Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben bu anakartta coaxiel ses çıkısını göremedim
    baglantıyı nasıl yapicam?
  • OC sonrası(örnegin ertesi gün sabah) açılışta birkaç kez reset atıp işlemciyi default hale getirme sorunu bendede var.rev.2.0 f10 bios

yüklü.varmı bu konuda bir bilgisi olan.oc sonrası 2 li orthos testini sorunsuz geçiyor.sistemle oyun oynarkende 0 problem ama bu

açılıştaki gigabyte fantazisini çözemedim.soket 939 asus a8n5x im bile bundan daha stabil

hyper x ramlere +0.2 v 800mhz,fsb 333,pci express clock 100,işlemci default voltaj 3.0 q6600...

1-2 sayfa önce bir arkadaş harici usb hdd demiş sorunun kaynagı olarak.ama bende harici hdd yokkende vardı bu sorun.acaba usb

aygıtlarmı genel olrak bu tür bir sıkıntı oluşturuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 24 Mart 2008; 17:04:41 >
  • arkadaşlar aranızda ga-p35c-ds3r nin ses sürücüsünün adım adım kurulumunu resimli gösterecek varmı kafayı kırmak üzereyim benden kaynaklanan bişimi yoksa sürücülerden mi anlamadım sitesinden son realtek R1.87 sürücüyü indirdim olmuyo sorun şu aslında (winamp dinlerken sorunyok wmp de video izlerkende sorunyok 5+1 çalışıyo) (ama en büyük sorun şu media sesleri ve oyunlarda örnek constantine oyun vs oyunlarda 5+1 iptal) sadece yeşil jacktan 2 kanal yani steriyo ses alıyorum diger kanallar iptal bana yardımcı olacak varmı rica ediyorum birde şu var vista 32bit kurduğum zaman hiçbir sorunyok eminim yazılımsal bir hata olmalı hatta vistada realtek paneli daha değişik ve daha geniş ama benim sorunum xpde lütfen yardımcı olun arkadaşlar rica ediyorum saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

arkadaslar ben bu anakartta coaxiel ses çıkısını göremedim
    baglantıyı nasıl yapicam?
  • harici hdd yi söktüm.hyperx ve normal ramlerle rami 4 gb yaptım.işlemci 3.2 de herhangi bir stabilite sorunu yok.orthos yaptım sorun yok.

saatlerce oyun oynadım sorun yok.bilgisayara üst üste kaç kere aç kapa yaptım sorun yok.ama gel gelelim bugün eve gelip açtıgımda yine

1-2 kısa kapa aç sonrası işlemci default hale döndü.son çare hyperx leri söktüm.düz kingstonlar takılı.yarın açtıgımdada aynı şeyi yaparsa

işte o zaman keçileri kaçırıcam
  • beyler benim konu ale sorunum ile ilğilenen yokmu 14. sayfada 5 kere yazdım burada yazdım e artık ilğenen biri yoksa bende bileyim yoksa kart elimde kalacak

• biosta "system memory multiplier (spd)" ayarları ile oyna auto olmasın.
  • @kursun25 kardeş bilgim yok konuda.olsa yazardım.

benim iş iyice ilginçleşti.düz kingstonlar takılı iken bu sabah açtım.1 kere kapatıp açtı.sonra yoluna devam etti.ve oc de aynı şekilde kaldı.

sorun nerde hala belli degil.illa bir kapa aç yapıyor açılışta.bu arada bende cevap için yazmıyorum artık.birinin başına gelirse okusun bulsun

diye.tabi çözebilirsem işine yarar

bu arada biraz yabancı forumlarda gezindim sadece ds3r degil dq6--ds4 gibi kartlardada bu tür sorun yaşayan insanlar ama çözümü yok

ortada.belki f11 bios çözer bunları.hayırlısı...bir daha gigabyte almayacagımdan eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 27 Mart 2008; 14:44:12 >

• GA-EP35C-DS3R
    İntel P35/ICH9R/rev.2.1

Anakartın cddeki yazılım ile bios güncellemesi yaptım ve F3b yi yükledi.
    Bu konularda acemiliğimden de olabilir F2 versiyonunda işlemciyi(Q6600) 3000 mhz nin üstüne çıkaramıyordum.
    F3b ile ilk denememde 3200 mhz ayarladım.3400 mhz yapabilirsem o şekilde bırakmayı düşünüyorum.
  • YAAA KAFAYI YİYCEM ARKADASLAR Bİ YARDIM EDİN LUTFEN

Arkadaslar daha 2 gun önce sistemi kurdum ilk kurdugumda calıstı
    gigabyte'ın sitesine baglanıp bios update için f1'den baslayıp f10'a kadar olan dosyaları indirdim
    sonra anakart cd'sinin içinden gigabyte@biosupdate programını kurdum ve f1'i yukledim
    yükleme bittikten sonra makina restart yaptı ve şimdi açılmıyor
    açmak istedigimde fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmeden tekrar kapanıyor
    2 kısa açılış yapıyor sonra tam açılacak gibi oluyor ama ekrana görüntü gelmeden kendini kapatıyor
    ne yapmam lazım mümkünse yardımcı olun arkadaslar
    herkese saygılar

sistemim söyle

anakart: p35c-ds3r ultra durable 2 (versiyon kac bilmiyorum)
    işlemci: Pentium 4 570 J 3800 MHZ
    ekran kartı: ati sapphire 2600 XT 256
    Ram: 2*1 corsair dominatior CM2X1024-8500C5D
    kasa: coolermaster rc-690
    hdd: 500 GB Maxtor Sata II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jnky -- 28 Mart 2008; 0:52:20 >

• Bu işlerden tam olarak anlamıyorum ama anakartın pilin çıkartıp takmayı denedin mi ?
  • evet denedim ama bi fayda etmedi
  • arkadaslar şimdi anakartın ithalatcı firmasını aradım ve sorunumu anlattım
    bana cmos yapmamı söylediler
    yalnız ben cmos nasıl yapılır bilmiyorum ,
    bilen arkadaslar özellikle resimli bir şekilde anlatırlarsa çok iyi olur
    malum agzım yandı bios update işinden korkuyorum artık bişi yapmaya
  • Bende de optik baglantılı 5+1 ses sistemi sadece 2 kanal ses veriyor. kursun25 sanırım aynı sorun. winamp da sorun yok gibi gorunuyo ama kalite bildiğimden cok uzak. winampta 5 kanal ses alsam bile ses sistemi sadece 2 kanal ses aldıgını gösteriyor. diğer pc de problemsiz calısıyor. ciddi bir problem var ama çözemedim henüz.
  • XanaX
    benim demek istediğim sade pc açılırken veya diğer windows ses uyarılarında yani media seslerde birde oyunlarda 5+1 çalışmıyo sadece sterio 2 kanal olarak ses geliyo ama şu var sadece steriyo 2 kanal ses veriyo ya sende panelden diger 2 jack ı arka kolon lar ve sab wufer ve center çıkışlarını hepsini ön çıkış olarak ayarlarsan sorunyok yani 3 jack tanda sterio olarak verir ama sonuçta 3 ündende ses çıkışı olur 5+1 çalışır ama bu sefer gerçek 5+1 keyfini alamazsın bence bu eksikliği gigabyte ye yakıştıramadım asus p5b bana böyle bir sorun yaşatmamıştı saygılar
  • bu arada gigabytenin 5+1 sorununa çare bulacak yoksa bu kart ı çöpe atıcam eski anakartımı kullanacam sorunum 14. sayfada ve bu sayfada belirttim saygılar
  • bende ses sorununu cozemedim sanırım yine creative augdy ye dönmek gerekecek

optik kablo coax kablo nafile..
  • gigabyte ye yazık p35 yonğası iyi olabilir ama kullandığı realtek alc889a ses yongası bence beş para etmez asus comandodaki gibi harici ses kart kullansaydın bence tam bir 4/4 bir kart olurdu bu eksikliği hiç hiç yaşıktıramadım ve bu hata yazılımsal bir hata şimdiye kadar firma bunu düzeltmesi gerekirdi ve hata diğer modellerindede oluyomuş araştırmama göre saygılar birdaha gigabyte ye güvene bilirmiyim bilmiyorum
  • P35 DS3R REV 2.1 var bende işlemci fan hızını yükseltemiyorum nasıl en hızlı devirde dönmesi sağlarım
  • coax- spdıf girişini yamaha rxv459 amfime bağladım maalesef stereo ses var 6 ch yok...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.