Şimdi Ara

GİGAWORKS S750CİLER BURAYA!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tibi

magesuka. magesuka 22 yaşındayım itü de öğrenciyim 3. sınıfım. ben burada donanım sorunlarımı çözmek için yazıyorum ama ordan atlıyan tiplerede cevap veririm. benim setim iyi mega dandik diye gelen bir yoruma salak ça diyebilirsin ama buna gelen cevaba salakça diyemezzsin. lütfen sorunlarımıza cevap yazmıyacaksan başka bişey yazma.

tibi yahu çok uzatıyorsun. Benim setim iyi demedim ayrıca. İyi ki bi dandik dedik ha etmediğin kalmadı. Ve dandik demekle neyi kasttetiğimi de açıkladım. Ve ayrıca hakaretlerine de devam ediyorsun. Bir İTÜ öğrencisine de yakışmıyor. Ona göre.
  • Arkadaşlar boşuna tartışıyorsunuz ben şimdi kalkıp burda logitech z5500'ü veya s750 yi beğenmiyorum desem siz bana bunu istediğiniz kadar kabul ettirmeye çalışın fikrim değişmez zevkler ve renkler tartışılmaz bazısı müziği cok tizli sever bazısı çok basslı sen adama kalkıpta çok tizli müzik iyi olmaz diyemezsin haa dersin ama kendine göre dersin o adam ondan hoşlanıyordur öyle dinler bende iki setide dinledim s750 bana daha iyi geldi bu benim kulak zevkim kimse bunu değiştiremez kısacası ZEVKLER VE RENKLER tartışılmaz hiiiiç boşuna tartışmayın diyorum size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starway -- 4 Aralık 2005, 14:37:59 >
  • ya beyler bu bassı açayım dedim dün boo diye bi korku filmi izledim ve bu sabah baş ağrısından ölüyorum ya hep böyle oluyor bassı açıp film izlediğimde baş ağrısından ağlıcak gibi oluyorum günüm berbat geçiyor. bass anormal çıkıyor ya yokmudur bunun bir dengesi 50 yerden bass tiz ayar yapılıyor hangisini açıcam hangisini kısıcam bilemiyorum hele hele şu bass redirection olayını artık hiç ellemiyorum ne ayar yaparsam yapayım basslar saçmalıyor
  • farukbaba seni kastederek yazmıyorum sen dandik demiş olabilirsin sonucta açıkladın ne demek istediğini ama kendini rahatlatmak için laf atanlar var. sana lafım yok oldu bitti zaten o muhabbet onu uzatmıom zaten bu tür bişey için bidaha bişey yazmıcam. donanım sorunlarına zaten çok kafayı taktım sadece donanım sorularımı sorup başkalrının sorularına cevap yazmaya çalışcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

magesuka. magesuka 22 yaşındayım itü de öğrenciyim 3. sınıfım. ben burada donanım sorunlarımı çözmek için yazıyorum ama ordan atlıyan tiplerede cevap veririm. benim setim iyi mega dandik diye gelen bir yoruma salak ça diyebilirsin ama buna gelen cevaba salakça diyemezzsin. lütfen sorunlarımıza cevap yazmıyacaksan başka bişey yazma.

Benim söylediğimde o zaten üzerine alınması gereken kişiler biliyolardır kendilerini "benimki şöyle iyi böyle süper o beş para etmez" tarzı yorumlar sinirlendiriyor beni senin üstüne alınmana gerek yok. Bu arada acaba bir gün benim nickimde doğru yazılabilecek mi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

• MAGESUKO :) evet abi haklısın benide o kızdırıo. bide ortalıkta hakketn acayip 1-2 tip var bu fake olayına bir türlü anlam veremiyorum. yani premier diye tutturan bir adam var birde sizin dediğiniz gibi creative die tutturan bi adam varmış. o undergroundmu bilmiyorum çünkü bende forumda yeniyim. ama ben megaworks değilde z5500 yada z5300 almış olsaydım fellik fellik z5500 forumlarında sorular soruyor olacaktım yani değişen bişey yok benim için marka önemli değil
  • Evet o undergrouncar Daha önce neler yaptığını görmek istersen eski konuları karıştır biraz hemen belli eder o kendini
  • bende bir mega kullanıcısı olarak fikrimi yazayım, ben bu sistemi kullandıkça daha çok seviyorum güç olarak şu anda bundan fazlasına ihtiyacım yok, ses kalitesi ve işçilik olarak çok kaliteli, eksi yanları ise bazı alt frekanslarda hava basıyo, uzun süreli sistemi zorladığımda odanın içini ağır bi plastik kokusu kaplıyor bi eksi yanıda kimse bundan bahsetmedi şimdiye kadar son seste sub yerinde sabit kalmıyor yani hareket ediyor. (sadece benimkimi yürüyor yoksa.)
  • Calgon kullan, makinanın ömrü uzun olsun, yürümesin..
    Şaka bir yana da sub'ın altında ne var, halıfleks, kilim veya ne bileyim? Ben de o kadar denedim ama yürütmeyi başaramamıştım, sanırım senin sub yürümeyi erken söktü, daha önce hiç duymamıştım.
    quote:

Orjinalden alıntı: öz gür

bende bir mega kullanıcısı olarak fikrimi yazayım, ben bu sistemi kullandıkça daha çok seviyorum güç olarak şu anda bundan fazlasına ihtiyacım yok, ses kalitesi ve işçilik olarak çok kaliteli, eksi yanları ise bazı alt frekanslarda hava basıyo, uzun süreli sistemi zorladığımda odanın içini ağır bi plastik kokusu kaplıyor bi eksi yanıda kimse bundan bahsetmedi şimdiye kadar son seste sub yerinde sabit kalmıyor yani hareket ediyor. (sadece benimkimi yürüyor yoksa.)

• evet abi nası yürüdü o alet.baya ağır bişey . ama belki altındaki 4 ayağında plastik tutuculara bişey olmuştur. onlar aleti sabitliyor yere.
  • sub'ın altında laminat parke var, bende anlamadım bu işten bişey. yanlış anlaşılmasın normal orta seslerde değil sadece son seste hareket ediyor. sanırım sizlerde bu sistemi son seste dinlemişsinizdir, dikkat etmemiş olabilirmisiniz, sadece benimkinde olması enterasan gerçekten.
  • Ben hep halının veya paspasın üzerine koyarım sub'ı. Zaten z5500ün ayakları yok gibi, yani çok çok alçak, çünkü sub down firing değil, front fire şeklinde. Ama daha önce ayaklığı olan mega, giga ve j9940b kullandım. Onlarda da öyle bişey hiç olmadı, son seste çooook dvd izledim, müzik dinledim, senin bu olay parkeden kaynaklanıyor. Alta paspas veya ona benzer bişey koysan sorun kalmaz bence..
    quote:

Orjinalden alıntı: öz gür

sub'ın altında laminat parke var, bende anlamadım bu işten bişey. yanlış anlaşılmasın normal orta seslerde değil sadece son seste hareket ediyor. sanırım sizlerde bu sistemi son seste dinlemişsinizdir, dikkat etmemiş olabilirmisiniz, sadece benimkinde olması enterasan gerçekten.
  • fikir için sağol, ama sanki asıl kaymaması gereken yerde yani ayaklar yeri tam sarıyor neden böle olduğunu anlamadım, elimle ittiğimde gitmiyo işin enterasan kısmı. bide kaldırıp baktığımda ayakların altındaki titreşim vs. engeleyen süngerimsi madde bu kaymalardan dolayı bi tarafa doğru toplanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öz gür -- 4 Aralık 2005, 20:47:14 >
  • abi sen şöyle yap yapı marketlerde kaydırmaz bez şeklinde zımbırtılardan var bende de parke var ondan koydum kaymıyor hiç
  • olabilir sağol,peki senin gigadada aynı olay oluyormuydu bu kaydırmazları koymadan önce.
  • az bişey kayıyordu onu koyunca gitti
  • valla benim giganın sub ını 2 adet adidas yumuşak plastik 4kg ile sabitledim zemin parke, sadece tek tarafa kaydığı için bi köşesine 4kg bi köşesine 4g daha idare ediyor ama hala kayıyor neden altına kaydırmaz şeylerden koymayı düşünmedim bilmiyorum

Not: Kaydırmazı koydum, herşeye rağmen sesi sonuna kadar açmasam da garip sesler geliyo sesi yükselttikçe bassları kaldıramıyor. bence 210 watt o boyutlardaki kutuya yada drivera fazla geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozthewiz -- 5 Aralık 2005, 19:00:00 >
  • Bu arada; bence tatlı bass sesleri istiyorsanız "Massive Attack - Buttefly Caught (paul daley remix)" i mutlaka dinlemelisiniz, kendinizden geçersiniz benden sölemesi. (unutmayın paul daley, çünkü orjinalinde bass yok)
    ayrıca, "Andain - You once told me" de güzel bass lara sahiptir.
  • arkadaşım sende bizdensin he çok iyi bir tercih gigacılar çoğalıyor desene ben altına o hani arabaların konsoluna bir şeyler koyuyolarya gözlük felan kaymasın diye altına da kaydırmaz böyle delik delik naylon gibi bezler var ben ondan koydum en son seste bile kaymıyorrrrrrrrrrrr.
  • bab nasıl yani basslarda sorun yaşıyorsun? 210 watt değilmiş o zaten 105 diyoarlar ( burst olayı )... ayrıca kısık seste bile basslarda sorun yaşıyorsan servisine götürmeni öneririm. nasıl bir sorun yaşıyorsun subwooferda biraz daha açarmısın?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.