Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde ekleyeyim.exadan 2 gb dha aynı remlerden sipariş verdim.ama benim sorunumun ramlerle yada işlemci ile alakalı oldugunu sanmıyorum.muhtemelen hdd ile ilgili.sarı porta takılı.tek hdd.ncq.biosta bi ayar yapmam gerekiyo heralde.işte bunları bilemiyorum
  • firstafa
    sistemine internet varsa virüsten olabilir birde bioslarını default yap ve biostan çık ve gene gir bu sefer düzgün uyumlu bir şekilde ayarlarını yap ve remlerini ikisinide sarı veya kırmızı stollara tak ayrı ayrı takma ve xp yi yeniden kur normal hızda ntfs olarak kur ve sürücüleri el ile yükle çünki cd de sıralama yalnış bunları yap yorumlarını bekliyorum saygılar
  • kardeş çok teşekkür ediyorum şimdiden.şunlarıda belirteyim....ramler dual de.slotları doğru.xp yide dediğin gibi kurdum.ve kesinlikte otamatik driver yüklemem.kendim yer göstererek yüklüyorum.yeni kurdum.updateleri tamam.virüs olma ihtimali sıfır.bioslarıda dediğn gibi yaptım.F10 VE default ayarlarda..sanırım bu benim kaderimmiş....ama olamaz ya...sadece kasayı değiştim.dünya para verdim.eski makinam epox 9npa3j amd 3000 512 ram di ama uçaktıuçak.mumla arıyorum.bu makinanın eski makinama göre en az 5 kat daha hızlı hadi abartmayayım 4 kat olsun çalışması lazım ama değerler birbirlerine çok yakın..nooooluuuur yardım...

• BENIM REV.2.1 AMA BENDE 5+1 DE OPTİKDEN SES ALAMIYORUM
  • ben bu kartla 3 kere arka arkaya sistem kurduğumu biliyorum daha sürücüleri kurmamla kart işlemcimi %100 olarak kullanıyodu hiçbir işlem yapmadan ama sorunu bioslarda çözdüm sana buradan tam olarak bir cevap vermem olanaksız ama sorunun bioslarla ilgili olduğunu söyleye bilirim ve 2.0 lar sorunlu olduğu için inş sorunu bula bilirsin çünki pc de sorun her yerde ola bilir bendeki 5+1 sorunu hala bulamadım hdd ye uygun sata seneneklerini kullan ve en üstdeki sata ayarlarını kapatmanı tavsıye ederim raid kullanmayacaksan saygılar
  • mrvolkan realtek in ses kontrol panelinden audio I/O seçeneğinden dijital yazan yerde ayar simgesi göreceksin onu tıkla ve (çıkış dijital audio kaynağı) yazan yeri seç ve 96 vetya 192 khz yi tıkla ve oto kilit varsa kaldır
  • ayar o sekilde zaten
    butun ayarlarını 5+1 e denk gelcek sekilde ayarladım
    belki baska bi ince noktası vardır
    bu anakart icin?
  • ya arkadaşlar bu nadide boardımızın resimli en güzel bios ayarları varmı?
  • arkadaşlar sizde benim yaptığımı yapın tüm sorunlardan kurtulun yapılacak tek şey vista ultimate 32bit işletim kurun sorun kalmaz sorunuma çare bulamayınca ben buğün onu yaptım vista yükledim herşey sorunsuz çalışıyor xp de sadece ses 5+1 sorunum vardı oda kalmadı ve bir bilği bu kart vista ya göre tasarlanmış saygılar
  • ya kardeş ben vistayıda kurdum iyi hoş güzel ama ondada sürekli HDD işlem yapıyo,anlayacağın sürekli çalışıyor.durdurmak anca bilgisayarı kapatırken omümkün.bu sendede oluyormu?
  • Hdd nin sürekli çalışması ramin yetersiz olmasından kaynaklanır 2gb ve üstü öneriliyor aslında stabil vista için 4 gb ram ve vista 64 bit kurman gerekir.
    quote:

Orjinalden alıntı: firstafa_

ya kardeş ben vistayıda kurdum iyi hoş güzel ama ondada sürekli HDD işlem yapıyo,anlayacağın sürekli çalışıyor.durdurmak anca bilgisayarı kapatırken omümkün.bu sendede oluyormu?
  • yokmu optik çıkıştan 5+1 ses dinleyen?
  • yakında koaksiyelden bağlayacağım, sonucu sana da haber veririm
  • Valla ben koaksielden bagladım herhangi bi sorun yok..

bu arada rev.2.1
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd50194#tablnk

ses sistemi bu

valla anakartta coax cıkısı var diyo ama ses sisteminde optik ve spid diye cıkıs var
    ?
  • Arkadaşlar overclock konusunda işlemci ram ve psu nuzu belirtirseniz yardımcı olabilirim.
    Benimki rev2.0 dır ve biosum F4.
    Aynı zamanda kartı da satıyorum, profilden dükyanıma girip görebilirsiniz, neden mi satıyorum, çünkü commando ya merak saldım bir de onu deneyelim
  • hiickimse
    bilader commando yu hiç tavsiye etmem ve daha dogrusu asus dan uzak dur derim eger anakartdan anlıyosan aralarında bir kıyaslama yap dediğime gelirsin benim elimden 2 tane asus geçti ve ikisindede çok sorunlar yaşadım gene senin kendi kararın o kart a verecegin para ile gigabytenin çok daha güzel ve c f li anakartların alabilirsin saygilar

• oveclock biraz uğraştırdı ama resimdeki sonucu aldım.Umarım bu ayarlardan sonra sorun yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 17 Mart 2008; 2:36:43 >
  • 410AS hdd aldım,arkadaki jumper'ı çıkarmış olmama ve diskin tamamen boş olmasına rağmen hdtune programıyla max 64-65mb/sec değerlerini görüyorum.performansı nasıl daha arttırabilirim?

ayrıca satayı GSATA / SATA portları arasında birinin gigabbyte diğerinin ICH9 tarafından kontrol edilmesinden başka ne fark vardır?
    ben gsataya bağladım hddyi değiştirsen daha yüksek değerler okunabilirmi testlerde?

ve son olark bunlarla ilgili güncel sürücüler hangileridir?
  • evet en son güncellemeleri bir hayırsever söylesin
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.