< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaspeed -- 3 Ekim 2024; 19:42:27 > |
[Gigaspeed] Yeni Abonelere Özel 3 Ay İndirim - E-Devlet Başvuruları Açıldı
-
-
Merhaba, paketleriniz hakkında bilgi almak için arıyorum ama aradığımda sadece geri aranma talebi aranıyor geri dönmüyorsunuz.
-
Boşuna uğraşmayın çok çok yoğunlar .
yoğunluğu kaldıracak kapasiteleri yok .
Aradıklarında zaten ilgilenmiyorlar yoğunluktan geçiştirip telefonu kapatmaya çalışıyorlar .
Geçiş için başvurular e devlete geç düşüyor .
e devletten onayladıktan sonra tekrar onay için tekrar aramalarını bekliyorsunuz .
Çağrı merkezinde sadece kayıt alıyorlar .aldıklarında ne zaman dönecekleri meçhul
Kara sizin
-
Merhaba,
Dilerseniz özel mesaj ile sorularınızı aktarabilirsiniz tarafımıza. Yardımcı olmak için elimizden geleni sağlayabiliriz. Ek olarak ekiplerimiz sırayla dönüşlerini sağlamaktadırlar. Sabrınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak2yilmaz
Bu mesaj silindi.Önce konuyu yazdıkları oku yaşadıklarımı oku niye üstüne alındı ki sen şimdi ?
-
Dediği gayet de doğru. Geçiş talebimi bile 12 saat sonra dönüş yaparak aldılar. Tabi onlar dönene kadar 2 firmayla görüşüp birine 30 dk da geçtim. Savunmaya geçmenizi ne sağlıyor anlamadım açıkçası.
-
Belki arkadaş sizin yaşadıklarınızı yaşamamıştır; memnundur onun içinde tepkisini dile getirmiştir.
Size yarım saatte dönmüşler; emme yüksek normal tarifeden kullanana 20 gündür dönememişler gibi.
İnternet yok diyor vatandaş; 20 gündür. Vallahi pes.
Ver kodu al botu; reklam kokan hareketler bunlar.
-
Sonuna kadar haklısınız 23 eylülde başvuru yaptım 10 defa aradım dönüş yapmaları için kayıt açtım geri dönüş yapanlar başvuru işlemi yapmadıklarını beklemem gerektiğini söylediler aradan 24 saat geçti ondan sonra başvurumu onaylamak için dönüş yaptılar. X firmasının müşteri hizmetleri ile görüşerek internetimi taşıma işlemi yaptım 2 saat içinde kullanmaya başladım.
-
Referans kodunu kendi konunuzda paylaşın arkadaşlar; konuları kirletmeyin.
Misal bu 2 bedavacı arkadaş gibi; 40 TL nelere kadir.
-
Bazıları böyle kullandıklarını kendi malı gibi sahiplenir söz söyletmez oda...
Ben gerçekleri yaşadıklarımı yazdım firma yetkilisi burada
Becerikli tecrübeli olsa diğer firma üyeleri gibi anında yardımcı olur
-
Arkadaşlar ben 1senem doldu hizmetten gayet memnunum ne zaman kayıt bıraksam yada özel mesajdan yazsam her zaman dönüş aldım.
diğer konu ise poyraznet ten geçen tüm kullanıcılar sağa sola savruldu ne yapacaklarını bilemediler ve bu da anladığım kadarıyla firmada yoğunluğa sebebiyet verdi
gigaspeed e devlet süreci için çalışma yapıyordu benimde tanıdıklarım e-devlet sözleşme için bekledi evrakla uğraşmamak için ve bu süreç birbiri ile çakıştığı için yoğunluk olduğunu düşünüyorum.
şu ana kadar 30-40 tane arkadaşımı gigaspeed le yaptım ve menfaat beklemeden kod paylaşanlardan değilim
bu geçiş yaptırdığım arkadaşlarım da fiyattan da hizmetten de memnun.
-
Ne güzel dedin vallahi; insan dostuna arkadaşına faturasını mı ödetir? O nasıl arkadaşlık, dostluk üle.
Hem tanımadığın insan senin nereden arkadaşın oluyor.
Faturayı ödeyen köleler; faturasını ödeten bedavacılar.
Çıkart göster arkadaşınla çekilmiş fotografını; çıkart göster.
-
saol bilgi için iyi oldu bu -
Bi yoğunluk gigadamı oldu ? Diğer firmalar yarım saat te bile geçiş yapmış
çalışan azlığına ve tecrübesizliğine bağlıyorum
telefondaki kişinin ses tonunda bitkinlik hissi vardı
-
Evet e devlet sistemini açmaları ve poyraz maduriyeti aynı gün olunca biraz organize edememiş olabilirler.
Yine de gigaspeed seffaf ve ucuz olması benim tercihim. -
Bundan ucuz ve organize olan firmalar varken Bi anlam ifade etmiyor kısacası
-
Daha ucuz kim var hocam bence gayet ucuzlar
Ucuz ve sorunsuz olması tercihim benim
Hem teknik konularda sorunsuz hem de çözüm odaklı bu zamana kadar sorun yaşamadım.
İstediğim her an çözüm buldum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Boşuna uğraşmayın çok çok yoğunlar . yoğunluğu kaldıracak kapasiteleri yok . Aradıklarında zaten ilgilenmiyorlar yoğunluktan geçiştirip telefonu kapatmaya çalışıyorlar . Geçiş için başvurular e devlete geç düşüyor . e devletten onayladıktan sonra tekrar onay için tekrar aramalarını bekliyorsunuz . Çağrı merkezinde sadece kayıt alıyorlar .aldıklarında ne zaman dönecekleri meçhul Kara sizin |
Benzer içerikler
- cayma bedeli hesaplama
- uzaynet ekşi
- migros internet
- flixnet yorumlar
- teknosanet nasıl
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- vodafone ev interneti tarifeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X