ga-p35c-ds3r kullanıyorum alc889a ses yongasındamı sorun var lütfen bana yardımcı olun şu sorunu çözemedim yeniden formatladım güncel sürücü indirdim kurdum ama 5+1 tam çalışmıyo oyunlarda ve windowsun media seslerinde sadece sterio yanı 2 kanal olarak ses veriyo delirmek üzereyim lütfen yardım
Eğer anakart cd sinden realtek ses sürücülerini yükledi isen ondan önce microsoft AUU high definition bus adlı ses eklentisini yüklemen gerek.Onu yükledikten sonra realtek high definition driveri kur.O zaman ses sorunun biter.
arkadaslar p35 ds3r aldım bu seride bir problem mi var bios tan speedstep i kapatınca hicbirsey değişmiyor bilgisi olan var mı ? Yeni bios yüklemek mi gerekiyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: kursun25
Arkadaşlar forumda açılan konular mesaj çöplüğü haline getirmeyelim lütfen "kursun25" arkadaş bir sorunun var ve cevap verilmediği halde üst üste 5 kere mesaj yazmanın bir alemi yok yazarsın cevap beklersin mutlaka bilgisi olan bir arkadaş mesaj yazacaktır.Sorununu biraz daha ayrıntılı yazmanı tavsiye ederim hangi işletim sistemini kullanıyorsun gibi....
arkadaslar kusura bakmayın buğün pcyi açamadım bakamadım yeni gördüm Knight_eagle kardesim haklısın ama uzun zamandır cevap alamıyodum o yüzden tekrar tekrar yazdım kullandığım işletim xp professional aksemseddin arkadaşın önerdiği sürücüyü yükledim ama sorun hala var kartım p35c-ds3r sadece winamp dinlerken ve video izlerken birde tv izlerken 5+1 de sorun yok ama oyunlarda ve media seslerde sadece sterio yanı 2 kanal olarak ses veriyo yeşil renkte olan jacktan ses sinyali alıyorum diger arka kolon ve centir ve subwofer den ses yok iptal oluyo çıkış var gibi ama ses yok deli olacam lütfen yardım bir çaresi olmalı hada önce böyle bir sorun yoktu yeniden temiz xp ile formatladım yapmadığım kalmadı ama sorun aynı kafayı sıyırcam lüttttfennnnnnyardımmmmm
ARKADAŞLAR EVET YADA HAYIR LÜTFEN BU ANAKART 533 MHZ I DESTEKLİYORMU ???
roxorloops bu alacağın kart p35c ds3r ise 533 rem desteklemiyo 667 1066 mhz ddr2 800 1333 mhz arasıda ddr3 ü destekliyo ama tavsiyem bu kart ı al memnun kalırsın
Arkadaşlar selamlar bende GA-P35C-DS3R/DS3/S3 serisi bi anakart aldım.. Öncelikle şunu söyleyeyim bu anakart 533 mhz ramle çalışmıyor .Zaten anakartın kitapçıgınada bakarsanız 533 mhz ile ilgili bir konu geçmiyor.Çünki bende vardı denedim kitlenme donma vs vs bu tarz şeylere maruz kaldım ve dahası windovs bile kuramadım bu yüzden ertesi gün hemen 1 gb 800 mhz kinston ram aldım... Aldım taktım çalıştırdım yanlız şimdi şöyle bir durum var.. Geçenlerde cpu z programı ile bakarken ramlarimin 800 mhz olması gereken yerde 400 mhz oldugunu farkettim. emin olmak için birde everest programı ile denedim sonuç aynı acaba bios ayarlarında 800 mhz görmemi saglayacak bir ayarmı var yoksa bendemi bir anormallik var.. ekteki resimdede daha net olarak işaretledim.. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...
gara murat ben p35c ds3r kullanıyorum 2 adet 1 gb 800 mhz kingston rem kullanıyorum ben dede ve her keste 400 olarak gösterir ama o 2 ile çarpılır ayrı o c gibi işlemcilerin gerçek saat hızı 200 dür ama sen yükselte bilirsın remde aynı şekilde 400 olarak gösterir ama *2 dir yani 800 2 tane takarsan 1600 olur istersen o c ile 800 lük rem i 1066 yapa bilirsin umarım bir faydam olmuştur ben bu kartta oyunlarda ve media seslerde 5+1 ses sorunu yaşıyorum sadece yeşil olan jakttan ses geliryor eger sendede olursa lütfen buraya belirtmeyi unutma sadece ben de mi yoksa bu alc889a ses yongasındamı sorun bulmaya çalışıyorum teşekkürler
Verdigin bilgi için saol..
Ayrıca ben dijital ses çıkışını kullanıyorum herhangi bir sorun yok..hangisini dersen coaksiel olanı... yani 5+.1 home theater anfi var ona dijital ses çıkışı almak için coaksiel den baglantı yaptım...
Bu arada madem aynı anakarttan kullanıyoruz bir sorum daha olacak.. Ben sanki eski anakartıma ve eski işlemcime oranla daha fazla performans düşüklügü oldugu kanatindeyim neden dersen.. Bu yeni sistemde sürekli kitlenme ve donmalar yaşıyorum.. Ancak eski ankart ve işlemcimde böyle durumlar hiç yaşamadım eski Sistemimi arıyorum bazan ..Eski sistemimin Özellikleri Asus p5LD2 anakar ve Pentium d 945 (3.4) işlemci dd2 2 gb dual twinmos ram 533 mhz.. Yeni sistemim imzamda yaşıyor.. Son olarak Pentium d 945 (3.4) işlemcimi degiştirdim ve yerine core 2 duo E8400 (3.0) aldım ama önceki daha performanslı olabilirmi diye soruyorum.. çünkü eskisi 3.4 yeni aldıgım 3.0 acaba performans düşüklügünün nedenide bu olabilirmi ? belki ram da olabilir eskiden 2 gb ram kullanıyordum şimdi mecburen 1 gb düşmek zorunda kaldım buda bir neden olabilirmi ? yoksa 1 gb 800 mhz ram varken +1 gb daha ekleme gerek varmı....
evet bende 1 gb 800 mhz rem asus p5b vardı işlem cim senle aynı idi bord arıza yaptı yeni bord araştırdım bu uygun ve performanslı oldugu ögrendim ve en güzeli üzerinde p35 kuzey yongası yani ddr3 1333 mhz kadar desteklemesi ve yeni çoklu işlemci 45 nm core2dou yani senin şu an kullandığın işlemciyi desteklemesi en güzel özellikleri ben 2 tane 1 gb 800 mhz rem kullanıyorum sen bir tane daha aynı remden alıp 2 sinide sarı slot lara takıp inanılmaz bir hız kazana bilirsin eminim diğer sistemini aratmayacaktır rem 1 olması sistemi yavaşlata bilir kullandığın işlemci 10 numara e8400 istersen biraz o c yaparak 4.5 lere çıka bilirsin tabi bu senin tercihin ama emin ol bu bort göz ardı edilecek bir bord değil sen en kısa zamanda rem yükle hızları aynı olmasına ve markaların aynı olması çok önemli 2sinide sarılara tak dual olarak çalışır ve sistem süper olur xp kullanıyosan işletimini tekrardan kur ve surucülerini el ile yükle eger rev 2.0 ise f10 bios at diyeceklerim bu kadar yardımcı olduysam sevindim